reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny zrobiłam sobie rosół i dałam z jedną dużą łyżkę lubczyku suszonego z torebki zapomnialam ze nie można nic się chyba mi nie stanie com ???
Szkodzić może tylko w nadmiarze, także spokojnie.. łyżka na cały gar rosołu nie powienien być groźny;) to tylko moja opinia

Jeśli mrożony kilka zarodków to faktycznie ma to sens, tzn ten koszt :) bo jak ja zamroziłam na dwa miesiące i miałabym później znów mrozić to będę niedługo bankrutem :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Fakt ale nic nie poradzimy że jesteśmy od nich zależni... [emoji17] sprawdziłam że za mrożenie 2 zarodków razem "na rok" płaciliśmy 550

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Fakt ale nic nie poradzimy że jesteśmy od nich zależni... [emoji17] sprawdziłam że za mrożenie 2 zarodków razem "na rok" płaciliśmy 550

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

No to faktycznie sporo taniej, jesteśmy niestety, oby jak najkrócej :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kalno napisz nam raz jeszcze- wiek,klinika jaki protokół, ile dziś estradiol,amh, fsh,ile antralnych, jaka przyczyna, ktore in vitro, dziewczynki może coś doradzą kurcze a co mówi lekarz. Czasami lepiej przerwać bo i tak ci policzą za procedurę a może na innych lekach byś lepiej zareagowała. Ile masz antralnych pęcherzyków na usg

reklama
Przeginasz maleńka :D patrz co ja mam :D @dżoasia
e3b1995cf1c601e756ce93f2105dd28a.jpg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dobre [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry