reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No jednak jak na 17tc to trochę duży :D
Wiesz co moja Pani doktor i ten lekarz u którego ostatnio byłam na kontroli mówili, że to takie wyliczenia komputera i że coraz więcej osób rezygnuje że zrobienia tego testu Pappa.. tym bardziej że na usg kość nosowa była widoczna i ogólne wymiary mojej małej idealne... najadlam się aby strachu i wiem jedno, że więcej już tego nie zrobię...
A macie już imię wybrane? :)

Aha i dziewczyny z południa Polski, które do Sydora chciałyby się dostać. Uderzajcie do Krakowa. Przyjmuje w SCM Wiślane Tarasy.
Często się zwalniają terminy i można dostać nawet na za tydzień czy dwa. A nawet jak się nie zwolni to za miesiąc jest termin. A z GynC dzwonili że mogę mieć termin w 2 połowie maja... :errr:

A macie już imię wybrane? :)
Znaczy się ja to od początku wiedziałam jak tylko zobaczyłam przy transferze ta mała kropeczke na monitorku , że dziewuszka będzie i mówiłam Lenka ❤ ogólnie od kiedy zapragnelam byc w ciazy mi się podoba to imię :p no i moj M od odebrania wczorajszej NIFTY juz zwrava sie Lenka ;)

Mam jeszcze takie :
Hania
Nina
Zuzia

A moja siostra mówi Gabrysia:laugh2:
I bądź tu człowieku mądry :nerd:

Znaczy się ja to od początku wiedziałam jak tylko zobaczyłam przy transferze ta mała kropeczke na monitorku , że dziewuszka będzie i mówiłam Lenka ❤ ogólnie od kiedy zapragnelam byc w ciazy mi się podoba to imię :p no i moj M od odebrania wczorajszej NIFTY juz zwrava sie Lenka ;)

Mam jeszcze takie :
Hania
Nina
Zuzia

Nina to też mój typ na liście :) Z dziewczęcymi mam mega problem. Bardzo mało mi się podoba imion damskich. Ale Nina jest w czołówce. Jeszcze Malwina, Róża, Kalina. Jestem architektem krajobrazu więc podobają mi się imiona dla dziewczynek związane z roślinami ;)
Z męskimi mam mniej problemu.

Mam jeszcze takie :
Hania
Nina
Zuzia

My od początku stawialiśmy na Lenkę :):)kocham to imie bedzie Lena Magdalena :):)

Nina to też mój typ na liście :) Z dziewczęcymi mam mega problem. Bardzo mało mi się podoba imion damskich. Ale Nina jest w czołówce. Jeszcze Malwina, Róża, Kalina. Jestem architektem krajobrazu więc podobają mi się imiona dla dziewczynek związane z roślinami ;)
Z męskimi mam mniej problemu.
Róża, też mi się podoba :) a mam na imię Malwina i powiem Ci, że zawsze mi się podobało bo w klasie począwszy od przedszkola byłam jedna Malwina ;)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Róża, też mi się podoba :) a mam na imię Malwina i powiem Ci, że zawsze mi się podobało bo w klasie począwszy od przedszkola byłam jedna Malwina ;)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja Malwiny spotkałam dwie w życiu :)
Ja mam na imię Dagmara i też zawsze byłam jedyna od przedszkola aż po studia ;)

Do góry