reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zapraszam dziewczyny do Mnie do Goleniowa na kawę [emoji846] dam różową dupkę przebrać która kończy dziś dwa miesiące[emoji6] ale tak poważnie jeśli nabierzecie ochoty to Ja się pisze z Sara na kawkę [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisalas imie i od razu skojarzylam z facebooka Twoje super zdjecia [emoji173] obydwie jestescie piekne; jaka mama taka corcia [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Fachowo nazywa się to Łuszczycowe zapalenie stawów. Niestety w walce z tym cholerstwem był epizod z Meotrexatem który jest zły dla ciąży ale innego wyjścia nie było. (oczywiście było to już ponad rok temu tak więc wypłukał się z organizmu) Jutro szukam immunologa w okolicy a jak będzie zły to jadę do łodzi.
Szkoda czasu i kasy na innym innunologow, umów sie od razu do Pasniks, przyjmuje w APC w Lodzi

Cześć,
Proszę was o poradę.
28.02.2018 żona miała transfer jednego dwudniowego zarodka.
10.03.2018 test aptekowy wyszedł pozytywnie.
12.03 BHCG 131
Drugie BHCG 15.03 wynik 256.
Trzecie BHCG dziś czyli 17.03 i wynik 214. Aby potwierdzić czy się nie pomylili jeszcze jedno badanie dziś w szpitalu i BHCG 201,2.

Żona strasznie cierpi. Robię co mogę i sam mam jeszcze nadzieję, że będzie dobrze.

Jest jeszcze nadzieja czy już absolutnie nie?

Witam, wychodzi na to, że w tym samym dniu, razem z Twoją żoną miałyśmy zarówno punkcję jak i transfer. Ja też leczę się w Novum u dr Taszyckiej. Moja beta z 12 dpt wynosiła 88,9, natomiast z 14 dpt 225. Ja robiłam w jednym laboratorium. W poniedziałek idę powtórzyć żeby mieć jasny obraz sprawy. Czy żona czuła, że coś jest nie tak?
Nasze zarodki też zostały zamrożone w 2 dobie - u nas zostały tylko 2. Kojarzę chyba żonę, wchodziła jako „3” na zabieg punkcji. Przykro mi, że po czasie całej stymulacji, dojazdów, wizyt, czekania i nerwów taki wynik ☹️ jest to bardzo niesprawiedliwe. Życzę wszystkiego dobrego i wytrwałości [emoji1307][emoji1307]

Dziewczyny, po odstawieniu leków 5 marca od 10 do 14 krwawiłam. 16.03 zrobiłam bete i wyszła 383, 26.02 robiłam bete i miałam 803. Robiłam tez usg i lekarz powiedział ze jest czysto, ze widzi jakaś szczelinę ale to prawdopodobnie krew. Myślicie ze powinnam zgłosić się do szpitala ? Mój lekarz z kliniki jest jeszcze tydzień na urlopie i nie wiem co robić. Czy ta beta maleje tak powoli ? [emoji1374][emoji1374]

Ale przeciez tu jest wzrost bety a nie spadek
Skonsultuj sie z innym lekarzem
Chyba ze pomylilas cyferki

reklama
Do góry