reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ha, ha:D Biorąc pod uwagę, że naprotechnologia nie ma żadnego pomysłu na rozwiązanie męskich problemów, równie dobrze mogli Was odesłać do fryzjera :D
A to akurat pieknie trafilas bo moja tesciowa mnie namawiala na napro, poniewaz jej fryzjerka "tyle lat sie starala a dopiero specjalista od napro jej pomogl", dodam ze byla wtedy starsza ode mnie o dekade [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Znajoma Pani Psycholog często mi opowiadała, jak to kobiety dla ratowania małżeństwa i zdrowia psychicznego mężczyzny szły w bok, zachodziły w ciążę i teraz mają szczęśliwą rodzinę :-) a faceci nieświadomie wychowują, będąc najszczęśliwsi na świecie, bo zrobili potomstwo
No tak realnie na to patrzac, takie posuniecie wychodzi duuuzo taniej [emoji6]

Chlopkers nie do końca tak jest. U Was są obniżone parametry plemników, u nich ich w ogóle nie ma. Oby w biopsji znalazło się paru siłaczy.
Oj to zle przeczytalam, myslalam ze maja jeden przedrostek z naszych trzexh. Stad moj post [emoji4]
Ale w tyn programie "in vitro czekajac na dziecko" bodajze w 4 odcinku byla para gdzie mezczyznie pobierano plemniki wlasnie poprzez biopsje i byli w zaawansowanej ciazy [emoji7]

Znajoma Pani Psycholog często mi opowiadała, jak to kobiety dla ratowania małżeństwa i zdrowia psychicznego mężczyzny szły w bok, zachodziły w ciążę i teraz mają szczęśliwą rodzinę :-) a faceci nieświadomie wychowują, będąc najszczęśliwsi na świecie, bo zrobili potomstwo

Oj, to po tym wpisie może być wysyp naturalsów na forum ;) :p

reklama
A to akurat pieknie trafilas bo moja tesciowa mnie namawiala na napro, poniewaz jej fryzjerka "tyle lat sie starala a dopiero specjalista od napro jej pomogl", dodam ze byla wtedy starsza ode mnie o dekade [emoji6]

I nie zapominajmy ze Kożuchowska tez zaszla dzieki napro:laugh2:

Do góry