Czarnula34
Fanka BB :)
beta planowana w czwartekTak, bez znaczenia. Jak byś badała tez prg to lepiej wycelować przed samym braniem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
beta planowana w czwartekTak, bez znaczenia. Jak byś badała tez prg to lepiej wycelować przed samym braniem
raczej nie sugeruj się datą punkcji tylko tym, kiedy był transfer. Jeśli miałaś blastocystę 3cc jak pisałaś to myślę że 7-8dni po transferze powinno coś wyjść. Jeśli nie wyjdzie to za 2-3dni trzeba jeszcze powtórzyća kiedy najlepiej wykonać betę??? w zaleceniach ma 14 dni punkcji jajników
Zależy co dla ciebie ważne. Ja chcę wiedzieć nawet jeśli beta lekko skoczy i zaraz spadnie. Chcę wiedziec czy była jakakolwiek inplantacja. Bety zawsze robię w 7 dpt blastki czyli to co u ciebie 12 dpt. Ale jeśli interesowało by mnie cię tylko czy się udało czy nie to robiła bym pare dni pozniej. Tak z 16 dni po punkcji. I jak by wyszła <1 to bym nawet nie powtarzała.a kiedy najlepiej wykonać betę??? w zaleceniach ma 14 dni punkcji jajników
raczej nie sugeruj się datą punkcji tylko tym, kiedy był transfer. Jeśli miałaś blastocystę 3cc jak pisałaś to myślę że 7-8dni po transferze powinno coś wyjść. Jeśli nie wyjdzie to za 2-3dni trzeba jeszcze powtórzyć
Kurde nie msm pojęcia ale nie ma w jakims szpitalu dermatologa??
A gdzie? Może na skroniach, skórze głowy, przy brwiach i np pod piersiami?Wiesz co jak byłam u dermatologa -bo często jeszcze mam takie ogniskowe czerwone plamy składające się z malych kropek-to zgoniła to na stres....
I przepisała maść na komary
Ja to chyba nie mam szczęścia do lekarzy
A gdzie? Może na skroniach, skórze głowy, przy brwiach i np pod piersiami?
Ja bym kombinowala i udala sie prywatnie do dermatologa. W ciazy moga sie zdazyc różne wysypki a wien bo przegladalam mase stron gdy mnie w 7tc obsypalo i chcialam odciagnac od siebie mysl ze to ospa a i tak potem wyladowalam u lekarza ale jak to ma jeszcze z,zoladkiem powiazanie... sprobuj moze uda ci sie wcisnac do lekarza jsk powiesz ze w ciazy jestesWiesz co jak byłam u dermatologa -bo często jeszcze mam takie ogniskowe czerwone plamy składające się z malych kropek-to zgoniła to na stres....
I przepisała maść na komary
Ja to chyba nie mam szczęścia do lekarzy