reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej . Doktor kazał mi dziś powtórzyć Betę i progesteron i wynik bety to 150,70 wczoraj było 109,60 myślicie że przyrost jest ok ?

W ciągu dwóch dni beta powinna wzrosnąć o minimum 66% , u Ciebie wygląda to więc bardzo obiecująco :). Ważne żebyś robiła w tym samym laboratorium i mniej więcej o tej samej porze. Ja na początku korzystałam z kalkulatora w internecie, ładnie wszystko wylicza.

Czy wasi mężowie maja jakieś sposoby na chłodzenie jajek? [emoji6] czytałam o tych plastrach chłodzacych ale mój to by się chyba bardziej na to denerwował niż to warte, a po za tym czytałam że one daja uczucie chłodzenia a nie chłodza na prawdę. On cały czas mówi że mu "tam" goraco, a moim głównym celem do wakacji jest poprawa nasienia mojego męża [emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Kochana mój rzucił w kat te plastry:mad: kupiłam 4 opakowania po 32sztuki i nie da rady ich nosić :( niby uczucie chłodu lecz mu ta mięta strasznie szczypie i jest mu to nie bardzo relaksujące

e tam jak jednej nie wziełas nic nie bedzie.Ja kiedys zamiast dopochwowo pod jezyk brałam hahahhabo złe kupiłam i sie zastanawiałam jak dam rade takie gorzkie tablety ssac cala ciaze hahha
potem tez mialam zagwostkę czy działąły :)
Tu sie nie przyznawałam nawet do swej głupoty bo wstyd mi było :D
Ostatni dziewczynki z uwagi na infekcję wyjęłam z lodówki tabletkę dopochwową i położyłam koło łóżka żeby nie zapomnieć na noc zaaplikować. Kiedy po chwili wróciłam tavblektki nie ma. Pytam męża czy nie widział tablektki dopochwowej a on w minutę robi się siny i czerwony na twarzy:rofl2: oczywiście ja zażył bo myślał że to sanprobi probiotyk ło jesssu co sie działo rzygał pół nocy a przez tydzień się nie odzywał:errr: ale....przeżył;)

Czy wasi mężowie maja jakieś sposoby na chłodzenie jajek? [emoji6] czytałam o tych plastrach chłodzacych ale mój to by się chyba bardziej na to denerwował niż to warte, a po za tym czytałam że one daja uczucie chłodzenia a nie chłodza na prawdę. On cały czas mówi że mu "tam" goraco, a moim głównym celem do wakacji jest poprawa nasienia mojego męża [emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Może niech zmieni bieliznę na luźniejsza i bardziej przewiewną, spodnie nie opinające a po domu najlepiej w samych majtach.

Kochana mój rzucił w kat te plastry:mad: kupiłam 4 opakowania po 32sztuki i nie da rady ich nosić :( niby uczucie chłodu lecz mu ta mięta strasznie szczypie i jest mu to nie bardzo relaksujące

Właśnie się obawiam że mój też by się nie potrafił zrelaksować jakby miał coś tam przyklejone...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To ja bym w takiej sytuacji przestała relacjonować co i kiedy. Twój komfort i spokój jest bardzo ważny!!!

Ja tak samo , im mniej ludzi cokolowiek wie tym mniej pytań a co za tym idzie mniej nerwów dla nas .nie życie nauczyło żeby ograniczyć co niektóre kontakty No jakis wścibskich kuzynek lub żon kuzynów i teraz żyje mi się o wiele lepiej . Nikt o mnie kić nie wie nikt nie pyta i nie patrzy z litością

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatni dziewczynki z uwagi na infekcję wyjęłam z lodówki tabletkę dopochwową i położyłam koło łóżka żeby nie zapomnieć na noc zaaplikować. Kiedy po chwili wróciłam tavblektki nie ma. Pytam męża czy nie widział tablektki dopochwowej a on w minutę robi się siny i czerwony na twarzy:rofl2: oczywiście ja zażył bo myślał że to sanprobi probiotyk ło jesssu co sie działo rzygał pół nocy a przez tydzień się nie odzywał:errr: ale....przeżył;)
Dobrze ze przeżył:) ah te chlopy❤

reklama
To ja bym w takiej sytuacji przestała relacjonować co i kiedy. Twój komfort i spokój jest bardzo ważny!!!
i ja tak własnie zaczełam robić. Jak mnie ktos pyta kiedy teraz jaki plan itd mówię ze mam blokadę po ostatniej stracie i pytania się skonczyły bo nikt normalny nie bedzie pytał czy blokada mi pusciła :) mój błąd ze na początku relacjonowałam ale kto powiedział ze tyle się z tym zejdzie i ze to takie trudne bedzie...

Do góry