reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Będziesz żyła bez bety :D tak jak ja do 10 dpt i uwierz ze tak mi było lepiej bo przez te 10 dni żyłam w przekonaniu ze jestem w ciąży, po prostu śniłam:) :) a tak serio to trzymam kciuki aby się udało już na całe długie 9 miesięcy ....trzymam kciuki :)
Haha nie wiem czy to będzie realne :p Jak mi nie odwali i nie pojade te 120km do mojego labo to 7dpt wieczór na pewno w drodze powrotnej o nie zahaczę :D

reklama
Girls ja już po wizytu ;) Endo ładnie rośnie - 8,9mm. Od środy progesteron a transferro w poniedziałunio - tak na dobry początek tygodnia :) Tylko kuźwa jedno mnie nieopkoi! JAK JA BETE ZROBIE 6DPT??!!:szok: Nie dość że Święta to jeszcze na wiochach...:o
@dżoasia ,to zrobisz po świetach , przecież to bedzie tylko formalność potwierdzajaca pozytyw :) al bo se z wiochy do mniasta pojedzieta ;)

@ gosia

Dziewczęta - wam chodzi o adopcje zarodków , których para nie chciała , a ja o dawczyni jajeczek czyli jakeczka plus mój maż
Mi chodzi o dawczynie jajeczek tak pod ciebie placisz za jej stymulacje. A nie o zarodki ani nie o jajeczka ktore zostaly nadprogramowo parze ktora wlasnie podchodzila do ivf

Ja ostatnio znioslam 30...dobra kurka ze mnie ;) a ciekawe ile teraz będzie :) pamiętaj że mama jest ta która wychowuje i jestem pewna że o kd jak się uda to nawet nie będziesz pamiętać :) przecież to tylko trochę innych genów, połowa Twojego m, a cała reszta to Twój brzuch, i Twoje wychowanie :) jednak za bardzo nie mow o kd bo in vitro to juz szok dla niektorych ... tak aby kiedyś ktoś w kłótni nie powiedział Twojemu dziecku ze biologiczną mama nie jesteś...powiem szczerze nie ufam ludziom, nawet tym najbliższym . Miałam przejścia z siostrą ostatnimi czasy i wiem ze w życiu różnie bywa.
Krotkie sprostowanie zawiklanego tematu, biologiczna matka jestes!nie jestes genetyczna.

A mogę zadać Ci pytanie??? Bo js jestem taka jak napisałaś wyżej ale też dodatkowo ciekawska:) dlaczego tak długo zwlekałas z decyzją i dziecku??? Praca dom ?
@marg88 możesz to nie tajemnica , poprostu z wygody - ale mój mąż bardzo chce - no i jak zaczeliśmy starania i długo nie wychodził mi projekt matka :p- to coś się poprzewracało w mojej blond głowie i dorosłam do tego :oo: późno niestety :mad:

reklama
[QUOTjakiś sis188, post: 16434294, member: 166183"]Grettka! Tylko sie do niego nie zrazaj na poczatku
jest jakis specyficzny?powiedz mi jeszcze czy Tobie się u niego udało?[/QUOTE]
Tak. Dr Grettka w sumie prowadzil 3 procedury w tym jedna w Probicie. On mi kazal zbadac immunologie przed 4 procedura. Ja dr uwielbiam, jestem gadula ale wiem ze czasem.moze moec gorszy dzien i nie byc zbyt sympatyczny. Jest malomowny ale na kazde pytanie odpowie. Ja bym go nie zmienila na żadnego innego

Do góry