No właśnie sama nie wiem czy to nie przesada ?? Mam wszystko w górnych granichach tylko jednej wynik zawyzony ... Ale żadnych kwawien nie mam więc chyba też nic złego się nie dzieje...zgłupiałam juz z tym wszystkimO curwa, ja myslalam ze ty tylko hepaaryne masz 2x dziennie a dr ci acard tez 2x kazal.brc? No to faktycznie sporo... ale robilas krzepliwosc to moze tam go cos niepokoi?
reklama
misis188
Fanka BB :)
Babo ja sie nie obzeram a 3 kg w 2 tygodnie przytylamDziś to ja się czuje jak biszkopt i krucho widzę moje deski na łóżku jak tak będę się obzerala.. moja waga nie wskazuje, że jestem chmurką ...malinowo nie będzie
Nie wiwm co by tu jeszcze brać aby sie udało tak sie boje porażki ze głowa mala ale co ma byc zostawię to juz w rękach Boga idę w niedzielę do kościoła pomodle się za nas abyśmy w końcu mogły byś szczesliwimy mamuskamiJa wzielam rano przed transferem, 1dpt wzielam rano i wczoraj 2dpt na wieczor. W niedzyczasie 1-2nospy, ale o dziwo w ogole mnie brzuch nie boli ani nic i nie wiem, brac, nie brac... hmmm
dżoasia
Hahahaha zylwia kocham cie!ty guptoku:* bedziesz latac z wozkiem to z biszkotpa sie.w.nalesnik zmieniszDziś to ja się czuje jak biszkopt i krucho widzę moje deski na łóżku jak tak będę się obzerala.. moja waga nie wskazuje, że jestem chmurką ...malinowo nie będzie
Ja biorę caly czas nospe bo jajnik z którego była owulacja i jest na nim ciałko żółte daje mocno o sobie znać. Podobno pozostałości tego cialka na jajniku to dobry znak...ehhhh zobaczymy jutroJa wzielam rano przed transferem, 1dpt wzielam rano i wczoraj 2dpt na wieczor. W niedzyczasie 1-2nospy, ale o dziwo w ogole mnie brzuch nie boli ani nic i nie wiem, brac, nie brac... hmmm
Ostatnia edycja:
annemarie
Paulina ,
Ja bralam relanium jak czulam ze mi „sufit na glowe spada” robie sie cholernie nerwowa, potrzebuje lozka, zamkniecia drzwi i tej cudnej tabletki ktora odcinala glupie mysli. Bierz jak czujesz ze jej potrzebujesz, spokoj najwazniejszy
Ja bralam relanium jak czulam ze mi „sufit na glowe spada” robie sie cholernie nerwowa, potrzebuje lozka, zamkniecia drzwi i tej cudnej tabletki ktora odcinala glupie mysli. Bierz jak czujesz ze jej potrzebujesz, spokoj najwazniejszy
Koncze ciasto - polaczenie kakaowego tiramisu z waniliowo-migdalowa panna cotta z malinami ale ogolnie leniuchujemy z Ola, czytamy ksiazke (nie, nie ta z wrzesnia) a co do paszetciora to my w cateringu robimy paszteta z pieczarek i kaszy gryczanej - smakuje idento jak kaszanka
Super,że nie tą z września ,bo bym się martwiła,że znowu filozoficznie smutasz-iiiiii....powiem Tobie,że...cholewka! podoba mi się Twoje podejście Także...tego...z łezką ...kciukasy za Ciebie i Oleńkę <3
dżoasia
No bo to cialko zolte sie powieksza wiec nic dziwnego, ze czujesz a co do heparyny to ja bym brala chyba jefen raz rano, ale dawke 0,6 i acard tylko wieczor i tyle... ale jak ci lekarz kazal inaczej... hmmm a ty nie mialas jutro miec wizyty w klinice? Moze tam bys zapytala? Wgl to wczoraj bylas u tego z kliniki czy u innego?Ja biorę caly czas nospe bo jajnik z którego była owulacji i jest na nim ciałko żółte dane mocno i sobie znać. Podobno pozostałości tego chałka na jamniki to dobry znak...ehhhh zobaczymy jutro
dżoasia
Spadajace anioly to w styczniu czytala ja :*Super,że nie tą z września ,bo bym się martwiła,że znowu filozoficznie smutasz-iiiiii....powiem Tobie,że...cholewka! podoba mi się Twoje podejście Także...tego...z łezką ...kciukasy za Ciebie i Oleńkę <3
reklama
Z pączka w nalesnik..brzmi pysznie gorzej jak on będzie na przykład z Nutellą i bananami ❤❤❤Hahahaha zylwia kocham cie!ty guptoku:* bedziesz latac z wozkiem to z biszkotpa sie.w.nalesnik zmienisz
Podziel się: