reklama
gosia321
Fanka BB :)
Eee nie no nie przesadzaj moj emek kanapki do pracy robi a co musi miec jakis obowiazek w domuJakiś mnie ogarnął dółłłłłłłłłłłłłłł...pewno dlatego,że w miejscu stojęa ja nie z tych co nic lubieją robićoby do wizyty u Paśnika...
może ta pogoda...a może perspektywa rodzinnych,świątecznych spotkań...i pytań...
Boszzzzzzzzzz! dodaj mi sił...
a Wy tu jeszcze dzisiaj,że takie Kuchary,Gosposie...a ja tyko praca i praca...nawet kanapki Małż mi robił do pracy dziś-a odwrotnie chyba powinno być
Eee nie no nie przesadzaj moj emek kanapki do pracy robi a co musi miec jakis obowiazek w domu
uffff Gosik -ja wiedziałam ,że na CIEBIE to ja zawsze mogę liczyć !
dżoasia
A tera jak w szkole: uzasadnij swoja wypowiedz bo ja juz nie wiem.o co w tym kaman, biere acard.na wlasna reke - za nie powiem czyja namowa i teraz mnie tu straszycieOd clexanu i acardu musi byc 8 h przerwy
A jeszcze mam pytanko no w ktoryms z przepisow sa 4 lyzki kaszy mannej. Ona robi za jajko?No to tak: lepsza (moim osobistym zdaniem) jest gryczana palona, pieczary podsmazyc nie na oleju a na masle (wtedy po wystygnieciu maslo zastygnie i bedzie sie lepiej kroil) no i dodalabym 1-2 jajca, zeby sie nie kruszyl, no i z przypraw jak pieczarki to koniecznie pieprz ziolowy
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Jak dasz sama kasze a bez jajka to ci sie bedzie sypal jak piach przy krojeniu.A jeszcze mam pytanko no w ktoryms z przepisow sa 4 lyzki kaszy mannej. Ona robi za jajko?
To ciekawe po cholere ta kasza...Jak dasz sama kasze a bez jajka to ci sie bedzie sypal jak piach przy krojeniu.
reklama
dżoasia
Hehe nie wiem, moze zeby wpila wode z pieczarek. Tez zalezy jakie proporcje masz dokladnie. Ja juz.tak na "szklanki" i "lyzki" nie ogarniam. Albo na oko - w domu, albo jak w pracy to na gTo ciekawe po cholere ta kasza...
Podziel się: