reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A tera jak w szkole: uzasadnij swoja wypowiedz :D bo ja juz nie wiem.o co w tym kaman, biere acard.na wlasna reke - za nie powiem czyja namowa i teraz mnie tu straszycie :p
Mozna brac i acard i clexan ale miedzy jednym.a drugim musi byc 8 h przerwy. Roznica miedzy tymi lekami jest taka ze acard rozrzedza krew i tylko to natomiast heparyna oprocz rozrzedzenia krwi dziala przeciwzakrzepowo. Jesli wezmiesz heparyne razem z acardem rozrzedzenie krwi bedzie znacznie wieksze moze dojsc np do krwawienia.

reklama
Ja np o 12 biorę fraxiparine a o 15 acard 75, dziewczyny smigam spaciu ogarnelqm Bigos i zrazy na święta i padaaaam

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Sie pochwale a co:)

Załączniki

• 201803292335301000.jpg
    201803292335301000.jpg
    953,1 KB · Wyświetleń: 91
Dlaczego tak mówisz???
Kochana to jest kiepska klinika. Kiedys bylam ich pacjentka w Krakowie to tylko patrzyli zeby wydoic ode mnie kase-przy niedroznych jajowodach chcieli mi robic inseminacje, a w zasadzie 6 inseminacji przed in vitro no to cos nie halo. Swego czasu obserwowałam ich i lekarze szybko uciekali z tej kliniki, co chwile nowe twarze. Ja tam do in vitro nie podchodziłam ale na pewno tej kliniki bym nikomu nie polecila

reklama
Kochane witajcie powodzenia dzisiaj:) ja zaraz smigam na oddanie krwi tzn progesteron,prolaktyna ogólna krew i tsh:/ /

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry