reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie mam pojecia... Mysle, ze to zalezy jaki rodzaj sklepu i co nalezy do Twoich obowiazkow. Jesli musisz np dzwigac ciezkie rzeczy, wdychac jakies kleje, farby... To ja bym nie wracala tylko brala zwolnienie do bety a jesli bedzie pozytywna to ciagla je dalej.
Najlepiej zapytaj lekarza.

Ja zrobiłabym tak samo . L4 i juz

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Barburka @misis188 dziewczyny pięknych widoków ❤ niech maluszki dalej zdrowo rosną ✊ ciotki czekają na foto ! :D

MIŁEGO DNIA KOCHANE ! ❤

@shaggy mówiłaś żebym zapisała Ci prenatalne na 28.04 ale w kalendarzu byłaś już zapisana ale na 28.03 i już się pogubilam ? :laugh2: no i Twoja data porodu zapisana w kalendarzu dwa razy i też już nie wiem która aktualna :laugh2:
Kciuki za wizyty ✊❤️

Cześć mam pytanie kiedy można wrócić do pracy w sklepie po transferze

Ja pracuję w biurze, więc ja od razu do pracy poszłam.
Sylwia - trzymamy kciuki mocno!!!

Dziewczyny, które mają betę Ok - jakie są Wasze plany co do prowadzenie ciąży? Zostajecie u lekarza od invitro czy idziecie do swojej lecznicy? Ja mam za darmo ginekologa i prowadzenie ciąŻy z pracy, ale obawiam się bardzo, że normalny lekarz nie utrzyma ciąży, da złe leki itd więc skłaniam się ku prywatnemu chodzeniu do doktora, który prowadził mi invitro.
Jakie są Wasze przmeyślenia?

Ja po wizycie potwierdzającej ciążę w klinice od razu zapytałam lekarza, który się mną zajmował o to czy przyjmuje również poza kliniką. Usłyszałam że tak - na NFZ i prywatnie. Od razu wiedziałam że zostanę u niego - zna moją całą historię, wie jakie leki przyjmuję, wie że to ciąża z in vitro poza tym zna mnie już z perspektywy fotela ginekologicznego:):-D ja w swojej pracy również mam lekarzy prywatnie za darmo ale nie ryzykowałabym z tak wyczekiwaną ciążą... kto wie.. gdybym zaszła w ciąże naturalnie to pewnie bym skorzystała ale w naszym wypadku to wolałam iść do swojego lekarza prywatnie :) Prywatnie póki co byłam raz - zapłaciłam wraz z cytologią 180 zł. Wizyty z tego co wiem są co około 3 tygodnie więc chyba tragedii nie ma..:confused:;)

To jak myślicie ile to wyjdzie za cała ciąże tak na oko z lekami ze 3000? Tyle mam nadwyżki z pozyczki 1 na invitro ;)

reklama
Dzień dobry. Ja znowu w nocy obudzona przez ból brzucha [emoji25]druga nic z rzędu i od rana cały czas boli. Nie wiem czy to normalne... Myśle, że cis jednak niedobrego się dzieje. Krwawień żadnych nie mam bo przy takiej ilości leków to chyba nie sposób aby były. Wizytę mam dopiero w poniedziałek u mojego miejscowego ginekologa. Także dla mnie wynik bety nie dał spokoju bo ten brzuch mnie wykańcza. Poza tym żadnych innych dolegliwości typu piersi czy apetyt. Codziennie rano się budzę i idę do toalety sprawdzać czy to oby nie koniec ☹️męczy mnie to strasznie, ehhh.....

Do góry