reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam już wynik bety [emoji5] dziś 88,9 [emoji7][emoji7][emoji7]teraz czekam do środy jaki będzie przyrost. Póki co jestem szczęśliwa choć nie bardzo do mnie dociera co się dzieje [emoji23][emoji23][emoji23] jakbym obuchem w głowę dostała [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje!! :laugh2: ❤️

Jutro mam pierwsza weryfikacje 3dpt progesteronu estradiolu i bety i tak sobie mysle czy w ogole jest sens robic ta bete bo i tak wyjdzie 0 bo to za szybko

No za szybko, ale ja i tak bym zrobiła ;) wykupiłaś weryfikacje? bo to wtedy chyba tak czy siak jest w tym pakiecie to badanie... ja wykupię na pewno.

Ja też dopiero z wizyty wróciłam :) widziałam dzisiaj serduszko ❤
Wszystko jest ok, termin porodu 1 listopada :)
Mówiłam lekarzowi o plamieniach, a on tylko powiedział, że to normalne i kazał się nie przejmować i normalnie do pracy chodzić... Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :)

Super ❤️ Datę porodu też masz niezłą :laugh2: to jest jedyny argument pocieszający mojego męża, że transfer się nie udał, to chociaż nie urodzę 1 listopada :laugh2: taa, bo lepiej rodzić w grudniu... ja nigdy nie chciałam, to może jak na złość się uda ;)

reklama
Mam już wynik bety [emoji5] dziś 88,9 [emoji7][emoji7][emoji7]teraz czekam do środy jaki będzie przyrost. Póki co jestem szczęśliwa choć nie bardzo do mnie dociera co się dzieje [emoji23][emoji23][emoji23] jakbym obuchem w głowę dostała [emoji23][emoji23][emoji23]

Gratulacje! [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry