reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry. Ja znowu w nocy obudzona przez ból brzucha [emoji25]druga nic z rzędu i od rana cały czas boli. Nie wiem czy to normalne... Myśle, że cis jednak niedobrego się dzieje. Krwawień żadnych nie mam bo przy takiej ilości leków to chyba nie sposób aby były. Wizytę mam dopiero w poniedziałek u mojego miejscowego ginekologa. Także dla mnie wynik bety nie dał spokoju bo ten brzuch mnie wykańcza. Poza tym żadnych innych dolegliwości typu piersi czy apetyt. Codziennie rano się budzę i idę do toalety sprawdzać czy to oby nie koniec ☹️męczy mnie to strasznie, ehhh.....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A przypomnij mi ile jestes dni po transferze? Mozesz zajechac na izbe przyjec albo szybciej umowic sie do lekarza

Dzień dobry. Ja znowu w nocy obudzona przez ból brzucha [emoji25]druga nic z rzędu i od rana cały czas boli. Nie wiem czy to normalne... Myśle, że cis jednak niedobrego się dzieje. Krwawień żadnych nie mam bo przy takiej ilości leków to chyba nie sposób aby były. Wizytę mam dopiero w poniedziałek u mojego miejscowego ginekologa. Także dla mnie wynik bety nie dał spokoju bo ten brzuch mnie wykańcza. Poza tym żadnych innych dolegliwości typu piersi czy apetyt. Codziennie rano się budzę i idę do toalety sprawdzać czy to oby nie koniec ☹️męczy mnie to strasznie, ehhh.....

Kochana,
Ja mam to samo podobno to połączenie jajników które musza wrócić do formy bo ekstremalnie pracowały przez kilka dni i także podobno niektóre tak na progesteron reagują ze im brzuch wywala. Ja się staram nie nakręcać, skoro lekarz mówi ze potrzeba czasu. Ja mam sutki jakby wyciągnięte i obolałe, pewnie tez przez petardę hormonów. Ale korci mnie żeby drugi raz zrobić betę.
Bylas w końcu w szpitalu?

Kochana,
Ja mam to samo podobno to połączenie jajników które musza wrócić do formy bo ekstremalnie pracowały przez kilka dni i także podobno niektóre tak na progesteron reagują ze im brzuch wywala. Ja się staram nie nakręcać, skoro lekarz mówi ze potrzeba czasu. Ja mam sutki jakby wyciągnięte i obolałe, pewnie tez przez petardę hormonów. Ale korci mnie żeby drugi raz zrobić betę.
Bylas w końcu w szpitalu?

Nie byłam bo cały czas myśle, że jednak to normalne. Jeżeli dzisiejsza noc będzie taka sama to jutro podjadę na IP

Nie byłam bo cały czas myśle, że jednak to normalne. Jeżeli dzisiejsza noc będzie taka sama to jutro podjadę na IP

Też masz tak że cały dzien jest w mirę spoko a jazda zaczyna się po 16 i w nocy? Mogę zapytać czy jesteś sZcupła czy z nadwagą?

W środę 21 ide do szpitala na histeroskopie :blink: Zawsze to krok blizej do transferu. Zdziwilam sie,ze w szpitalu zostaje na 3 dni. A nie wiecie czy po wyjsciu daja zwolnienie lekarskie jeszcze na pare dni? Bo niby w piątek bym wyszla,a weekend mam pracujacy i nie wiem jak to w pracy ogarnac. Odwieczny problem :oo:

Nadwaga jakaś jest ☹️ nie objadam się jakoś strasznie. U mnie bol zaczyna się w nocy. Wczoraj po 2, dziś po 4. Rano tez już wzięłam nospe i mam wrażenie ze cały czas boli. Jak tak dalej pójdzie to jeszcze dziś podjadę na IP

reklama
Do góry