Spokojnie złość piękności szkodzi nie warto szastać urodą z powodu takich to ludzi!
Mej urodzie nic nie zaszkodzi -nie chodzi o złość-bardziej o Bezsilność ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie złość piękności szkodzi nie warto szastać urodą z powodu takich to ludzi!
@Barburka ja już miałam prenatalne też wyszło ok i też czekam na wynik badania krwi. Jak będę na urlopie to częściej będę zaglądać a teraz to tylko czytam jak skończę zmianę. Trzymaj się ciepło@Doris30:-) miło że pytasz moja kolejna wizyta to 12.04... także mam sporo czekania nie wiem czy doczytałaś ostatnie wiadomości z forum ale miałam 2 dni temu robione prenatalne i lekarz powiedział że jest ok i na 80% wywróżył córcię teraz trochę i tak siedzę jak na szpilkach bo czekam na maila z wynikami z krwi.. a co u Ciebie? widzę że wizytę masz wcześniej niż ja, a myślałaś o prenatalnych?
A ten pan to gdzie przyjmuje? ze on taki dobry świetny bosssssski jest dobrze zrozumiałam?
Ten super pan doktor to immunolog...
Jak takowe masz problemy to pomaga
Spełnić nasze Największe Marzenie
A zrob śniadanko do lozeczka poproszeDoberek!Co tu taka cichosza???
Nie spać!Wstawać!
Miłego
Witam tutajWitajcie chcialabym do Was dolaczyc. Przygotowujemy sie do in vitro w Nowum. Jesli wszystko dobrze pojdzie punkcja na naturalnym cyklu. Mam pelno obaw. Mam 36 lat i jedno dziecko, 2 poronionych w tym jedno z wada genetyczna. Od roku nie moge zajsc w ciaze. Wlasciwie nie mam owulacji. Jajnik lewy nie pracuje. Do tego niskie amh. Do novum przenieslismy sie w styczniu po nieudanej inseminacji w Poznaniu.
Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom
Bry witam sie ja po 13godzinnym snieDoberek!Co tu taka cichosza???
Nie spać!Wstawać!
Miłego