Plosie
Ostatnio mój najmłodszy chrześniak 2.5 roku , mówi do mnie .. .kofam ciocie !
A ciotka co ! Rozwyla się!
Tak mi się przypomialo , przy Twoim plosie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Plosie
Tez mam w planach jutro malinowa chmurke upiec :-)U mnie jutro będzie robiona malinowa chmurka
Szkodzić może tylko w nadmiarze, także spokojnie.. łyżka na cały gar rosołu nie powienien być groźny to tylko moja opiniaDziewczyny zrobiłam sobie rosół i dałam z jedną dużą łyżkę lubczyku suszonego z torebki zapomnialam ze nie można nic się chyba mi nie stanie com ???
Fakt ale nic nie poradzimy że jesteśmy od nich zależni... [emoji17] sprawdziłam że za mrożenie 2 zarodków razem "na rok" płaciliśmy 550Jeśli mrożony kilka zarodków to faktycznie ma to sens, tzn ten koszt bo jak ja zamroziłam na dwa miesiące i miałabym później znów mrozić to będę niedługo bankrutem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Fakt ale nic nie poradzimy że jesteśmy od nich zależni... [emoji17] sprawdziłam że za mrożenie 2 zarodków razem "na rok" płaciliśmy 550
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet nie cala ta łyżkę dałam zapomnialam wgl ze mało wskazany jestSzkodzić może tylko w nadmiarze, także spokojnie.. łyżka na cały gar rosołu nie powienien być groźny to tylko moja opinia
Ja biore i jedno i drugie, zastrzyk rano a acard na wieczor tak zlecił lekarzZ tego co wiem nie wolno mieszac acardu z clexane, kiedys ten temat juz tutaj sie przewijal. Moze sie myle, przedyskutuj to z lekarzem zanim cos sie stanie.
A robisz na kruchym czy biszkopcie??Tez mam w planach jutro malinowa chmurke upiec :-)
Dobre [emoji23][emoji23][emoji23]