reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A myślisz ze moge zacząć brać ten metylowany mimo takiego poziomu?
Tak na chlopski rozum ten bedzie powoli sie wyplukiwal a tamten wchlanial...tak kombinuje bo widzisz dużo czasu przed in vitro mi nie zostalo...
Ja bym tu jeszcze się zastanowiła nad wynikiem TSH. .. Powinno być koło 1,5 do 1,6 max poziom przy staraniach. Myślę że to już jest powód żeby się zgłosić do endokrynologa.

reklama
o fuuuuuuuu :laugh2::laugh2::laugh2:
a tak serio, to brakowało mi ostanio takich jajec :D wracałam po robocie i pisałam prawie monologi bo wszystkie już spały czy jak [emoji14] :)
a dziś jeszcze tyyle was aktywnych :D yeah!
Ja jeszcze aktywna, bo jutro mam wolne [emoji12] jedziemy na Slask podpisac kredyt na budowe domu! [emoji54] smieje sie ze nic nas juz tak w zyciu nie polaczy jak wspolna hipoteka, nawet slub [emoji6]
A w tygodniu zazwyczaj chodze wczesniej spac, bo wstaje przed 5 [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoasia - i z tego masz też żelazo w proszku , mieszasz z wodą i hlup w dziub- nietrza łykać . najtaniej jest w biomarket Zobacz załącznik 843495
Na allegro taniej ;)
Ta firma ma tego mnustwo do wyboru do koloru w zaleznosci co tam komu do picia potrzebne. Dla mnie to zbawienie dzieki temu lykam tylko 3 tabletki plus cmoktam wit d wit e i olej z wiediolka

Ja jeszcze aktywna, bo jutro mam wolne [emoji12] jedziemy na Slask podpisac kredyt na budowe domu! [emoji54] smieje sie ze nic nas juz tak w zyciu nie polaczy jak wspolna hipoteka, nawet slub [emoji6]
A w tygodniu zazwyczaj chodze wczesniej spac, bo wstaje przed 5 [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
powodzenia :D rozmasuj nadgarstek i poćwicz podpis ;)

Eee tam no co ty opowiadasz jaka tam stara i jaka tam glupia bez przesady ;)
Czasami kazdemu zalacza sie glupawka ;)

Trzeba się śmiać .a co tam takie wklesniecie wsteczne cZy dupa w brzuchu , lepsze to niż wyglądać jak wieszak na ubrania . Ja akurat należę do tych dupiastych [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry