reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ooo ok dziekuje za info :). A mialas jakies widoczne skutki uboczne po niej ?
Dobrze mi się spało ;) Ale to akurat uważam za Plus w całym tym zamieszaniu. Dlatego brałam na noc bo podobno ciśnienie obniża :) Ale nie zapomnę jak Pani w aptece mi ja podawała i pytała się czy może być w większym opakowaniu a ja ze nie bi więcej mi nie trzeba, na co ona przecież to dla mężczyzn a ja z uśmiechem na twarzy wiem ;) ;)

Tak piszecie o tej heparynie z refundacja. Podobno mozna ja dostac na refundacje spelniajac dwa warunki po trza byc w ciazy, po drugie trzeba miec wskazania np trombofilie czy zespol antyfosfolipidowy.
Takze poniewaz ja mam pai1 to gin mi obiecala dac ta refundacje jak tylko zajde...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@misis188 - @gosia321 - gosi zapewne chodzi o adopcję zarodków ?
Nie o adopcje komorki tylko sa 2 mozliwosci albo adoptuje sie komorki od pary ktora przeszla ivf i oddala nadprogramowe komorki do dawstwa albo druga opcja to procedura z kd ktora polega na tym ze pod ciebie jest wybierana dawczyni i pod ciebie jest stymulowana placi sie za jej stymulacje jej leki jej punkcje a zapladnia sie nasieniem meza i transferuje

Hej forumowiczki... Tak sobie was podczytuje... Zaglądam czasem... Mam takie pytanie. Czy przed transferem któraś z was przyjmowała dostinex ale dopochwowo. Lekarz powiedział że w tej formie podany nie ma tyle efektów ubocznych. W aptece dostałam lek do stosowania doustnego a w necie nie ma słowa na temat formy dopochwowej tego leku. Dlatego pytanie czy ten sam lek po prostu inaczej się stosuje... Po prostu "aplikuje" tabletkę we wskazane miejsce czy już zaczyna świrować?

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@marg88 możesz to nie tajemnica , poprostu z wygody - ale mój mąż bardzo chce - no i jak zaczeliśmy starania i długo nie wychodził mi projekt matka :p- to coś się poprzewracało w mojej blond głowie i dorosłam do tego :oo: późno niestety :mad:
Ale za to teraz masz pewnie w pełni ułożone życie prywatne ,praca itp. A u mnie starania o drugie maleństwo a totalny brak konkretnej pracy nawet z domem go temat rzeka...Ale jakoś samo się to ułoży, czas pokaze:)

reklama
Do góry