reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

No jednak jak na 17tc to trochę duży :D
Wiesz co moja Pani doktor i ten lekarz u którego ostatnio byłam na kontroli mówili, że to takie wyliczenia komputera i że coraz więcej osób rezygnuje że zrobienia tego testu Pappa.. tym bardziej że na usg kość nosowa była widoczna i ogólne wymiary mojej małej idealne... najadlam się aby strachu i wiem jedno, że więcej już tego nie zrobię...
my też z mężem debatujemy co robić, bo w poniedziałek mamy pierwsze prenatalne i chyba zrezygnujemy z badania krwi, jeśli ma usg wszystko będzie dobrze, zbędny stres... Koleżance też wyszedł pappa bardzo kiepski, już chciała robić amniopunkcje, ale zrezygnowała. Trzy miesiące temu urodził się piękny, zdrowy chłopczyk :-)

reklama
my też z mężem debatujemy co robić, bo w poniedziałek mamy pierwsze prenatalne i chyba zrezygnujemy z badania krwi, jeśli ma usg wszystko będzie dobrze, zbędny stres... Koleżance też wyszedł pappa bardzo kiepski, już chciała robić amniopunkcje, ale zrezygnowała. Trzy miesiące temu urodził się piękny, zdrowy chłopczyk :-)
No właśnie i o to chodzi .. mąż powiedział, że teraz zrobiliśmy bo chciałam ale przy drugim już nie ma takiej opcji i on sam przekopał Internety i czytał o tym teście i za głowę się lapal.. Ja wiem ,że nigdy więcej nie zrobię ale jeżeli ktoś chce zrobić to ja szanuje to :)
Musicie dobrze z mężem przemyśleć ta sprawę..

To ja sie chyba zaczbe martwic ze moj taki malutki
Nie martw się dzidzia napewno rośnie to mój z 17tc bliźniaczej a dzieci duże jak na bliźniaki [emoji6]
426bb8a45fadcad5e343cec884a5d497.jpg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Znaczy się ja to od początku wiedziałam jak tylko zobaczyłam przy transferze ta mała kropeczke na monitorku , że dziewuszka będzie i mówiłam Lenka ❤ ogólnie od kiedy zapragnelam byc w ciazy mi się podoba to imię :p no i moj M od odebrania wczorajszej NIFTY juz zwrava sie Lenka ;)

Mam jeszcze takie :
Hania
Nina
Zuzia

A moja siostra mówi Gabrysia:laugh2:
I bądź tu człowieku mądry :nerd:
Lenka najladniejsze ;)
A pileczka spora ale kochana chcialas to masz teraz nie narzekamy ;)
Szybko spadnie jak juz Lenka pojawi sie na swiecie ;)
Zazdraszczam tej okraglutkiej pileczki ;)

reklama
Lenka najladniejsze ;)
A pileczka spora ale kochana chcialas to masz teraz nie narzekamy ;)
Szybko spadnie jak juz Lenka pojawi sie na swiecie ;)
Zazdraszczam tej okraglutkiej pileczki ;)
Oczywiście , że chciałam ale jak tak patrzę na dziewczyny to się zastanawiam skąd ten mój brzuch się wziął w 17tc ? :p tłumaczę sobie teraz trochę tak , że dłużej będę się cieszyla widoczna ciąża :laugh2:

Do góry