misis188
Fanka BB :)
Dziewczyny kciuki za dzis
Milego dnia!!
Ja czekam na wynik z 2 weryfikacji bety.... Nerwy, nerwy....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny kciuki za dzis
Milego dnia!!
28.03 to mam prenatalne@Barburka @misis188 dziewczyny pięknych widoków ❤ niech maluszki dalej zdrowo rosną ciotki czekają na foto !
MIŁEGO DNIA KOCHANE ! ❤
@shaggy mówiłaś żebym zapisała Ci prenatalne na 28.04 ale w kalendarzu byłaś już zapisana ale na 28.03 i już się pogubilam ? no i Twoja data porodu zapisana w kalendarzu dwa razy i też już nie wiem która aktualna
Ale to @Barburka dzis oglada dzidzie a nie ja@misis188 @shaggy mocno trzymam kciuki!!
A nie opisalam w koncu wizyty u dr Sydora. Bardzo sympatyczny aczkolwiek na razie po prostu pozlecal badania. Jedne kazal zrobic w 2 fazie cyklu tylko bylo tyle informacji na raz ze zapomnialam ktore moze Wy wiecie?
Co do allo mlr mimo tego ze nie bylam nigdy w ciazy - powiedzial ze mimo tego ze beta zawsze zerowa, to cos sie moglo zadzialac i moze allo mlr to pokazac. Tylko te przeciwciala sie wytwarzaja dopiero 4-8 tygodni po transferze. Wiec mam poczekac jeszcze 3 tygodnie...
A tak to od Encortonu mam odczekac miesiac. Wiec jeszcze 2tyg.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie na pewno dobrze... kciuki zaciśniete i czekamy z niecierpliwościa na piękny wynik bety!Dziewczyny kciuki za dzis
Milego dnia!!
Dziewczyny kciuki za dzis[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Milego dnia!!
Cześć mam pytanie kiedy można wrócić do pracy w sklepie po transferzeDziewczyny kciuki za dzis
Milego dnia!!
Do 14 powinien byc, mozliwe ze troche szybciej. Dam znac jak tylko bede cos wiedziala.Dziękuję
Trzymam kciuki żebyś płakała ze szczęścia nad kosmicznie wysoką betą! kiedy spodziewasz się wyniku? Koniecznie daj znać!
Pamiętam Kalno jak dostałam wyniki amh i w panice zaczęłam czytać wątek( niskie amh) na tym wątku cały czas ktoś zachodził w ciążę zupełnie naturalnie. Jeżeli to jedyny problem, to jest duża nadzieja że będzie dobrze. Z czasem myślę że do 35 lat in vitro nieudane to statystyka a po 35 r udane to cud. Spieszcie się dziewczynki, nie odwlekajcie, bo wiek ma ogromne znaczenie przy powodzeniu tej procedury.
Nie mam pojecia... Mysle, ze to zalezy jaki rodzaj sklepu i co nalezy do Twoich obowiazkow. Jesli musisz np dzwigac ciezkie rzeczy, wdychac jakies kleje, farby... To ja bym nie wracala tylko brala zwolnienie do bety a jesli bedzie pozytywna to ciagla je dalej.Cześć mam pytanie kiedy można wrócić do pracy w sklepie po transferze