reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja biore prevenit intensive , dvitum 4000, vit c, prenatal uno, kornzym No i dhea 3 razy dziennie . Tak mi zalecił gin a czy coś więcej powinno się brać nie mam zielonego pojęcia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mogłabym wziąć jedna tabletkę jakiegoś multipacka ale wada jest to ze one mają syntetyczne witaminy z grupy B a ja potrzebuje Metylowane bo inaczej homocysteina idzie mi w górę z powodu mutacji mthfr.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mogłabym wziąć jedna tabletkę jakiegoś multipacka ale wada jest to ze one mają syntetyczne witaminy z grupy B a ja potrzebuje Metylowane bo inaczej homocysteina idzie mi w górę z powodu mutacji mthfr.

A q10 i dhea bierzesz 3x1. Ile mg q10 bierzsz dziennie bo ja 120?

A ta mutacje wykrył Ci lekarz ?? Ja nawet nie wiem bo nigdy nie badałam tak szczegółowo nigdy nikt nie kazał

Mój pies Was pozdrawia i przesyla sloneczko tym u których go brak[emoji7]
bb03d7dde6afdc4ed6e9a15417213a8d.jpg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cudny ten Twój psiak [emoji173]️ Mnie wczoraj na zdjeciach u bohaterów taka Niunia nie odstępowała na krok [emoji4]
1521726625-591e5b34051ca4b5-aaaaaa.jpeg

A q10 i dhea bierzesz 3x1. Ile mg q10 bierzsz dziennie bo ja 120?

Q10 biore jedna ale okazuje się ze powinnam dwie . Jedna tabletka ma 30 mg( mam teraz taka do ssania). Tak naprawdę to niewiem który koenzym jest najlepszy . A dhea tak biore 3x1

A ta mutacje wykrył Ci lekarz ?? Ja nawet nie wiem bo nigdy nie badałam tak szczegółowo nigdy nikt nie kazał

Lekarz....Co ty. Sama sobie zbadalam. I to tylko dlatego ze koleżanka ma takie mutacje i ma problemy z utrzymaniem ciazy. Nigdy wcześniej o tym nie wiedziałam. A mutacje mogą być przyczyn problemów z implantacja zarodka. A ja zawsze mialam gęsta krew. Pobranie to masakra jak krew nie chce lecieć. I to w sumie dlatego się skłoniła do tych badań. ..no i niestety wyszły zakrzepowe mutacje.

Q10 biore jedna ale okazuje się ze powinnam dwie . Jedna tabletka ma 30 mg( mam teraz taka do ssania). Tak naprawdę to niewiem który koenzym jest najlepszy . A dhea tak biore 3x1

A wiesz może po jakim czasie dają one juz jakiś efekt?
Jak biorę mniejsza dawkę q10 (2 lub 3 tab zamiast 4) to mnie głowa nie boli dlatego podejrzewam ze za dużo tego.

reklama
Do góry