reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No jednak jak na 17tc to trochę duży :D
Wiesz co moja Pani doktor i ten lekarz u którego ostatnio byłam na kontroli mówili, że to takie wyliczenia komputera i że coraz więcej osób rezygnuje że zrobienia tego testu Pappa.. tym bardziej że na usg kość nosowa była widoczna i ogólne wymiary mojej małej idealne... najadlam się aby strachu i wiem jedno, że więcej już tego nie zrobię...
A macie już imię wybrane? :)

Aha i dziewczyny z południa Polski, które do Sydora chciałyby się dostać. Uderzajcie do Krakowa. Przyjmuje w SCM Wiślane Tarasy.
Często się zwalniają terminy i można dostać nawet na za tydzień czy dwa. A nawet jak się nie zwolni to za miesiąc jest termin. A z GynC dzwonili że mogę mieć termin w 2 połowie maja... :errr:

A macie już imię wybrane? :)
Znaczy się ja to od początku wiedziałam jak tylko zobaczyłam przy transferze ta mała kropeczke na monitorku , że dziewuszka będzie i mówiłam Lenka ❤ ogólnie od kiedy zapragnelam byc w ciazy mi się podoba to imię :p no i moj M od odebrania wczorajszej NIFTY juz zwrava sie Lenka ;)

Mam jeszcze takie :
Hania
Nina
Zuzia

A moja siostra mówi Gabrysia:laugh2:
I bądź tu człowieku mądry :nerd:

Znaczy się ja to od początku wiedziałam jak tylko zobaczyłam przy transferze ta mała kropeczke na monitorku , że dziewuszka będzie i mówiłam Lenka ❤ ogólnie od kiedy zapragnelam byc w ciazy mi się podoba to imię :p no i moj M od odebrania wczorajszej NIFTY juz zwrava sie Lenka ;)

Mam jeszcze takie :
Hania
Nina
Zuzia

Nina to też mój typ na liście :) Z dziewczęcymi mam mega problem. Bardzo mało mi się podoba imion damskich. Ale Nina jest w czołówce. Jeszcze Malwina, Róża, Kalina. Jestem architektem krajobrazu więc podobają mi się imiona dla dziewczynek związane z roślinami ;)
Z męskimi mam mniej problemu.

Mam jeszcze takie :
Hania
Nina
Zuzia

My od początku stawialiśmy na Lenkę :):)kocham to imie bedzie Lena Magdalena :):)

Nina to też mój typ na liście :) Z dziewczęcymi mam mega problem. Bardzo mało mi się podoba imion damskich. Ale Nina jest w czołówce. Jeszcze Malwina, Róża, Kalina. Jestem architektem krajobrazu więc podobają mi się imiona dla dziewczynek związane z roślinami ;)
Z męskimi mam mniej problemu.
Róża, też mi się podoba :) a mam na imię Malwina i powiem Ci, że zawsze mi się podobało bo w klasie począwszy od przedszkola byłam jedna Malwina ;)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Róża, też mi się podoba :) a mam na imię Malwina i powiem Ci, że zawsze mi się podobało bo w klasie począwszy od przedszkola byłam jedna Malwina ;)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja Malwiny spotkałam dwie w życiu :)
Ja mam na imię Dagmara i też zawsze byłam jedyna od przedszkola aż po studia ;)

Do góry