Tak na tym nowym sklepie tam jest naprawdę zajebiscie wszyscy mi kibicują; ) życzą powodzenia kazali sie oszczędzać dzisiaj i wgl jest superA Ty juz jestes na tym nowyn sklepie? Bo az milo.sie czyta ze masz takich fajnych ludzi w porównaniu z tymi wcześniejszymi.
reklama
KaIno
Fanka BB :)
Kochana, jeden ale jest. Szczerze mowiac chyba poszlabym na calosc bedac na twoim miejscu. Niech go kluja i zapladniaja. Bedziesz miec pewnosc, ze robisz co mozesz. Jak nie wyjdzie to trudno, najwyzej rozwazysz kd, ale czesto wystarcza wlasnie tylko to jedno jajkoa ty mialas kiedys iui? Ewentualnie z tym mozesz sprobowac...
Jeśli powie ze dojrzewa i się nada to będę cisnąć żeby je wyciągnął i dał kolejna stymulację . Może druga lepiej zadziała i znowu wyjdzie jakies jajko. Będę próbować ... napewno się nie poddam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja wzięłam już dzisiaj wieczorem relaniumRelanium wzielam przed transferem i druga tabl dzisiaj rano. W ogole jakims dziwnym trafem w ogole mnie brzuch nie boli a przy poprzednich 2 transferach juz ok 13-14dc mnie bolal okresowo. Nospy tez tylko 2 przed transferem wzielam i dzisiaj po 1 w poludnie i wieczorem. Ale to tak po prostu, bo jak to nie zazywac![]()
misis188
To to nalezy traktowac jako nagrodeTak na tym nowym sklepie tam jest naprawdę zajebiscie wszyscy mi kibicują; ) życzą powodzenia kazali sie oszczędzać dzisiaj i wgl jest super
dżoasia
Dc spoko, tu chodzi o endo bardziej niz o dc. U mnie transfery byly w 17,19 i wczorajszy w 20dc, ale dziewczyny roznie maja - 12,14 albo 24dc. Zalezy od przypadku. To o ktorej jutro przelot?A ja wzięłam już dzisiaj wieczorem relaniumnospe i relanium wezmę znowu rano i magnez i będę błogo sobie spałam a ja mam transfer w 18 dc chyba nie za późno jak sądzisz?
O 9 rano kochanaDc spoko, tu chodzi o endo bardziej niz o dc. U mnie transfery byly w 17,19 i wczorajszy w 20dc, ale dziewczyny roznie maja - 12,14 albo 24dc. Zalezy od przypadku. To o ktorej jutro przelot?
dżoasia
Spoko, wazne zeby na macice cos podzialalo. Ja ostatnio po 2 tabletkach samochodem jezdzilam i zrobilam milion rzeczy zanim pojechalam na transferO 9 rano kochanaEndo ostatnio 5 dni temu było koło 12 co takiego powiedział ze piękne; ) doczekać sie nie mogę a te relanium chyba nie działa na mnie hehehe bo brałam koło 21 i dalej nie czuje aby działało hehe
One myślaly ze jq z ta Kierowniczka sie nie dogadam a dogadujemy się jak najlepsze znajome ja jej pierwszego dnia powiedziałam że podchodzę do ivf i ze potrzebuje wolne powiedziała spokójnie damy radeTo to nalezy traktowac jako nagrodemyśleli moze ze Ci tym w kość dadza a tu masz
bardzo sie ciesze
![]()
Ty to wgl jesteś hardkorSpoko, wazne zeby na macice cos podzialalo. Ja ostatnio po 2 tabletkach samochodem jezdzilam i zrobilam milion rzeczy zanim pojechalam na transfer![]()
reklama
dżoasia
Heh, no mam nadzieje ze moj w swieta tam jeszcze bedzieTy to wgl jesteś hardkoruwiebiam Ciebie to juz święta spędzamy z naszymi babelkami w brzuszku piękne to jest tak długo czekałam na ten transfer aż wkoncy jutro bede miała; )
Podziel się: