reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Będziesz żyła bez bety :D tak jak ja do 10 dpt i uwierz ze tak mi było lepiej bo przez te 10 dni żyłam w przekonaniu ze jestem w ciąży, po prostu śniłam:) :) a tak serio to trzymam kciuki aby się udało już na całe długie 9 miesięcy ....trzymam kciuki :)
Haha nie wiem czy to będzie realne :p Jak mi nie odwali i nie pojade te 120km do mojego labo to 7dpt wieczór na pewno w drodze powrotnej o nie zahaczę :D

reklama
Girls ja już po wizytu ;) Endo ładnie rośnie - 8,9mm. Od środy progesteron a transferro w poniedziałunio - tak na dobry początek tygodnia :) Tylko kuźwa jedno mnie nieopkoi! JAK JA BETE ZROBIE 6DPT??!!:szok: Nie dość że Święta to jeszcze na wiochach...:o
@dżoasia ,to zrobisz po świetach , przecież to bedzie tylko formalność potwierdzajaca pozytyw :) al bo se z wiochy do mniasta pojedzieta ;)

@ gosia

Dziewczęta - wam chodzi o adopcje zarodków , których para nie chciała , a ja o dawczyni jajeczek czyli jakeczka plus mój maż
Mi chodzi o dawczynie jajeczek tak pod ciebie placisz za jej stymulacje. A nie o zarodki ani nie o jajeczka ktore zostaly nadprogramowo parze ktora wlasnie podchodzila do ivf

Ja ostatnio znioslam 30...dobra kurka ze mnie ;) a ciekawe ile teraz będzie :) pamiętaj że mama jest ta która wychowuje i jestem pewna że o kd jak się uda to nawet nie będziesz pamiętać :) przecież to tylko trochę innych genów, połowa Twojego m, a cała reszta to Twój brzuch, i Twoje wychowanie :) jednak za bardzo nie mow o kd bo in vitro to juz szok dla niektorych ... tak aby kiedyś ktoś w kłótni nie powiedział Twojemu dziecku ze biologiczną mama nie jesteś...powiem szczerze nie ufam ludziom, nawet tym najbliższym . Miałam przejścia z siostrą ostatnimi czasy i wiem ze w życiu różnie bywa.
Krotkie sprostowanie zawiklanego tematu, biologiczna matka jestes!nie jestes genetyczna.

A mogę zadać Ci pytanie??? Bo js jestem taka jak napisałaś wyżej ale też dodatkowo ciekawska:) dlaczego tak długo zwlekałas z decyzją i dziecku??? Praca dom ?
@marg88 możesz to nie tajemnica , poprostu z wygody - ale mój mąż bardzo chce - no i jak zaczeliśmy starania i długo nie wychodził mi projekt matka :p- to coś się poprzewracało w mojej blond głowie i dorosłam do tego :oo: późno niestety :mad:

reklama
[QUOTjakiś sis188, post: 16434294, member: 166183"]Grettka! Tylko sie do niego nie zrazaj na poczatku
jest jakis specyficzny?powiedz mi jeszcze czy Tobie się u niego udało?[/QUOTE]
Tak. Dr Grettka w sumie prowadzil 3 procedury w tym jedna w Probicie. On mi kazal zbadac immunologie przed 4 procedura. Ja dr uwielbiam, jestem gadula ale wiem ze czasem.moze moec gorszy dzien i nie byc zbyt sympatyczny. Jest malomowny ale na kazde pytanie odpowie. Ja bym go nie zmienila na żadnego innego

Do góry