reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
wreszcie mam czas, żeby gotować, więc korzystam :-) od września pojedziemy na słoikach i zamówieniach :p
Ja tez musze zaczac robic jakirs zapasy choc moj M swietnie sobie radzi w kuchni to jednak wole cos tam na robic. Chce mi.sie bigosu i to od dawna i se chyba po swietach nagotuje takiego pyszniutkiego ze sliwkami, z duza ilością miesa i kielbasy:) az mi slina cieknie:)

@dżoasia kochana ile dni bierzesz relanium ja brałam dzień przed transferem na noc i wczoraj rano i wieczorem i dzisiaj rano i wieczorem i zastanawiam sie nad jutrem czy też brać jak sądzisz?? Kochana

@annemarie kurczę :/ Myslałam, ze ta KD to większy pewnik.. A biorąc pod uwagę moje rozwalone NK i cytokiny (mija Interleukina10 to 1200 przy normie od 1500 w górę :( )to żadna ciąża nie ma dużych szans się utrzymać. Jestem w mega kropce na razie co dalej. Czy skoro zachodzę to liczyc na mocny zarodek (przy intralipidach, accofilach itd) czy iść odcrazu w KD :/.
W jakiej klinice teraz robiłaś?
Nikt ci pewnosci nie da , ale u mnie ze wzgledu na wiek, spieprzona genetyke bylo jakies 3-7%z moimi do 50-60 % z dawczynia. Ja tez mam nagrzebane w immunologii , biore w sumie tez to wszystko i tez grozi mi poronienie.ja w sumie wrzucilam wszystko na jedna karte bo z dawczynia masz podwojnie obce DNA czyli NK atakuja jeszcze bardziej, ale tu cos sie dzieje z moimi przewalilam nowego mercedesa :pmy do Pragi jezdzimy❤️

U nas nie dochodzilo nawet do implantacji...

@annemarie z całego serducha Ci gratuluję tej fasolinki i trzymam kciuki. Ja jestem rocznik 77, wiec ta sama pula jesteśmy ;)
Ty tez nie miałaś wczesniej dzieci? Ile w ogole in vitro za Tobą na Twoich komórkach? To puste jajo było na KD czy Teojej?
@marshia @annemarie - a ja pomiędzy Wami. @annemarie z calego serducha spokojnej ciaży. @marshia u Nas tez zaświeci słońce , jak dla Wszystkich tu walecznych kobiet. Ktoś niedługo tu napewno zgasi światlo - zapewne ja - ale zgasze :biggrin2: ( zgasze światło - czytaj zaciaże )

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez musze zaczac robic jakirs zapasy choc moj M swietnie sobie radzi w kuchni to jednak wole cos tam na robic. Chce mi.sie bigosu i to od dawna i se chyba po swietach nagotuje takiego pyszniutkiego ze sliwkami, z duza ilością miesa i kielbasy:) az mi slina cieknie:)

Mój małżonek w ogóle nie radzi sobie w kuchni :-) szczytem osiągnięcia jest jajecznica, ew ser po prowansalsku :p czyli biały ser, czosnek, śmietana i zioła prowansalskie hih :-D

Do góry