reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziekuje Ci Gosiu. Kozwa czlowiek wyjdziw raz z domu do kosciola i masz. Musze cholernie na siebie uwazac. Ty tez jak juz lykasz te leki od Pasnika to uwazaj na siebie szczegolnie ze w szpitalu pracujesz
Bede miala zwolnienie na te 2 tygodnie pozniej bede unikac w pracy przeziebionych osob na chwile a zaraz potem zla po transferze ;) i pozniej mam nadzieje ciazowe ;)

reklama
Kochane @ wkoncu przyszła 26.03 , 12 dc monitoring przed transferem i jak z wyliczeń wyszło napewno 19 dc transfer tj poniedziałek wielkanocny znowu święta Masakra chyba ze dr powie że w śniadanie wielkanocne to już wogole będzie Masakra , a dzisiaj zdycham jutro 1 dc a od piątku leki plis na weekend goście i ostatnie podrygi z alko tzn tylko winko;)

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Odebrałam wynik [emoji7]dziś 14 dpt beta 225,8 [emoji7][emoji7][emoji7] (2 dni temu było 88,9). Czy myślicie, że jest już Ok? Mogę powoli się cieszyć? [emoji5]
Jak to po in vitro dzienna dawka progesteronu to 600, dzisiejszy wynik 42,17, a było 46,56. Czy powinnam przyjmować jeszcze więcej?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje!!![emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Bede miala zwolnienie na te 2 tygodnie pozniej bede unikac w pracy przeziebionych osob na chwile a zaraz potem zla po transferze ;) i pozniej mam nadzieje ciazowe ;)
Gosiu ja tylko z domu wyszlam, w kosciele nie siedzialam kolo nikogo kichajacegi i masz. A ospa to nie mam pojecia gdziw sie zarazilam. Bedziesz musiala bardzo uwazac

Gosiu ja tylko z domu wyszlam, w kosciele nie siedzialam kolo nikogo kichajacegi i masz. A ospa to nie mam pojecia gdziw sie zarazilam. Bedziesz musiala bardzo uwazac
Boze az tak :szok::szok:
A ty tez mialas leki immunosupresyjne
Czyli pozniej na wszelki wielki codziennie czsnek wpierdzielac ;)

Ostatnia edycja:
Boze az tak :szok::szok:
A ty tez mialas leki immunosupresyjne
Czyli pozniej na wszelki wielki codziennie czsnek wpierdzielac ;)
Nie, lekow nie mialam alw mialam szczepienia i wlewy z intralipidu.
Ja siedze w domu cały czas, czasem jak jest ladna pogoda to wyjde na 10 minut do ogrodka, wizyty u lekarza i tyle.

U mnie jest o wiele gorzej [emoji24][emoji24][emoji24]0.02. Chyba tylko pozostaje mi nadzieja

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jezeli lekarz powiedzial ze probujemy to znaczy ze masz szanse..rozpoczelas juz zastrzyki tak? Bede sledzic Twoje wpisy. Trzymam kciuki za dobry odzew jajec![emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie, lekow nie mialam alw mialam szczepienia i wlewy z intralipidu.
Ja siedze w domu cały czas, czasem jak jest ladna pogoda to wyjde na 10 minut do ogrodka, wizyty u lekarza i tyle.
:szok::szok: bidulko
Mi Pasnik mowil zeby tylko 2 tygodnie na terapie zla wziasc wiedzial ze pracuje na onkologii w szpitalu i zeby uwazac troche na siebie

Do góry