Już po wizycie...więc narazie nie ma pęcherzyka bo tp za wcześnie. Według lekarza beta dobra. Za tydzień na być widać pecherzyk. Tylko że wszystkie hormony sa do du... leków tyle co przy in vitro. A na dodatek endykrynologa muszę na gwalt znaleźć . TSH 4.23 progresteron tylko 13.17 i układ krzepnięcia też zły...
reklama
Justin87
Fanka BB :)
Mam taką nadzieję. Trochę wyluzowałam, odcięłam się od tego tematu i już się nie nakręcam. Co prawda nie mam takich przeżyć jak dziewczyny tutaj i dopiero miałam 2 podejścia do transferów ale mimo to czuję się nieźle przeczołgana. Liczę, że trzecie podejście będzie udane a ja podejdę do niego spokojnie i rozsądnie.Ja też bardzo się cieszę! Skoro mi się udało to Wam też się uda teraz!
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
annemarie
Wlasnie o te badania chodzi ,mozliwe ze wszystkie cos maja i po implantacji przestaja sie dzielic.Ooooo. A co to za badanie pod kątem aberracji???? Nikt mi tego nie proponował i nigdy nie słyszałam, tak to już dawno miałabym je zrobione :/... Bo to chodzi nie o badanie pgs i pgd? Bo to już badanie zarodków.
Chciakam zrobic inhibine B, ale lekarz z Invimedu nawet to odradził, mówi, ze od tego badania już się odchodzi :/. Czuję, ze będziesz moją skarbnicą wiedzy wszelakiej.
Takie badanie mojej komórki na bank wiele by wyjaśniło :/.
mmalenaa
Zaangażowana w BB
Super! Niech róśnie zrdowo dalej. [emoji6] Nasz kropek albo kropka też nie chcę jeszcze się przedstawić ale liczę że może w piątek...Znów dziś ja zaczynam :-) mamy już 9cm, dzidziuś zdrowy, wszystko dobrze, tylko jak chcieliśmy zobaczyć czy nie ma jakiegoś siusiaka to ktoś bardzo mocno skrzyżował długie nóżki i nie chciał pokazać
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
mmalenaa
Zaangażowana w BB
To całkiem spora, ja pierwszą miałam 62. Będzie dobrze, nie ma innej opcji przy takim cudzie [emoji6]Dziewczyny ja już wyjechalam. Za dwie godziny wizyta. Ale trzymajcie kciuki bo cienko to widze...hcg tylko 190
dżoasia
kochana a masz jakiś euthyrox w domu albo ktoś znajomy może ma? mogłabyś zapodać dawkę 50mg od razu i wtedy znajdziesz na spokojnie endo. Będzie dobrze. Co do ilości leków, no trudno jak trzeba łykac to trzeba. W każdej sytuacji postaraj się znaleźć jakiegoś pozytywa - nie dość że podejście darmowe to jeszcze wcześniej normalnie musiałabyś czekać jeszcze kilka dni do wizyty w klinice a ty już w ciąży jesteś trzymamy kciuki :*Już po wizycie...więc narazie nie ma pęcherzyka bo tp za wcześnie. Według lekarza beta dobra. Za tydzień na być widać pecherzyk. Tylko że wszystkie hormony sa do du... leków tyle co przy in vitro. A na dodatek endykrynologa muszę na gwalt znaleźć . TSH 4.23 progresteron tylko 13.17 i układ krzepnięcia też zły...
Musi być dobrze. Leki będę grzecznie brała a co będzie dalej to zobaczymy. A i jeszcze mam małego krwiaka więc leżeć trzeba !! Nie mam skąd wziąć tego lęku, mam znajomą aptekarke i pewnie by mi go dala ale wolałabym chyba sama tego nie brać...boję się ze zaszkodze malenstwu....kochana a masz jakiś euthyrox w domu albo ktoś znajomy może ma? mogłabyś zapodać dawkę 50mg od razu i wtedy znajdziesz na spokojnie endo. Będzie dobrze. Co do ilości leków, no trudno jak trzeba łykac to trzeba. W każdej sytuacji postaraj się znaleźć jakiegoś pozytywa - nie dość że podejście darmowe to jeszcze wcześniej normalnie musiałabyś czekać jeszcze kilka dni do wizyty w klinice a ty już w ciąży jesteś trzymamy kciuki :*
RedHotChiliPepper28
Super! Niech róśnie zrdowo dalej. [emoji6] Nasz kropek albo kropka też nie chcę jeszcze się przedstawić ale liczę że może w piątek...
Nie ma nic ważniejszego niż Jego/Jej zdrowie :-) śmieję się, że mój wstydniś nie chciał się pokazać, bo wyjątkowo na dzisiejszej wizycie nie było tatusia, a On się smucił, że Ja poznam płeć bez niego hah więc grzeczne dziecko posłuchało go
dżoasia
Nie zaszkodzisz. Przy takim tsh możesz spokojnie taką dawkę wziąć i potem skontrolować np za tydzień. Moja bratowa (ta z tym rekordowym tsh w pierwszej ciąży - ponad 26) w drugiej ciąży łykała euthyrox 180 aż. Mi przy wyniku 3,39 dr zapisał od razu dawkę 37,5.Musi być dobrze. Leki będę grzecznie brała a co będzie dalej to zobaczymy. A i jeszcze mam małego krwiaka więc leżeć trzeba !! Nie mam skąd wziąć tego lęku, mam znajomą aptekarke i pewnie by mi go dala ale wolałabym chyba sama tego nie brać...boję się ze zaszkodze malenstwu....
reklama
Maryanka
To dobrze, że podchodzisz bez spiny do kolejnego podejścia! U mnie właśnie tak było za tym trzecim razem i efekty już widaćMam taką nadzieję. Trochę wyluzowałam, odcięłam się od tego tematu i już się nie nakręcam. Co prawda nie mam takich przeżyć jak dziewczyny tutaj i dopiero miałam 2 podejścia do transferów ale mimo to czuję się nieźle przeczołgana. Liczę, że trzecie podejście będzie udane a ja podejdę do niego spokojnie i rozsądnie.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: