adunnnia90
Fanka BB :)
Gratulacje!!!!!!!!!Dużo seksu...naturalnego i miłego....bez wyliczania ze owulacja czyli sama witamina S i M
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!!!!!!!!!Dużo seksu...naturalnego i miłego....bez wyliczania ze owulacja czyli sama witamina S i M
Mnoe nigdy test nie oszukal na tak haha. Olej oknaJeszcze za wcześnie się cieszyć...Ale nie umiem inaczej...a mizectest jakiś sfałszowany... Sama nie wiem co myśleć...
Ja prdl..... I w takich przypadkach kara śmierci!!!Piekne. Szkoda tylko ze niektore "mamy" sa takimi sukami ze potrafia skatowac 4 tyg dzoecko. Dzis w uwadze bedzie reportaz.
[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017
Kochana jutro mam transfer dwóch trzydniowych maluchów
A Wy jak się czujecie? Jak dziewczynki?
Ściskam Cię mocno [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Oooo nie. Za lekko nie moze byc. Ja powinnam jej kare wymierzyc...no splakalam sie jak glupia. Gdyby nie wiadomosc od marg to bym pewnie sie juz dzis nie usmiechnela....a tak znowu placze hahaJa prdl..... I w takich przypadkach kara śmierci!!!
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
W sumie masz rację tak samo ja męczyć pomalutku i boleśnie!Oooo nie. Za lekko nie moze byc. Ja powinnam jej kare wymierzyc...no splakalam sie jak glupia. Gdyby nie wiadomosc od marg to bym pewnie sie juz dzis nie usmiechnela....a tak znowu placze haha
[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017
Mi takie wychodzilo jak albo za szybko wstrzyknelam albo w zylke trafilam
Wyje...dziewczyny płacze że szczęścia i niepokoju.... zrobiłam test bo chciałam okna myć więc tak aby mieć sumienie czyste....i patrzę....a tu DWIE KRECHY:* :*
Dobra, dobra! Liste proszeDużo seksu...naturalnego i miłego....bez wyliczania ze owulacja czyli sama witamina S i M