reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A w robocie sie wyrobisz?:)
Paaani!! Z robotą miodzio :) Tzn zaczęłam jęczeć dr dziś, żeby mi tylko w czwartek nie kazał przyjechać na podanie accofilu:D Ale ze stoickim spokojem stwierdził, że spoko looz w piątek mam być :D W czwartek mam taki dzień, że serio bym chyba transfer odwołała jakby tak wypadł. Z resztą bajzlu niech sobie ktoś inny radzi ;)

reklama
To będzie nasze 5 podejśce. Mam już 3 letniego syna i jestem po poronieniu bliźniaków. Wcześniejsze próby odbywały się w bocianie w Białymstoku. Chciałabym zmienić klinikę,ponieważ na ta chwilę Białystok jest dla mnie za daleko. Wcześniej jak nie miałam dziecka było mi bez różnicy gdzie pojadę ale teraz ma ogromne znaczenie. Syn ciężko znosi przejechanie 20 km,a co tu mówić o ponad 300. Jestem dosyć ciężkim przypadkiem z racji oporu na stymulacje,dlatego też szukam czegoś naprawdę dobrego.

Mi udało się gdzie indziej, ale dużo dziewczyn poleca Novum w Warszawie.

Kochane u mnie wiesci z wizyty nastepujace poniewaz mamwziasc leki immunosupresyjne to moj lekarz od dzis wlacza mi antyki na 10 dni tak aby przesunac @ ktorej jeszcze nie ma od 1 dc mam brac leki immunosupresyjne i estrofem 2x1 i pozniej transfer
Ale zastanawiam sie teraz jak juz na spokojnie wrocilam do domu czy ten estrofem nie bedzie brany za dlugo bo musze brac 2 tyg podczas leczenia i pozniej 2 tygodnie przerwy do transferu to bedzie caly miesiac na estrofemie a co w takim razie z encortonem od 1 dc ktorego nie bedzie ? Pomocy

reklama
Kochane u mnie wiesci z wizyty nastepujace poniewaz mamwziasc leki immunosupresyjne to moj lekarz od dzis wlacza mi antyki na 10 dni tak aby przesunac @ ktorej jeszcze nie ma od 1 dc mam brac leki immunosupresyjne i estrofem 2x1 i pozniej transfer
Ale zastanawiam sie teraz jak juz na spokojnie wrocilam do domu czy ten estrofem nie bedzie brany za dlugo bo musze brac 2 tyg podczas leczenia i pozniej 2 tygodnie przerwy do transferu to bedzie caly miesiac na estrofemie a co w takim razie z encortonem od 1 dc ktorego nie bedzie ? Pomocy
zaczniesz brac 5 dni przed transferem?

Do góry