marshia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz wyciszona macice, wiec nie wierzga i nie wypluwa bąbla do jajowodow czy gdzies, tylko malenstwo zostaje tam gdzie jego miejsce nie polecam tego przy naturalsach bo jesli rozkurcza macice to i obniza perystaltyke jajowodow i tym samym to ryzyko moze zwiekszyc.@dżoasia a w jaki sposób relanium minimalizuje ryzyko cp?
Dziewczyny czy przypadkuem któraś z Was wie ile kosztuje cewnik inseminacyjny? Dziś przy podaniu accofilu skasowali mnie za "zabieg ginekologiczny" 250 i dodatkowo za cewnik 50 zeta (a to pewnie ze 3-5 zeta kosztuje??? :/ )
Bralam 2 razy dziennie. Po becie mialam przerwe ale jak zaczelam plamic to bym nie dala rady bez relanium. Tak do 8 tc bralamTak długo ale raz dziennie czy dwa razy ? Do 8 tyg dobrze zrozumiałam?
O Jezu. Co sie dzieje??Cześć kochane, w pierwszej kolejności proszę o usunięcie mnie z kalendarza (30.03) niestety muszę iść do onkologa i zrobić biopsję węzłów chłonnych... i mam do Was pytanie, miałam do jutra brać estrofem, myślicie że mogę go tak po prostu odstawić? To jest mój 12dc.
Jasne Stanisław i Apolonia dają popalićCos tam polezalam, zaczelam klecic ciacho na swieta, ale dokoncze.jutro, poza tym nie moge zyc bez pracy i bylam na 3 godz bo trza bylo szkolenie zalodze przeprowadzic a teraz mnie rozklada po porannym accofilu wiec mykam do spania, lepetyna boli, plecy bola ojojoj. Jutro leze do poludnia
@tamiza a ty czujesz juz kopniaki?
Szalona a kto Ci robil transfer??Jasne Stanisław i Apolonia dają popalić
A tak na poważnie to staram się leżeć... Średnio mi to wychodzi... Dla zabicia czasu robię zakupy dla koni przez internet
Ogólna zasada jest taka, że lekarz ustala dzień punkcji jak co najmniej 3 pęcherzyki mają średnicę powyżej 16mm (jeżeli oczywiście rośnie ich 3 lub więcej). Pęcherzyk rośnie ok 2 mm na dobę. Wtedy jak te 3 mają powyżej 16mm to z reguły punkcja jest za 2 dni, tak, żeby miały te ok 20mm. Który dzień stymulacji masz? miałaś już jakiś monitoring?
Apolonia - moja babcia urodzila 11synówJasne Stanisław i Apolonia dają popalić
A tak na poważnie to staram się leżeć... Średnio mi to wychodzi... Dla zabicia czasu robię zakupy dla koni przez internet