annemarie
Fanka BB :)
Na pewno , tylko musicie sie troche pogimnastykowac@marshia @annemarie - a ja pomiędzy Wami. @annemarie z calego serducha spikojnej ciaży. @marshia u Nas tez zaświeci słońce ,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno , tylko musicie sie troche pogimnastykowac@marshia @annemarie - a ja pomiędzy Wami. @annemarie z calego serducha spikojnej ciaży. @marshia u Nas tez zaświeci słońce ,
Gratulacje!Mam 17 letniego syna[emoji173]️, 3 pelne stymumacje przeszlo 30 komorek , transferow troche mniej .jedna ciaza i poronienie w 9 tyg.potem dwa transfery z kd , obydwa porazka, zmiana kliniki nowa dawczyni, puste jajo za pierwszym transferem, drugi transfer z fasola[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Tak jak u mnie. Ja chce acard ok 30tc odlozyc a nie wiem jak z heparyna
Dziś to ja się czuje jak biszkopt i krucho widzę moje deski na łóżku jak tak będę się obzerala.. moja waga nie wskazuje, że jestem chmurką ...malinowo nie będzieMniam mniam ja tez 2 razy robilam chmurke z tym.ze ja mie jem słodkiej smietany i zastapilam ja włoską kupiona na allegro a to jest ta sana co w cukiernach daja-mniam mniam. I do tego beza tylko robilam na biszkopcie, musze na kruchym sprobowac
Omg!!! Chce taki!!! Tylko gdzie ja go zmieszcze w mojej kuchni wielkosci wc
Mi to po nim jest elegancko dobrze sie śpi cały czas bym mogła leżeć i wgl mało myślę i jestem dobrze nastawiona czasem tylko sie boję że co jak znowu sie nie uda ale odrazu myśli a czemu by znowu miało sie nie udaćJa bralam 2 dziennie. Jesli jest Ci po nim lepiej to lykaj śmiało
Na pewno , tylko musicie sie troche pogimnastykowac
Damy radeNa pewno , tylko musicie sie troche pogimnastykowac
Ja wzielam rano przed transferem, 1dpt wzielam rano i wczoraj 2dpt na wieczor. W niedzyczasie 1-2nospy, ale o dziwo w ogole mnie brzuch nie boli ani nic i nie wiem, brac, nie brac... hmmm@dżoasia kochana ile dni bierzesz relanium ja brałam dzień przed transferem na noc i wczoraj rano i wieczorem i dzisiaj rano i wieczorem i zastanawiam sie nad jutrem czy też brać jak sądzisz?? Kochana
Ja to biorę tak rano kwas foliowy nospe relanium magnez estrofem dufaston i lutinus tak jadam ale jutro chyba wezmę tylko kwas estrofem lutinus i z rana relanium już bez nospy i magnezu na noc tylko wezmę magnez taki mam plan bo chyba za duzo tego relanium to też nie dobrzeJa wzielam rano przed transferem, 1dpt wzielam rano i wczoraj 2dpt na wieczor. W niedzyczasie 1-2nospy, ale o dziwo w ogole mnie brzuch nie boli ani nic i nie wiem, brac, nie brac... hmmm