reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ojoj a co z tymi wezlami? Kurka nie wiem jak sie przerywa cykl sztuczny... chyba musisz tyrknac do dr z.kliniki co teraz robic. Mam nadzieje, ze tam ci nic nie powychodzi?

Cholera, to myślisz żeby wziac jeszcze estrofem dzisiaj czy już mogę olać? Bo zadzwonię i tak dopiero jutro :(

O Jezu. Co sie dzieje??

Usuwałam pieprzyk, wynik jest niejasny, ani łagodny, ani całkowicie złośliwy... muszę zrobić biopsję, sprawdzić czy nie ma przerzutów do węzłów :sad:

reklama
Dzis mam 5 dzien menopuru. Jutro 6 i ostatni a w piatek monitoring. Jak bylam w zeszla srode u gin to powiedzial ze u mnie bedziemy na granicy hiperstymulacji bo mam 50 malych pecherzykow. Troche sie tego przestraszylam...tak bardzo chcialabym transfer ze swiezych zarodkow. Nie mrozonych i by nie odkladac tego w czasie:)
To daj znac po monitoringu jakiej wielkosci masz jajka to zobaczymy czy bedzie mozna przewidziec jakas date:) u mnie przy dlugim stymulacja trwala 12dni. 50 to niezla jazda, oby wszystkie nie urosly. A crio jest ok,przynajmniej masz czas dojsc do siebie, wypluczesz syfy z organizmu i na lajciku podejdziesz do transferu:) crio ma kilka % wieksze powodzenie wiec jesli bedziesz miec odroczony transfer to nie pakaj :)

Cholera, to myślisz żeby wziac jeszcze estrofem dzisiaj czy już mogę olać? Bo zadzwonię i tak dopiero jutro :(

Usuwałam pieprzyk, wynik jest niejasny, ani łagodny, ani całkowicie złośliwy... muszę zrobić biopsję, sprawdzić czy nie ma przerzutów do węzłów :sad:
Moze wez jeszcze, albo zadzwon z samego rana i sie dowiedz co i jak. Mam nadzieje ze w tych wezlach czysto bedzie!

Dzoekuje:) tylko poprzednie porażki ciągle gdzieś w głowie z tyłu siedzą :( włączam pozytywne myślenie jednak chwilami ciężko bo niepokój powraca. Odpoczywam tyle ile mogę...jedno jest pewne będę miała w oknach firanke zrobioną przez pająki :D
i to właśnie będzie najdelikatniejsza i najbardziej gustowna firanka :) w muchy ma się rozumieć :)

Badz silna i dzielna. To napewno dzialanie prewencyjne.

To daj znac po monitoringu jakiej wielkosci masz jajka to zobaczymy czy bedzie mozna przewidziec jakas date:) u mnie przy dlugim stymulacja trwala 12dni. 50 to niezla jazda, oby wszystkie nie urosly. A crio jest ok,przynajmniej masz czas dojsc do siebie, wypluczesz syfy z organizmu i na lajciku podejdziesz do transferu:) crio ma kilka % wieksze powodzenie wiec jesli bedziesz miec odroczony transfer to nie pakaj :)
Oczywiscie dam znac co tam wychodowalam;) powiem Wam ze juz czuje sie taka ciezka w dole brzucha a jak mam pelny pecherz to jak taka barylka sie czuje...hmmm a moze sobie to wmawiam;) mam nadzieje ze w piatek okaze sie ze we wtorek mozemy dzialac dalej.:)

Kotku to dobrze że chcą sprawdzić, a transfer spokojnie można przełożyć.czasami lepiej wyjaśnić żebyś pozniej była spokojniejsza. Trzymaj się kochana i dawaj nam znać, na kiedy masz biopsję?

Masz wyciszona macice, wiec nie wierzga i nie wypluwa bąbla do jajowodow czy gdzies, tylko malenstwo zostaje tam gdzie jego miejsce:) nie polecam tego przy naturalsach bo jesli rozkurcza macice to i obniza perystaltyke jajowodow i tym samym to ryzyko moze zwiekszyc.
U mnie w klinice usluga "cewnik do accofilu" kosztuje 200zl z podaniem i mi sie to wydawalo duzo, ale u ciebie widze zdzieraja jak moga.

No zdzierstwo na maxa. Siedzę na necie z ciekawosci i szukam cen takuego cewnika, żeby wiedzieć ile setek % mnie oszwabili, oprócz tego, ze 250 za podanie :/ Jakby coś to wole sama kupić next time (chociaż przecież nie będzie już potrzebny :p) A i tak nue mogę znaleźć :/, wszędzie trzeba się zalogować jako lekarz, żeby cenę sprawdzić :/

reklama
No to juz po. ryzyka wyszly jedno powyzej 12000 a reszta 20000... amniopunkcje robie 17.04. wg lekarza ladnie to wyglada ale ka jestem ciezkim przypadkiem. Nifty niestety u nas moze nie wyjsc.... a tylko amnio da miarodajny wynik. a co nosze pod sercem to jeszcze tajemnica mojej dzidzi bo lekarz stwierdzil ze slabo bylo widac przez skrzyzowane nozki :D
Dlaczego nifty u Was moze nie wyjsc? Pierwszy raz sie z czyms takim spotkalam.
Super ze ryzyka niskie! [emoji5]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry