reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja biore prevenit intensive , dvitum 4000, vit c, prenatal uno, kornzym No i dhea 3 razy dziennie . Tak mi zalecił gin a czy coś więcej powinno się brać nie mam zielonego pojęcia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mogłabym wziąć jedna tabletkę jakiegoś multipacka ale wada jest to ze one mają syntetyczne witaminy z grupy B a ja potrzebuje Metylowane bo inaczej homocysteina idzie mi w górę z powodu mutacji mthfr.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mogłabym wziąć jedna tabletkę jakiegoś multipacka ale wada jest to ze one mają syntetyczne witaminy z grupy B a ja potrzebuje Metylowane bo inaczej homocysteina idzie mi w górę z powodu mutacji mthfr.

A q10 i dhea bierzesz 3x1. Ile mg q10 bierzsz dziennie bo ja 120?

A ta mutacje wykrył Ci lekarz ?? Ja nawet nie wiem bo nigdy nie badałam tak szczegółowo nigdy nikt nie kazał

Mój pies Was pozdrawia i przesyla sloneczko tym u których go brak[emoji7]
bb03d7dde6afdc4ed6e9a15417213a8d.jpg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cudny ten Twój psiak [emoji173]️ Mnie wczoraj na zdjeciach u bohaterów taka Niunia nie odstępowała na krok [emoji4]
1521726625-591e5b34051ca4b5-aaaaaa.jpeg

A q10 i dhea bierzesz 3x1. Ile mg q10 bierzsz dziennie bo ja 120?

Q10 biore jedna ale okazuje się ze powinnam dwie . Jedna tabletka ma 30 mg( mam teraz taka do ssania). Tak naprawdę to niewiem który koenzym jest najlepszy . A dhea tak biore 3x1

A ta mutacje wykrył Ci lekarz ?? Ja nawet nie wiem bo nigdy nie badałam tak szczegółowo nigdy nikt nie kazał

Lekarz....Co ty. Sama sobie zbadalam. I to tylko dlatego ze koleżanka ma takie mutacje i ma problemy z utrzymaniem ciazy. Nigdy wcześniej o tym nie wiedziałam. A mutacje mogą być przyczyn problemów z implantacja zarodka. A ja zawsze mialam gęsta krew. Pobranie to masakra jak krew nie chce lecieć. I to w sumie dlatego się skłoniła do tych badań. ..no i niestety wyszły zakrzepowe mutacje.

Q10 biore jedna ale okazuje się ze powinnam dwie . Jedna tabletka ma 30 mg( mam teraz taka do ssania). Tak naprawdę to niewiem który koenzym jest najlepszy . A dhea tak biore 3x1

A wiesz może po jakim czasie dają one juz jakiś efekt?
Jak biorę mniejsza dawkę q10 (2 lub 3 tab zamiast 4) to mnie głowa nie boli dlatego podejrzewam ze za dużo tego.

reklama
Do góry