dżoasia
Fanka BB :)
feeeeeeee.... nawet nie bede tego czytać do końca - ba, nawet do połowy nie doszłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
feeeeeeee.... nawet nie bede tego czytać do końca - ba, nawet do połowy nie doszłam
Asiulka codziennnie myślę o Tobie :*Witam Was dziewczyny, niestety liczyłam że bede sie lepiej czuła bo to mija juz tydzień...niestety ale nie radze sobie z tym wszystkim... pustka i zdruzgotanie jest straszne.. zastanawiam sie co zdecydowac w sprawie jajek i damiego wojowników.. opłaty sa dosyc drogie na polskie realia a czy kiedys wroce po mrozaki do de nie wiem w głowie i sercu pustka ...
Ja nawet nie otworzylamfeeeeeeee.... nawet nie bede tego czytać do końca - ba, nawet do połowy nie doszłam
A ja przeczytalam cale. Usmialam sie z ignorancji. Zawsze mi sie zdawalo ze jal ktos jest dziennikarzem to powinien chociaz ciutke zglebic temat phi. Po co.Ja nawet nie otworzylam
huehue, u jego zięcia akuratI jeszcze dodam ze metoda ta wykonywana jest w klinice i przez lekarza ktorego nikt raczej tu nie poleca [emoji6]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
ja pinkolę!! ponad 30?!Niestety nie, to świadczy o PCO tylko „norma” nawet dla PCO jest do 18 a ja mam pod 30. Produkuję tonę jaj ale one są puste, albo się nie rozwijają. Nie mam w ogóle owulacji. Do tego mega ryzyko poronień. Ogólnie „kupa”
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez...Asiulka codziennnie myślę o Tobie :*
kolorowychDobranoc :*
Jezeli lekarz powiedzial ze probujemy to znaczy ze masz szanse..rozpoczelas juz zastrzyki tak? Bede sledzic Twoje wpisy. Trzymam kciuki za dobry odzew jajec![emoji16]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom