reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ten ból brzucha mógłby minąć bo mam wrażenie, że ten przypomina ten przedmałpowy ☹️jutro niby zaczynam 5 tydzień a „objawów” jakichkolwiek brak ☹️wiem, że to może jeszcze za wcześnie, ale... No może bardziej senna jestem w ciągu dnia [emoji25]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie mialsm takiego bolu ale wiem tez ze to jest normalne bo tam wszystko Ci sie powieksza a poki nie masz objawow to sie ciesz. Ja od 7 do 14 tc strasznie wyniotowalam

reklama
Ten ból brzucha mógłby minąć bo mam wrażenie, że ten przypomina ten przedmałpowy ☹️jutro niby zaczynam 5 tydzień a „objawów” jakichkolwiek brak ☹️wiem, że to może jeszcze za wcześnie, ale... No może bardziej senna jestem w ciągu dnia [emoji25]

Ja cierpiałam znowu na bezsenność :D wstawalam o 3.30 albo przed 5:laugh2: mdłości zaczęły mi się między 7 a 8 tygodniem ;)
Bóle okresowe też występują ja lykam magne B6 i jak boli mnie brzuch to dwie zwykle nospy .. żeby skurczy nie było ;) zwykłą nospe można 3 razy dziennie po 2tabletki A nospe max 3x1 .. ;) A bierzesz jakieś witaminki dla kobiet w ciazy ? :)

Ja cierpiałam znowu na bezsenność :D wstawalam o 3.30 albo przed 5:laugh2: mdłości zaczęły mi się między 7 a 8 tygodniem ;)
Bóle okresowe też występują ja lykam magne B6 i jak boli mnie brzuch to dwie zwykle nospy .. żeby skurczy nie było ;) zwykłą nospe można 3 razy dziennie po 2tabletki A nospe max 3x1 .. ;) A bierzesz jakieś witaminki dla kobiet w ciazy ? :)

No właśnie nic takiego jeszcze nie zażywam. Nospę biorę jak tylko brzuch daje o sobie znać. Jakie witaminki polecasz/cie?

Taki nasz marny los - albo za niskie AMH albo za wysokie jak u mnie ;(( ech ciężko ta biologia nas doświadcza. Musimy się trzymać dziewczynki!!!!

A za wysokie o czym świadczy nie ze jesteś „ mega płodna „?!

My kozystalismy z dawczyni , bylismy w Pradze , nie widzielismy zadnych zdjec bo w Czechach jest to w 100% anonimowe. Podaja wiek, wyksztalcenie , kolor oczu , wlosow i to wszystko. Nie wiem jak w Danii i Szwecji to wyglada, na pewno Biotex com z Ukrainy ma katalogi , USA , i jakas klinika w polsce tez kozystajaca z dziewczyn z Ukrainy. Odnosnie dawcy , nie mam pojecia nigdy nie byl potrzebny. Cenowo rozbierznosci sa potworne, kiedys sie tym w Pl w Invikcie dowiadywalam to zaczynalo sie od chyba 16 tys ( nie chce bredni tu pisac) w Pradze ceny od 4 tys euro do 6 tys , oczywiscie to nie wszystko.
Kwestia przemyslenia tematu i wyczerpania wszystkich mozliwosci na miejscu, ja to zrobilam po 3 latach bezskutecznej walki i nie zaluje niczego.[emoji173]️

Kochana a możesz mi powiedzieć dlaczego musiałaś skorzystać z dawczyni ?? Co Ci dolega ??

reklama
Do góry