reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane ja już całkowicie przeprowadzona tymczasowo na czas po transferze a jak się uda to ciąży zrobiłam przez cały tydz z 15 kursów w tą i we w tę teraz smigam na masazyk godzinny aby już się odprężyć i zrelaksować i potem podjechać tylko na mieszkanie wziasc pranie i odkurzyć i odstawic M auto pod jednostkę jutro 7:30 wyjazd po Naszego bąbelka:) w Niedz przyjaciele odwiedza Nas z dziećmi i na karaoke:) taki miły akcent świat do teściów tylko na śniadanie M tak powiedział aż byłam zdziwiona pytanie mam do Was czy dzisiaj wziasc nospe i relanium i rano czy tylko dzisiaj?

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane ja już całkowicie przeprowadzona tymczasowo na czas po transferze a jak się uda to ciąży zrobiłam przez cały tydz z 15 kursów w tą i we w tę teraz smigam na masazyk godzinny aby już się odprężyć i zrelaksować i potem podjechać tylko na mieszkanie wziasc pranie i odkurzyć i odstawic M auto pod jednostkę jutro 7:30 wyjazd po Naszego bąbelka:) w Niedz przyjaciele odwiedza Nas z dziećmi i na karaoke:) taki miły akcent świat do teściów tylko na śniadanie M tak powiedział aż byłam zdziwiona pytanie mam do Was czy dzisiaj wziasc nospe i relanium i rano czy tylko dzisiaj?

To gdzie ty sie przeprowadzilas?

Jaka Ty jestes dziewczyno optymistycznie nastawiona do zycia osoba! [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] nie sposob sie nie usmiechac na Twoje wpisy[emoji7] [emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Popieram.Juz nie moge sie doczekac az Biedroneczke poznam osobiscie w sobote kilejna zreszta Was wszustkie cala 10tke. Mam nadzieje ze wszystkie bedziecie. Bede blizej terminu wysylala wiadomosci priv i prosba o potwierdzenie ostateczne zebym wiedziala na ile osob stolik rezerwowac.

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Popieram.Juz nie moge sie doczekac az Biedroneczke poznam osobiscie w sobote kilejna zreszta Was wszustkie cala 10tke. Mam nadzieje ze wszystkie bedziecie. Bede blizej terminu wysylala wiadomosci priv i prosba o potwierdzenie ostateczne zebym wiedziala na ile osob stolik rezerwowac.

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ale ja Wam zazdroszczę ...ja też chce z Wami a nie mogę, tym bardziej teraz jak już mój okruszek rośnie w brzuszku :*

No to żeś się ładnie nagoniła:) Relanium 2h przed transferem.

reklama
Do góry