To już się boję jak ja będę w 20tc wyglądała jak Ty masz taki maluni
reklama
A macie już imię wybrane?No jednak jak na 17tc to trochę duży
Wiesz co moja Pani doktor i ten lekarz u którego ostatnio byłam na kontroli mówili, że to takie wyliczenia komputera i że coraz więcej osób rezygnuje że zrobienia tego testu Pappa.. tym bardziej że na usg kość nosowa była widoczna i ogólne wymiary mojej małej idealne... najadlam się aby strachu i wiem jedno, że więcej już tego nie zrobię...
Aha i dziewczyny z południa Polski, które do Sydora chciałyby się dostać. Uderzajcie do Krakowa. Przyjmuje w SCM Wiślane Tarasy.
Często się zwalniają terminy i można dostać nawet na za tydzień czy dwa. A nawet jak się nie zwolni to za miesiąc jest termin. A z GynC dzwonili że mogę mieć termin w 2 połowie maja...
Często się zwalniają terminy i można dostać nawet na za tydzień czy dwa. A nawet jak się nie zwolni to za miesiąc jest termin. A z GynC dzwonili że mogę mieć termin w 2 połowie maja...
Znaczy się ja to od początku wiedziałam jak tylko zobaczyłam przy transferze ta mała kropeczke na monitorku , że dziewuszka będzie i mówiłam Lenka ❤ ogólnie od kiedy zapragnelam byc w ciazy mi się podoba to imię no i moj M od odebrania wczorajszej NIFTY juz zwrava sie LenkaA macie już imię wybrane?
Mam jeszcze takie :
Hania
Nina
Zuzia
A moja siostra mówi Gabrysia
I bądź tu człowieku mądry
Aguleczka29
Fanka BB :)
Bo ty przed karmieniem tak pięknie wyglądasz Bardzo ładnie wyglądacieModelka rozczochrana w piżamie jeszcze I przed buszowaniem w lodówce
Nina to też mój typ na liście Z dziewczęcymi mam mega problem. Bardzo mało mi się podoba imion damskich. Ale Nina jest w czołówce. Jeszcze Malwina, Róża, Kalina. Jestem architektem krajobrazu więc podobają mi się imiona dla dziewczynek związane z roślinamiZnaczy się ja to od początku wiedziałam jak tylko zobaczyłam przy transferze ta mała kropeczke na monitorku , że dziewuszka będzie i mówiłam Lenka ❤ ogólnie od kiedy zapragnelam byc w ciazy mi się podoba to imię no i moj M od odebrania wczorajszej NIFTY juz zwrava sie Lenka
Mam jeszcze takie :
Hania
Nina
Zuzia
Z męskimi mam mniej problemu.
Aguleczka29
My od początku stawialiśmy na Lenkę kocham to imie bedzie Lena MagdalenaZnaczy się ja to od początku wiedziałam jak tylko zobaczyłam przy transferze ta mała kropeczke na monitorku , że dziewuszka będzie i mówiłam Lenka ❤ ogólnie od kiedy zapragnelam byc w ciazy mi się podoba to imię no i moj M od odebrania wczorajszej NIFTY juz zwrava sie Lenka
Mam jeszcze takie :
Hania
Nina
Zuzia
Raspberry88
Róża, też mi się podoba a mam na imię Malwina i powiem Ci, że zawsze mi się podobało bo w klasie począwszy od przedszkola byłam jedna MalwinaNina to też mój typ na liście Z dziewczęcymi mam mega problem. Bardzo mało mi się podoba imion damskich. Ale Nina jest w czołówce. Jeszcze Malwina, Róża, Kalina. Jestem architektem krajobrazu więc podobają mi się imiona dla dziewczynek związane z roślinami
Z męskimi mam mniej problemu.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja Malwiny spotkałam dwie w życiuRóża, też mi się podoba a mam na imię Malwina i powiem Ci, że zawsze mi się podobało bo w klasie począwszy od przedszkola byłam jedna Malwina
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam na imię Dagmara i też zawsze byłam jedyna od przedszkola aż po studia
Podziel się: