reklama
gosia321
Fanka BB :)
Cudowna hehe i charakterek ma juz od samego poczatku jezyk pokazujeDziewczyny kochane przedstawiam wam moja córeczkę. Warto było walczyć tyle lat. Nie żałuję ani jednej chwili czy wydanej złotówki. To mój mały cud
anetka303
Odstawiasz leki na wlasna reke? Chyba zartujesz...A ja mam czarne mysli ;( boje sie ze sie nie uda ze poronie. Znowu pojawily sie bole jajnika, podbrzusza. Na dodatek boli mnie mega rzeladek wiec lykanie lekow tez nie wchodzi w gre bo ftedy ze tak brzydko napisze zdycham.... doslownie. Dziewczyny tez tak mialyscie ? Ja dzis 9t6d ciazy mam brac ecorton acart dufason nospe magnez o witaminach nie wspomne ale jak tu brac tyle.lekow jak ledwo zyje z tym zeldkiem jak juz jest lepiej cos to znowu trzeba leki i dalej bol;(( dzis juz nie bralam ecortonu a zamiast dufasonu wzielam luteine dopochwowo nospy tez nie biore bo wtedy strsznie boli i suszy. Wizyte mam dopiero we wtorek za 3 dni. Myslicie ze stanie sie cos zlego jak nie wezme lekow ? Kiedy zeszlyscie z ecortonu?
[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017
nadziejaprzedewszystkim
Zabrzmi nieco rozpaczliwie: jak radzicie sobie z bólami głowy? Co kilka dni mam wręcz migrenowe.
@Faluś chyba potrzebujesz tutaj kopniaczkka od nas... -wiem ze trudno te leki brać itp.ze zołądek boli ale....pomysl ile z nas starajacych sie chcialaby czuc ten bol. Ciesz się ze jesteś w ciąży...a dolegliwości bólowe niedługo się skończą. Nie powinnaś odstawiac leków bez konsultacji z lekarzem. Pamiętaj że to już nie chodzi tylko o Twoje zdrowie...Ale o Wasze, teraz jesteś zobowiązana dbania o bezpieczeństwo maleństwa , a jemu na tym etapie nie tylko potrzebny jest Twój spokój ale też i leki .
Będzie dobrze, zapomnisz o tych wszystkim bólach jak przytulisz swoje wymarzone małe szczęście :*
Będzie dobrze, zapomnisz o tych wszystkim bólach jak przytulisz swoje wymarzone małe szczęście :*
reklama
Kochana jak tam Twoje kruszynki?? Siedzą już ??daj nam jakieś zdjęcie, jeśli możesz, aby nabrać siły do dalszej walki :*Odstawiasz leki na wlasna reke? Chyba zartujesz...
[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017
Ja czekam na @ i jak na złość nie chce przyjść , a wizyta już w piątek... chyba że przekwitłam i może wcale nie przyjdzie
Podziel się: