reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cholera, to myślisz żeby wziac jeszcze estrofem dzisiaj czy już mogę olać? Bo zadzwonię i tak dopiero jutro :(

Usuwałam pieprzyk, wynik jest niejasny, ani łagodny, ani całkowicie złośliwy... muszę zrobić biopsję, sprawdzić czy nie ma przerzutów do węzłów :sad:
Wiem ze usuwalas pieprzyk. Jak nie urok to.sraczka ale bedzie wszystko dobrze ✊✊✊

reklama
Powiedzcie mi jak wygladaja płatności w waszych klinikach? Płacicie "z góry" czy przy każdej wizycie osobno? [emoji848]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Moze wez jeszcze, albo zadzwon z samego rana i sie dowiedz co i jak. Mam nadzieje ze w tych wezlach czysto bedzie!

Badz silna i dzielna. To napewno dzialanie prewencyjne.

Kotku to dobrze że chcą sprawdzić, a transfer spokojnie można przełożyć.czasami lepiej wyjaśnić żebyś pozniej była spokojniejsza. Trzymaj się kochana i dawaj nam znać, na kiedy masz biopsję?

Póki co mam wizytę u onkologa w środę po świętach, także zobaczę czy potwierdzi to, co mówił dermatolog.

Wiem ze usuwalas pieprzyk. Jak nie urok to.sraczka ale bedzie wszystko dobrze ✊✊✊

Dzięki Kochane :* narazie to mam huśtawki, raz płacze, raz mi wszystko jedno, raz jestem dobrej myśli. Na pewno przestaję czytać w necie na ten temat, bo kiepsko to na mnie wpływa. Teraz to się cieszę, że mi ten transfer nie wyszedł... i że korzystając z wolnego czasu na L4 poszłam do dermatologa. Co za ironia losu ;) dobrej nocy, będę do Was zaglądać, mam nadzieję że szybko się z tym uporamy i wrócę po mrozaki...

No zdzierstwo na maxa. Siedzę na necie z ciekawosci i szukam cen takuego cewnika, żeby wiedzieć ile setek % mnie oszwabili, oprócz tego, ze 250 za podanie :/ Jakby coś to wole sama kupić next time (chociaż przecież nie będzie już potrzebny :p) A i tak nue mogę znaleźć :/, wszędzie trzeba się zalogować jako lekarz, żeby cenę sprawdzić :/
Nie wiem czy ten cewnik zasadniczo czyms bardzo sie rozni od cewnika urologicznego ale cena takie zwyklego gumowego urologicznego to kilka złotych, silikonowy kosztuje ok dwadzieścia pare złotych

reklama
Do góry