reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki bo mi głupio że wy taaaakie gospodynie a ja jeszcze nic nie zrobiłam:rolleyes:ło jesssu biorę się za ciadteczka miss.

Spokojnie nie jesteś sama [emoji23]... ja nawet na zakupach nie byłam . Ostatnio kupiłam tylko mascarpone wiec jakis zarys ciast jest co będzie tego Kię wiem ... ogólny brak chęci do robienia czegokolwiek No i brak czasu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paulina ,
Ja bralam relanium jak czulam ze mi „sufit na glowe spada” robie sie cholernie nerwowa, potrzebuje lozka, zamkniecia drzwi i tej cudnej tabletki ktora odcinala glupie mysli. Bierz jak czujesz ze jej potrzebujesz, spokoj najwazniejszy:)
Jak narazie jestem spokojna i moze pobiore jeszcze parę dni ;) cieszę sie że ci sie udało

Koncze ciasto - polaczenie kakaowego tiramisu z waniliowo-migdalowa panna cotta z malinami:D ale ogolnie leniuchujemy z Ola, czytamy ksiazke (nie, nie ta z wrzesnia:p) ;) a co do paszetciora to my w cateringu robimy paszteta z pieczarek i kaszy gryczanej - smakuje idento jak kaszanka:-) :)
Sadystka - ja na diecie jestem! dla lepszego efektu stymulacji... a Ty mi takimi pysznosłodkościami :(

Jakiś mnie ogarnął dółłłłłłłłłłłłłłł...pewno dlatego,że w miejscu stoję:wściekła/y:a ja nie z tych co nic lubieją robić:angry:oby do wizyty u Paśnika...
może ta pogoda...a może perspektywa rodzinnych,świątecznych spotkań...i pytań...
Boszzzzzzzzzz! dodaj mi sił...
a Wy tu jeszcze dzisiaj,że takie Kuchary,Gosposie...a ja tyko praca i praca...nawet kanapki Małż mi robił do pracy dziś-a odwrotnie chyba powinno być:confused::szok:

Kalno napisz nam raz jeszcze- wiek,klinika jaki protokół, ile dziś estradiol,amh, fsh,ile antralnych, jaka przyczyna, ktore in vitro, dziewczynki może coś doradzą kurcze a co mówi lekarz. Czasami lepiej przerwać bo i tak ci policzą za procedurę a może na innych lekach byś lepiej zareagowała. Ile masz antralnych pęcherzyków na usg

Kochana stwierdzono u mnie przedwczesna menopauzę , amh na poziomie 0,02[emoji29], fsh 13,16, estradiol dzis 114,69 mam nie całe 32 lata,jeździmy do invimedu w Poznaniu . To moja pierwsza stymulacja nigdy wcześniej nic nie robiłam ,żadnego in vitro. A pęcherzyk zobaczył aż jeden , boje się ze to może byc jeden jedyny ze orZy kolejnej stymulacji nie będzie lepiej , dlatego chciałabym żeby coś z tym zrobić ale lekarz uważa ze niski przyrost estradiolu i de raczej nic z tego nie będzie . [emoji24][emoji24][emoji24]

Nic mnie nie słucha nawet aplikacja. Żadne powiadomienia mi nie wyskakują ... coś przestalo działać

Jakiś mnie ogarnął dółłłłłłłłłłłłłłł...pewno dlatego,że w miejscu stoję:wściekła/y:a ja nie z tych co nic lubieją robić:angry:oby do wizyty u Paśnika...
może ta pogoda...a może perspektywa rodzinnych,świątecznych spotkań...i pytań...
a Wy tu jeszcze dzisiaj,że takie Kuchary,Gosposie...a ja tyko praca i praca...nawet kanapki Małż mi robił do pracy dziś-a odwrotnie chyba powinno być:confused::szok:
Pozazdroszczam mąża mój to wodę na herbatę ewentualnie nastawia i jest jedynie mistrzem jajka sadzonego... a kanapki robię ja :D

A po jakim czasie mozna podróżować?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Jesli bedziesz sie naprawde dobrze czuc to na srugi dzien mozesz sie gdzies wybrac, ale pierwsza dobe bym zostala na miejscu. Chyba ze mialas juz narkoze itp? Bo 7 jajek to w sumie nie duzo, wiec tu nie powinno byc problemu

reklama
Jakie.odwrotnie :D niech sie wprawia, a co:) nooo, to stanie wsię miejscu najgorsze, ale.kochaniutka! Praca praca i czas leci :) mi marzec uciekl nawet nie wiem kiedy :D

Do góry