reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zawsze sama idę. Bo teraz to dla mnie pikusie, jak były sprawy onkologiczne albo takie tam różne traumatyczne w ciazy zawsze ze mną był. Albo jakieś operacje. A taki tam drobny zabieg to dla mnie jak kolejna wizyta u gina
Mój to tylko na wizyty że mną do kliniki w większości , punkcja , szpital hiperka i odbiór z 2 razy odwiedził przez tydzień i transfery na monitoring nawet nie jeździ a krew oddawać żeby że mną jechać nie ma jak bo w pracy, nawet nie był że mną u lekarza na potwierdzenie że była cb a jak się dowiedziałam chwilę przed jego wyjściem na silke że na bank biochemiczna to i tak poszedł a Tato że mną jechał na potwierdzenie bety że spadła do szpitala także wiem że jak sama nie sobie i nie pozalatwiam to on tego nie zalatwi

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój to tylko na wizyty że mną do kliniki w większości , punkcja , szpital hiperka i odbiór z 2 razy odwiedził przez tydzień i transfery na monitoring nawet nie jeździ a krew oddawać żeby że mną jechać nie ma jak bo w pracy, nawet nie był że mną u lekarza na potwierdzenie że była cb a jak się dowiedziałam chwilę przed jego wyjściem na silke że na bank biochemiczna to i tak poszedł a Tato że mną jechał na potwierdzenie bety że spadła do szpitala także wiem że jak sama nie sobie i nie pozalatwiam to on tego nie zalatwi

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak ,ale mój zawsze myśli ,ze to jego wina i dlatego musi być ze mna:D w sumie to tak jak i ja teraz zwolnilam się z roboty bo chce jechac w jego sprawie do kliniki zaraz

Ostatnia edycja:
Zamówiłam profertil z polskiej apteki, czy to normalne że przyszedł bez opakowania? Tylko tabletki na listkach i ulotka...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Czasem tak jest bo oni maja duze opakowania. Ale zawsze w opisie aukcji mi pisalo w tedy ze lek sprzedawany bez opakowania

Nic nie było raczej napisane, ale fakt że zamawiałam w biegu i mogłam nie doczytać. I tez jedna z nielicznych aptek wysylajaca zagranice...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czy wasi mężowie maja jakieś sposoby na chłodzenie jajek? [emoji6] czytałam o tych plastrach chłodzacych ale mój to by się chyba bardziej na to denerwował niż to warte, a po za tym czytałam że one daja uczucie chłodzenia a nie chłodza na prawdę. On cały czas mówi że mu "tam" goraco, a moim głównym celem do wakacji jest poprawa nasienia mojego męża [emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Sprawdz bo na pewno pisali:) ja kupowalam na allegro zawsze i tam wlasne duzo bylo ofert aptek ze bez pudelka wysylali

Nie spotkałam się z tym więc pierwsze co to pomyślałam że może to jakieś placebo przysłali [emoji23] ale jeśli to normalne to przestaje się tym przejmować

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry