reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziekuje Ci Gosiu. Kozwa czlowiek wyjdziw raz z domu do kosciola i masz. Musze cholernie na siebie uwazac. Ty tez jak juz lykasz te leki od Pasnika to uwazaj na siebie szczegolnie ze w szpitalu pracujesz
Bede miala zwolnienie na te 2 tygodnie pozniej bede unikac w pracy przeziebionych osob na chwile a zaraz potem zla po transferze ;) i pozniej mam nadzieje ciazowe ;)

reklama
Kochane @ wkoncu przyszła 26.03 , 12 dc monitoring przed transferem i jak z wyliczeń wyszło napewno 19 dc transfer tj poniedziałek wielkanocny znowu święta Masakra chyba ze dr powie że w śniadanie wielkanocne to już wogole będzie Masakra , a dzisiaj zdycham jutro 1 dc a od piątku leki plis na weekend goście i ostatnie podrygi z alko tzn tylko winko;)

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Odebrałam wynik [emoji7]dziś 14 dpt beta 225,8 [emoji7][emoji7][emoji7] (2 dni temu było 88,9). Czy myślicie, że jest już Ok? Mogę powoli się cieszyć? [emoji5]
Jak to po in vitro dzienna dawka progesteronu to 600, dzisiejszy wynik 42,17, a było 46,56. Czy powinnam przyjmować jeszcze więcej?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje!!![emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Bede miala zwolnienie na te 2 tygodnie pozniej bede unikac w pracy przeziebionych osob na chwile a zaraz potem zla po transferze ;) i pozniej mam nadzieje ciazowe ;)
Gosiu ja tylko z domu wyszlam, w kosciele nie siedzialam kolo nikogo kichajacegi i masz. A ospa to nie mam pojecia gdziw sie zarazilam. Bedziesz musiala bardzo uwazac

Gosiu ja tylko z domu wyszlam, w kosciele nie siedzialam kolo nikogo kichajacegi i masz. A ospa to nie mam pojecia gdziw sie zarazilam. Bedziesz musiala bardzo uwazac
Boze az tak :szok::szok:
A ty tez mialas leki immunosupresyjne
Czyli pozniej na wszelki wielki codziennie czsnek wpierdzielac ;)

Ostatnia edycja:
Boze az tak :szok::szok:
A ty tez mialas leki immunosupresyjne
Czyli pozniej na wszelki wielki codziennie czsnek wpierdzielac ;)
Nie, lekow nie mialam alw mialam szczepienia i wlewy z intralipidu.
Ja siedze w domu cały czas, czasem jak jest ladna pogoda to wyjde na 10 minut do ogrodka, wizyty u lekarza i tyle.

U mnie jest o wiele gorzej [emoji24][emoji24][emoji24]0.02. Chyba tylko pozostaje mi nadzieja

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jezeli lekarz powiedzial ze probujemy to znaczy ze masz szanse..rozpoczelas juz zastrzyki tak? Bede sledzic Twoje wpisy. Trzymam kciuki za dobry odzew jajec![emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie, lekow nie mialam alw mialam szczepienia i wlewy z intralipidu.
Ja siedze w domu cały czas, czasem jak jest ladna pogoda to wyjde na 10 minut do ogrodka, wizyty u lekarza i tyle.
:szok::szok: bidulko
Mi Pasnik mowil zeby tylko 2 tygodnie na terapie zla wziasc wiedzial ze pracuje na onkologii w szpitalu i zeby uwazac troche na siebie

Do góry