Agatulus181
Zaangażowana w BB
Hej . Doktor kazał mi dziś powtórzyć Betę i progesteron i wynik bety to 150,70 wczoraj było 109,60 myślicie że przyrost jest ok ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej . Doktor kazał mi dziś powtórzyć Betę i progesteron i wynik bety to 150,70 wczoraj było 109,60 myślicie że przyrost jest ok ?
Kochana mój rzucił w kat te plastry kupiłam 4 opakowania po 32sztuki i nie da rady ich nosić niby uczucie chłodu lecz mu ta mięta strasznie szczypie i jest mu to nie bardzo relaksująceCzy wasi mężowie maja jakieś sposoby na chłodzenie jajek? [emoji6] czytałam o tych plastrach chłodzacych ale mój to by się chyba bardziej na to denerwował niż to warte, a po za tym czytałam że one daja uczucie chłodzenia a nie chłodza na prawdę. On cały czas mówi że mu "tam" goraco, a moim głównym celem do wakacji jest poprawa nasienia mojego męża [emoji23]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Ostatni dziewczynki z uwagi na infekcję wyjęłam z lodówki tabletkę dopochwową i położyłam koło łóżka żeby nie zapomnieć na noc zaaplikować. Kiedy po chwili wróciłam tavblektki nie ma. Pytam męża czy nie widział tablektki dopochwowej a on w minutę robi się siny i czerwony na twarzy oczywiście ja zażył bo myślał że to sanprobi probiotyk ło jesssu co sie działo rzygał pół nocy a przez tydzień się nie odzywał ale....przeżyłe tam jak jednej nie wziełas nic nie bedzie.Ja kiedys zamiast dopochwowo pod jezyk brałam hahahhabo złe kupiłam i sie zastanawiałam jak dam rade takie gorzkie tablety ssac cala ciaze hahha
potem tez mialam zagwostkę czy działąły
Tu sie nie przyznawałam nawet do swej głupoty bo wstyd mi było
Czy wasi mężowie maja jakieś sposoby na chłodzenie jajek? [emoji6] czytałam o tych plastrach chłodzacych ale mój to by się chyba bardziej na to denerwował niż to warte, a po za tym czytałam że one daja uczucie chłodzenia a nie chłodza na prawdę. On cały czas mówi że mu "tam" goraco, a moim głównym celem do wakacji jest poprawa nasienia mojego męża [emoji23]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Kochana mój rzucił w kat te plastry kupiłam 4 opakowania po 32sztuki i nie da rady ich nosić niby uczucie chłodu lecz mu ta mięta strasznie szczypie i jest mu to nie bardzo relaksujące
To ja bym w takiej sytuacji przestała relacjonować co i kiedy. Twój komfort i spokój jest bardzo ważny!!!
Dobrze ze przeżył ah te chlopy❤Ostatni dziewczynki z uwagi na infekcję wyjęłam z lodówki tabletkę dopochwową i położyłam koło łóżka żeby nie zapomnieć na noc zaaplikować. Kiedy po chwili wróciłam tavblektki nie ma. Pytam męża czy nie widział tablektki dopochwowej a on w minutę robi się siny i czerwony na twarzy oczywiście ja zażył bo myślał że to sanprobi probiotyk ło jesssu co sie działo rzygał pół nocy a przez tydzień się nie odzywał ale....przeżył
Mój mąż stosował fertilMate plastry-chlodzace na moszne dodatkowo profertil ponad pol roku.Właśnie się obawiam że mój też by się nie potrafił zrelaksować jakby miał coś tam przyklejone...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
i ja tak własnie zaczełam robić. Jak mnie ktos pyta kiedy teraz jaki plan itd mówię ze mam blokadę po ostatniej stracie i pytania się skonczyły bo nikt normalny nie bedzie pytał czy blokada mi pusciła mój błąd ze na początku relacjonowałam ale kto powiedział ze tyle się z tym zejdzie i ze to takie trudne bedzie...To ja bym w takiej sytuacji przestała relacjonować co i kiedy. Twój komfort i spokój jest bardzo ważny!!!