dżoasia
Fanka BB :)
Paaani!! Z robotą miodzioA w robocie sie wyrobisz?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paaani!! Z robotą miodzioA w robocie sie wyrobisz?![]()
@annemarie mi też o to chodzi - jajka dawczyni - armia meża -Mi tez chodzilo o dawczynie jajeczek zapladnianych przez armie meza. Tak bylo u nas.![]()
Znajac Ciebie w takim wypadku zrobisz 5dpt :-)Girls ja już po wizytuEndo ładnie rośnie - 8,9mm. Od środy progesteron a transferro w poniedziałunio - tak na dobry początek tygodnia
Tylko kuźwa jedno mnie nieopkoi! JAK JA BETE ZROBIE 6DPT??!!
Nie dość że Święta to jeszcze na wiochach...
![]()
Dziewczynki pcos to - nie wady genetyczne - lekarze wiedzą co robią - chyba ?Ja też przy pcos mogłam być dawczynia![]()
Ja też się leczę w Gamecie w Gdyni ,a u kogo się leczysz ?@Margit2018 Gameta Gdynia
To będzie nasze 5 podejśce. Mam już 3 letniego syna i jestem po poronieniu bliźniaków. Wcześniejsze próby odbywały się w bocianie w Białymstoku. Chciałabym zmienić klinikę,ponieważ na ta chwilę Białystok jest dla mnie za daleko. Wcześniej jak nie miałam dziecka było mi bez różnicy gdzie pojadę ale teraz ma ogromne znaczenie. Syn ciężko znosi przejechanie 20 km,a co tu mówić o ponad 300. Jestem dosyć ciężkim przypadkiem z racji oporu na stymulacje,dlatego też szukam czegoś naprawdę dobrego.
aż taaaaka odważna chyba nie jestemZnajac Ciebie w takim wypadku zrobisz 5dpt :-)
pcos jest choroba o podlozu genetycznym , niestety . I wyklucza je do adopcji.tzn. komorkDziewczynki pcos to - nie wady genetyczne - lekarze wiedzą co robią - chyba ?
zaczniesz brac 5 dni przed transferem?Kochane u mnie wiesci z wizyty nastepujace poniewaz mamwziasc leki immunosupresyjne to moj lekarz od dzis wlacza mi antyki na 10 dni tak aby przesunac @ ktorej jeszcze nie ma od 1 dc mam brac leki immunosupresyjne i estrofem 2x1 i pozniej transfer
Ale zastanawiam sie teraz jak juz na spokojnie wrocilam do domu czy ten estrofem nie bedzie brany za dlugo bo musze brac 2 tyg podczas leczenia i pozniej 2 tygodnie przerwy do transferu to bedzie caly miesiac na estrofemie a co w takim razie z encortonem od 1 dc ktorego nie bedzie ? Pomocy