reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ja mam czarne mysli ;( boje sie ze sie nie uda ze poronie. Znowu pojawily sie bole jajnika, podbrzusza. Na dodatek boli mnie mega rzeladek wiec lykanie lekow tez nie wchodzi w gre bo ftedy ze tak brzydko napisze zdycham.... doslownie. Dziewczyny tez tak mialyscie ? Ja dzis 9t6d ciazy mam brac ecorton acart dufason nospe magnez o witaminach nie wspomne ale jak tu brac tyle.lekow jak ledwo zyje z tym zeldkiem jak juz jest lepiej cos to znowu trzeba leki i dalej bol;(( dzis juz nie bralam ecortonu a zamiast dufasonu wzielam luteine dopochwowo nospy tez nie biore bo wtedy strsznie boli i suszy. Wizyte mam dopiero we wtorek za 3 dni. Myslicie ze stanie sie cos zlego jak nie wezme lekow ? Kiedy zeszlyscie z ecortonu?
Odstawiasz leki na wlasna reke? Chyba zartujesz...

[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017

@Faluś chyba potrzebujesz tutaj kopniaczkka od nas... -wiem ze trudno te leki brać itp.ze zołądek boli ale....pomysl ile z nas starajacych sie chcialaby czuc ten bol. Ciesz się ze jesteś w ciąży...a dolegliwości bólowe niedługo się skończą. Nie powinnaś odstawiac leków bez konsultacji z lekarzem. Pamiętaj że to już nie chodzi tylko o Twoje zdrowie...Ale o Wasze, teraz jesteś zobowiązana dbania o bezpieczeństwo maleństwa , a jemu na tym etapie nie tylko potrzebny jest Twój spokój ale też i leki .
Będzie dobrze, zapomnisz o tych wszystkim bólach jak przytulisz swoje wymarzone małe szczęście :*

reklama
Odstawiasz leki na wlasna reke? Chyba zartujesz...

[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017
Kochana jak tam Twoje kruszynki?? Siedzą już ??daj nam jakieś zdjęcie, jeśli możesz, aby nabrać siły do dalszej walki :*
Ja czekam na @ i jak na złość nie chce przyjść , a wizyta już w piątek... chyba że przekwitłam i może wcale nie przyjdzie :p

Do góry