reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Barburka @misis188 dziewczyny pięknych widoków ❤ niech maluszki dalej zdrowo rosną ✊ ciotki czekają na foto ! :D

MIŁEGO DNIA KOCHANE ! ❤

@shaggy mówiłaś żebym zapisała Ci prenatalne na 28.04 ale w kalendarzu byłaś już zapisana ale na 28.03 i już się pogubilam ? :laugh2: no i Twoja data porodu zapisana w kalendarzu dwa razy i też już nie wiem która aktualna :laugh2:
28.03 to mam prenatalne
08.04 wizyta u gina
a termin porodu mam aktualnie 30.09 :)

@misis188 @shaggy mocno trzymam kciuki!!

A nie opisalam w koncu wizyty u dr Sydora. Bardzo sympatyczny aczkolwiek na razie po prostu pozlecal badania. Jedne kazal zrobic w 2 fazie cyklu tylko bylo tyle informacji na raz ze zapomnialam ktore:( moze Wy wiecie?
Co do allo mlr mimo tego ze nie bylam nigdy w ciazy - powiedzial ze mimo tego ze beta zawsze zerowa, to cos sie moglo zadzialac i moze allo mlr to pokazac. Tylko te przeciwciala sie wytwarzaja dopiero 4-8 tygodni po transferze. Wiec mam poczekac jeszcze 3 tygodnie...
A tak to od Encortonu mam odczekac miesiac. Wiec jeszcze 2tyg.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale to @Barburka dzis oglada dzidzie a nie ja :)

Pamiętam Kalno jak dostałam wyniki amh i w panice zaczęłam czytać wątek( niskie amh) na tym wątku cały czas ktoś zachodził w ciążę zupełnie naturalnie. Jeżeli to jedyny problem, to jest duża nadzieja że będzie dobrze. Z czasem myślę że do 35 lat in vitro nieudane to statystyka a po 35 r udane to cud. Spieszcie się dziewczynki, nie odwlekajcie, bo wiek ma ogromne znaczenie przy powodzeniu tej procedury.

Tak tylko amh jest u mnie poki co problemem . Z tym xe jest bliskie zeru i wątpię ze uda się je ruszyć do powtórnego produkowania jajek .na naturalna ciąże w ogóle nie liczę , cieszyć mnie bedIE jeśli po stymulacji odpowiedzą i uda się pobrać choć kilka zdrowych jajeczek . Miałaś ten sam problem ??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć mam pytanie kiedy można wrócić do pracy w sklepie po transferze
Nie mam pojecia... Mysle, ze to zalezy jaki rodzaj sklepu i co nalezy do Twoich obowiazkow. Jesli musisz np dzwigac ciezkie rzeczy, wdychac jakies kleje, farby... To ja bym nie wracala tylko brala zwolnienie do bety a jesli bedzie pozytywna to ciagla je dalej.
Najlepiej zapytaj lekarza.

Do góry