reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej . Doktor kazał mi dziś powtórzyć Betę i progesteron i wynik bety to 150,70 wczoraj było 109,60 myślicie że przyrost jest ok ?

W ciągu dwóch dni beta powinna wzrosnąć o minimum 66% , u Ciebie wygląda to więc bardzo obiecująco :). Ważne żebyś robiła w tym samym laboratorium i mniej więcej o tej samej porze. Ja na początku korzystałam z kalkulatora w internecie, ładnie wszystko wylicza.

Czy wasi mężowie maja jakieś sposoby na chłodzenie jajek? [emoji6] czytałam o tych plastrach chłodzacych ale mój to by się chyba bardziej na to denerwował niż to warte, a po za tym czytałam że one daja uczucie chłodzenia a nie chłodza na prawdę. On cały czas mówi że mu "tam" goraco, a moim głównym celem do wakacji jest poprawa nasienia mojego męża [emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Kochana mój rzucił w kat te plastry:mad: kupiłam 4 opakowania po 32sztuki i nie da rady ich nosić :( niby uczucie chłodu lecz mu ta mięta strasznie szczypie i jest mu to nie bardzo relaksujące

e tam jak jednej nie wziełas nic nie bedzie.Ja kiedys zamiast dopochwowo pod jezyk brałam hahahhabo złe kupiłam i sie zastanawiałam jak dam rade takie gorzkie tablety ssac cala ciaze hahha
potem tez mialam zagwostkę czy działąły :)
Tu sie nie przyznawałam nawet do swej głupoty bo wstyd mi było :D
Ostatni dziewczynki z uwagi na infekcję wyjęłam z lodówki tabletkę dopochwową i położyłam koło łóżka żeby nie zapomnieć na noc zaaplikować. Kiedy po chwili wróciłam tavblektki nie ma. Pytam męża czy nie widział tablektki dopochwowej a on w minutę robi się siny i czerwony na twarzy:rofl2: oczywiście ja zażył bo myślał że to sanprobi probiotyk ło jesssu co sie działo rzygał pół nocy a przez tydzień się nie odzywał:errr: ale....przeżył;)

Czy wasi mężowie maja jakieś sposoby na chłodzenie jajek? [emoji6] czytałam o tych plastrach chłodzacych ale mój to by się chyba bardziej na to denerwował niż to warte, a po za tym czytałam że one daja uczucie chłodzenia a nie chłodza na prawdę. On cały czas mówi że mu "tam" goraco, a moim głównym celem do wakacji jest poprawa nasienia mojego męża [emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Może niech zmieni bieliznę na luźniejsza i bardziej przewiewną, spodnie nie opinające a po domu najlepiej w samych majtach.

Kochana mój rzucił w kat te plastry:mad: kupiłam 4 opakowania po 32sztuki i nie da rady ich nosić :( niby uczucie chłodu lecz mu ta mięta strasznie szczypie i jest mu to nie bardzo relaksujące

Właśnie się obawiam że mój też by się nie potrafił zrelaksować jakby miał coś tam przyklejone...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To ja bym w takiej sytuacji przestała relacjonować co i kiedy. Twój komfort i spokój jest bardzo ważny!!!

Ja tak samo , im mniej ludzi cokolowiek wie tym mniej pytań a co za tym idzie mniej nerwów dla nas .nie życie nauczyło żeby ograniczyć co niektóre kontakty No jakis wścibskich kuzynek lub żon kuzynów i teraz żyje mi się o wiele lepiej . Nikt o mnie kić nie wie nikt nie pyta i nie patrzy z litością

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatni dziewczynki z uwagi na infekcję wyjęłam z lodówki tabletkę dopochwową i położyłam koło łóżka żeby nie zapomnieć na noc zaaplikować. Kiedy po chwili wróciłam tavblektki nie ma. Pytam męża czy nie widział tablektki dopochwowej a on w minutę robi się siny i czerwony na twarzy:rofl2: oczywiście ja zażył bo myślał że to sanprobi probiotyk ło jesssu co sie działo rzygał pół nocy a przez tydzień się nie odzywał:errr: ale....przeżył;)
Dobrze ze przeżył:) ah te chlopy❤

reklama
To ja bym w takiej sytuacji przestała relacjonować co i kiedy. Twój komfort i spokój jest bardzo ważny!!!
i ja tak własnie zaczełam robić. Jak mnie ktos pyta kiedy teraz jaki plan itd mówię ze mam blokadę po ostatniej stracie i pytania się skonczyły bo nikt normalny nie bedzie pytał czy blokada mi pusciła :) mój błąd ze na początku relacjonowałam ale kto powiedział ze tyle się z tym zejdzie i ze to takie trudne bedzie...

Do góry