reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dopytaj w aptece o lek nawilzajacy gardlo w areozolu tez nie pamietam nazwy tez powinien pomoc a moze byc uzywany przez kobiety w ciazy
Jutro bede mówić z lekarzem. To gardli mnie nie boli mocno, raczej drapie i czasem zakaszle mokrym kaszlem. Najgorsze jest ze juz raz wymiotowalam.i chyba znow pojde

reklama
O to się bardzo cieszę że pomogło ;) tak na prawdę czy jest wszystko w porządku zobaczysz po kilku dniach ale ja bym i tak lekarzowi asekuracyjnie powiedziała :) ja tak aplikuję już 11 tygodni najpierw 3xdziennie a teraz 2x dziennie i przez ten czas nie narzekałam na jakieś paskudztwo czy ból ;)
Masz racje, jutro napiszę do niego :) dziekuje za rade :)

A za wysokie o czym świadczy nie ze jesteś „ mega płodna „?!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety nie, to świadczy o PCO tylko „norma” nawet dla PCO jest do 18 a ja mam pod 30. Produkuję tonę jaj ale one są puste, albo się nie rozwijają. Nie mam w ogóle owulacji. Do tego mega ryzyko poronień. Ogólnie „kupa”
b49053218a0f68c7885f674eb5881f55.jpg

A myslisz ze inhalacje z soli.fizjologiczbej z sola taka z,kopalni moge sobie zrobic?
Hmm inhalacje z soli to raczej na zapchany nosek a nie na gardelko.
Dopytaj o ten aerozol na suche i podraznione gardlo ostatnio mamie kupowalam i pisalo ze moze byc uzywany przez kobiety w ciazy
Ja zamierzam sobie kupic bo czesto mam problem z podraznieniem i bolem gardla ze nie wspomne o suchosci

Niestety nie, to świadczy o PCO tylko „norma” nawet dla PCO jest do 18 a ja mam pod 30. Produkuję tonę jaj ale one są puste, albo się nie rozwijają. Nie mam w ogóle owulacji. Do tego mega ryzyko poronień. Ogólnie „kupa”
b49053218a0f68c7885f674eb5881f55.jpg

Czyli tak zle tak nie dobrze . Można temu jakos zaradzić ?? Ograniczyć ilość jaj i poprawić ich jakość ??

reklama
Hmm inhalacje z soli to raczej na zapchany nosek a nie na gardelko.
Dopytaj o ten aerozol na suche i podraznione gardlo ostatnio mamie kupowalam i pisalo ze moze byc uzywany przez kobiety w ciazy
Ja zamierzam sobie kupic bo czesto mam problem z podraznieniem i bolem gardla ze nie wspomne o suchosci
Dziekuje Ci Gosiu. Kozwa czlowiek wyjdziw raz z domu do kosciola i masz. Musze cholernie na siebie uwazac. Ty tez jak juz lykasz te leki od Pasnika to uwazaj na siebie szczegolnie ze w szpitalu pracujesz

Do góry