reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny pytanie inne niż wszystkie, a bynajmniej już ostatnio :D z racji mojego leżenia zrobię samodzielnie sałatkę z mix sałatek , i chciałam dodać ser feta i mozarellą.... czy ja mogę te sery teraz jeść??
Tak jeśli są z mleka pasteryzowanego.

[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017

reklama
@misis188 z podziękowaniami od moich maluszkow. Kotki są przepiękne, super wykonane i mega duuuze [emoji847]
8a3db4a74cd2960ff3e6316ce55850ac.jpg
dbdaa563eafa6fbe6bad10641d70cbc9.jpg

Kocham Piotrusia i Oleńke!!! Ale cuda!!!!!
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Wrzucaj częściej fotki to może się zarazimy ;)))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kocham Piotrusia i Oleńke!!! Ale cuda!!!!!
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Wrzucaj częściej fotki to może się zarazimy ;)))

Haha na pewno[emoji1]

@NadziejaJest ✊✊ za jajca!! Niech pięknie rosną i niech dadza upragnioną ciążę ! ❤
@Agatulus181 ✊✊ za Twój cud!! ❤ niech maluszek zdrowo rośnie i wszystko będzie książkowe ❤✊

@marg88 dzisiaj powtarzasz bete ? :) ✊✊✊
MIŁEGO DNIA KOCHANE ! :* ❤

Dziewczynki owocnego dnia dzisiaj :)
@Agatulus181 malenstwa na swoim miejscu
@NadziejaJest ladnych jajek i nie za duzo!
@marg88 @Angelad pieknych przyrostow!!
U mnie dzis piekne sloneczko :)

Dzieki Kochane jestescie:) dopiero ucze sie tego forum i nie wiem jak was oznaczac...cala ja;)
Sluchajcie jestem tak zdezorientowana ze az sie poplakalam. Bylam dzis na wizycie..u innego lekarza niz mnie prowadzi ( jego w pt nie ma) estradiol robilam rano i wyszedl 2800. No to ja szybko sobie wygooglalam ze ruszylo i bedzie dobrze.. No i wizyta sprawdzanie co tam jest... I powiem wam ze ile to wam nie powiem bo nie wiem. Jak uslyszalam ze bedzie hiperstymulacja ( raczej nie uniknione) to lzy w oczach. Duzo mam tych pecherzykow... Wszystkie nie ruszyly.. Bylo ich 50. Ale duzo. Juz chyba nie chcial mnie martwic. Punkcja we wtorek. Tak jak chcialam. Ale co najgorsze... Uwaga uwaga... W wielkanoc mam zrobic sobie estradiol i progesteron. Kur... Tam gdzie powiedzial maja zamkniete w wielkanoc.. I mam prolem. Nie wiem gdzie zrobic te badania:(:(:( to sa swieta cholera:(:(:( moze ktos z warszawy wie i cos poradzi? Zalamka:(

To super bo z tymi szczepieniami to różnie potem bywa. Dajesz sobie radę sama z nimi jak m w pracy, czy ciężko jest ?
Już całkiem fajnie się ogarniam. Szybko karmię, ubieram i lecimy na spacer z rana. Potem kolejne karmienie i drzemka a ja w tym czasie piore, gotuje itd

reklama
Ja się przyznaje ze robiłam, ale lekarz powiedział że OK, byleby na punkcji czyste pazury były. No nie wytrzymałam - na punkcję zdjęłam a na transfer już byłam na kolorowo. ;)

A ja dzis dopiero mialam wizyte anstezjologiczna i sie dowiedzialam o tych paznokciach. A na swoich mam hybryde z zelem. I musze 1 paznokiec miec czysty. Moja stylistkq wyjechala na swieta wiec sama bede musiala sobie spilowac :(

Do góry