reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O curwa, ja myslalam ze ty tylko hepaaryne masz 2x dziennie a dr ci acard tez 2x kazal.brc? No to faktycznie sporo... ale robilas krzepliwosc to moze tam go cos niepokoi?
No właśnie sama nie wiem czy to nie przesada ?? Mam wszystko w górnych granichach tylko jednej wynik zawyzony ... Ale żadnych kwawien nie mam więc chyba też nic złego się nie dzieje...zgłupiałam juz z tym wszystkim :oo2:

reklama
Ja wzielam rano przed transferem, 1dpt wzielam rano i wczoraj 2dpt na wieczor. W niedzyczasie 1-2nospy, ale o dziwo w ogole mnie brzuch nie boli ani nic i nie wiem, brac, nie brac... hmmm
Nie wiwm co by tu jeszcze brać aby sie udało tak sie boje porażki ze głowa mala ale co ma byc zostawię to juz w rękach Boga idę w niedzielę do kościoła pomodle się za nas abyśmy w końcu mogły byś szczesliwimy mamuskami

Ja wzielam rano przed transferem, 1dpt wzielam rano i wczoraj 2dpt na wieczor. W niedzyczasie 1-2nospy, ale o dziwo w ogole mnie brzuch nie boli ani nic i nie wiem, brac, nie brac... hmmm
Ja biorę caly czas nospe bo jajnik z którego była owulacja i jest na nim ciałko żółte daje mocno o sobie znać. Podobno pozostałości tego cialka na jajniku to dobry znak...ehhhh zobaczymy jutro

Ostatnia edycja:
Paulina ,
Ja bralam relanium jak czulam ze mi „sufit na glowe spada” robie sie cholernie nerwowa, potrzebuje lozka, zamkniecia drzwi i tej cudnej tabletki ktora odcinala glupie mysli. Bierz jak czujesz ze jej potrzebujesz, spokoj najwazniejszy:)

Koncze ciasto - polaczenie kakaowego tiramisu z waniliowo-migdalowa panna cotta z malinami:D ale ogolnie leniuchujemy z Ola, czytamy ksiazke (nie, nie ta z wrzesnia:p) ;) a co do paszetciora to my w cateringu robimy paszteta z pieczarek i kaszy gryczanej - smakuje idento jak kaszanka:-) :)

Super,że nie tą z września ,bo bym się martwiła,że znowu filozoficznie smutasz-iiiiii....powiem Tobie,że...cholewka! podoba mi się Twoje podejście :D Także...tego...z łezką ...kciukasy za Ciebie i Oleńkę :tak:<3

Ja biorę caly czas nospe bo jajnik z którego była owulacji i jest na nim ciałko żółte dane mocno i sobie znać. Podobno pozostałości tego chałka na jamniki to dobry znak...ehhhh zobaczymy jutro
No bo to cialko zolte sie powieksza wiec nic dziwnego, ze czujesz:) a co do heparyny to ja bym brala chyba jefen raz rano, ale dawke 0,6 i acard tylko wieczor i tyle... ale jak ci lekarz kazal inaczej... hmmm a ty nie mialas jutro miec wizyty w klinice? Moze tam bys zapytala? Wgl to wczoraj bylas u tego z kliniki czy u innego?

reklama
Do góry