reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No jednak jak na 17tc to trochę duży :D
Wiesz co moja Pani doktor i ten lekarz u którego ostatnio byłam na kontroli mówili, że to takie wyliczenia komputera i że coraz więcej osób rezygnuje że zrobienia tego testu Pappa.. tym bardziej że na usg kość nosowa była widoczna i ogólne wymiary mojej małej idealne... najadlam się aby strachu i wiem jedno, że więcej już tego nie zrobię...
my też z mężem debatujemy co robić, bo w poniedziałek mamy pierwsze prenatalne i chyba zrezygnujemy z badania krwi, jeśli ma usg wszystko będzie dobrze, zbędny stres... Koleżance też wyszedł pappa bardzo kiepski, już chciała robić amniopunkcje, ale zrezygnowała. Trzy miesiące temu urodził się piękny, zdrowy chłopczyk :-)

reklama
my też z mężem debatujemy co robić, bo w poniedziałek mamy pierwsze prenatalne i chyba zrezygnujemy z badania krwi, jeśli ma usg wszystko będzie dobrze, zbędny stres... Koleżance też wyszedł pappa bardzo kiepski, już chciała robić amniopunkcje, ale zrezygnowała. Trzy miesiące temu urodził się piękny, zdrowy chłopczyk :-)
No właśnie i o to chodzi .. mąż powiedział, że teraz zrobiliśmy bo chciałam ale przy drugim już nie ma takiej opcji i on sam przekopał Internety i czytał o tym teście i za głowę się lapal.. Ja wiem ,że nigdy więcej nie zrobię ale jeżeli ktoś chce zrobić to ja szanuje to :)
Musicie dobrze z mężem przemyśleć ta sprawę..

To ja sie chyba zaczbe martwic ze moj taki malutki
Nie martw się dzidzia napewno rośnie to mój z 17tc bliźniaczej a dzieci duże jak na bliźniaki [emoji6]
426bb8a45fadcad5e343cec884a5d497.jpg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Znaczy się ja to od początku wiedziałam jak tylko zobaczyłam przy transferze ta mała kropeczke na monitorku , że dziewuszka będzie i mówiłam Lenka ❤ ogólnie od kiedy zapragnelam byc w ciazy mi się podoba to imię :p no i moj M od odebrania wczorajszej NIFTY juz zwrava sie Lenka ;)

Mam jeszcze takie :
Hania
Nina
Zuzia

A moja siostra mówi Gabrysia:laugh2:
I bądź tu człowieku mądry :nerd:
Lenka najladniejsze ;)
A pileczka spora ale kochana chcialas to masz teraz nie narzekamy ;)
Szybko spadnie jak juz Lenka pojawi sie na swiecie ;)
Zazdraszczam tej okraglutkiej pileczki ;)

reklama
Lenka najladniejsze ;)
A pileczka spora ale kochana chcialas to masz teraz nie narzekamy ;)
Szybko spadnie jak juz Lenka pojawi sie na swiecie ;)
Zazdraszczam tej okraglutkiej pileczki ;)
Oczywiście , że chciałam ale jak tak patrzę na dziewczyny to się zastanawiam skąd ten mój brzuch się wziął w 17tc ? :p tłumaczę sobie teraz trochę tak , że dłużej będę się cieszyla widoczna ciąża :laugh2:

Do góry