reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Barburka @misis188 dziewczyny pięknych widoków ❤ niech maluszki dalej zdrowo rosną ✊ ciotki czekają na foto ! :D

MIŁEGO DNIA KOCHANE ! ❤

@shaggy mówiłaś żebym zapisała Ci prenatalne na 28.04 ale w kalendarzu byłaś już zapisana ale na 28.03 i już się pogubilam ? :laugh2: no i Twoja data porodu zapisana w kalendarzu dwa razy i też już nie wiem która aktualna :laugh2:
28.03 to mam prenatalne
08.04 wizyta u gina
a termin porodu mam aktualnie 30.09 :)

@misis188 @shaggy mocno trzymam kciuki!!

A nie opisalam w koncu wizyty u dr Sydora. Bardzo sympatyczny aczkolwiek na razie po prostu pozlecal badania. Jedne kazal zrobic w 2 fazie cyklu tylko bylo tyle informacji na raz ze zapomnialam ktore:( moze Wy wiecie?
Co do allo mlr mimo tego ze nie bylam nigdy w ciazy - powiedzial ze mimo tego ze beta zawsze zerowa, to cos sie moglo zadzialac i moze allo mlr to pokazac. Tylko te przeciwciala sie wytwarzaja dopiero 4-8 tygodni po transferze. Wiec mam poczekac jeszcze 3 tygodnie...
A tak to od Encortonu mam odczekac miesiac. Wiec jeszcze 2tyg.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale to @Barburka dzis oglada dzidzie a nie ja :)

Pamiętam Kalno jak dostałam wyniki amh i w panice zaczęłam czytać wątek( niskie amh) na tym wątku cały czas ktoś zachodził w ciążę zupełnie naturalnie. Jeżeli to jedyny problem, to jest duża nadzieja że będzie dobrze. Z czasem myślę że do 35 lat in vitro nieudane to statystyka a po 35 r udane to cud. Spieszcie się dziewczynki, nie odwlekajcie, bo wiek ma ogromne znaczenie przy powodzeniu tej procedury.

Tak tylko amh jest u mnie poki co problemem . Z tym xe jest bliskie zeru i wątpię ze uda się je ruszyć do powtórnego produkowania jajek .na naturalna ciąże w ogóle nie liczę , cieszyć mnie bedIE jeśli po stymulacji odpowiedzą i uda się pobrać choć kilka zdrowych jajeczek . Miałaś ten sam problem ??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć mam pytanie kiedy można wrócić do pracy w sklepie po transferze
Nie mam pojecia... Mysle, ze to zalezy jaki rodzaj sklepu i co nalezy do Twoich obowiazkow. Jesli musisz np dzwigac ciezkie rzeczy, wdychac jakies kleje, farby... To ja bym nie wracala tylko brala zwolnienie do bety a jesli bedzie pozytywna to ciagla je dalej.
Najlepiej zapytaj lekarza.

Do góry