reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dopytaj w aptece o lek nawilzajacy gardlo w areozolu tez nie pamietam nazwy tez powinien pomoc a moze byc uzywany przez kobiety w ciazy
Jutro bede mówić z lekarzem. To gardli mnie nie boli mocno, raczej drapie i czasem zakaszle mokrym kaszlem. Najgorsze jest ze juz raz wymiotowalam.i chyba znow pojde

reklama
O to się bardzo cieszę że pomogło ;) tak na prawdę czy jest wszystko w porządku zobaczysz po kilku dniach ale ja bym i tak lekarzowi asekuracyjnie powiedziała :) ja tak aplikuję już 11 tygodni najpierw 3xdziennie a teraz 2x dziennie i przez ten czas nie narzekałam na jakieś paskudztwo czy ból ;)
Masz racje, jutro napiszę do niego :) dziekuje za rade :)

A za wysokie o czym świadczy nie ze jesteś „ mega płodna „?!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety nie, to świadczy o PCO tylko „norma” nawet dla PCO jest do 18 a ja mam pod 30. Produkuję tonę jaj ale one są puste, albo się nie rozwijają. Nie mam w ogóle owulacji. Do tego mega ryzyko poronień. Ogólnie „kupa”
b49053218a0f68c7885f674eb5881f55.jpg

A myslisz ze inhalacje z soli.fizjologiczbej z sola taka z,kopalni moge sobie zrobic?
Hmm inhalacje z soli to raczej na zapchany nosek a nie na gardelko.
Dopytaj o ten aerozol na suche i podraznione gardlo ostatnio mamie kupowalam i pisalo ze moze byc uzywany przez kobiety w ciazy
Ja zamierzam sobie kupic bo czesto mam problem z podraznieniem i bolem gardla ze nie wspomne o suchosci

Niestety nie, to świadczy o PCO tylko „norma” nawet dla PCO jest do 18 a ja mam pod 30. Produkuję tonę jaj ale one są puste, albo się nie rozwijają. Nie mam w ogóle owulacji. Do tego mega ryzyko poronień. Ogólnie „kupa”
b49053218a0f68c7885f674eb5881f55.jpg

Czyli tak zle tak nie dobrze . Można temu jakos zaradzić ?? Ograniczyć ilość jaj i poprawić ich jakość ??

reklama
Hmm inhalacje z soli to raczej na zapchany nosek a nie na gardelko.
Dopytaj o ten aerozol na suche i podraznione gardlo ostatnio mamie kupowalam i pisalo ze moze byc uzywany przez kobiety w ciazy
Ja zamierzam sobie kupic bo czesto mam problem z podraznieniem i bolem gardla ze nie wspomne o suchosci
Dziekuje Ci Gosiu. Kozwa czlowiek wyjdziw raz z domu do kosciola i masz. Musze cholernie na siebie uwazac. Ty tez jak juz lykasz te leki od Pasnika to uwazaj na siebie szczegolnie ze w szpitalu pracujesz

Do góry