reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jejku dzieczyny przy Waszych ślicznych brzuszkach aż głupio mi znowu pytać. [emoji22]
Wczoraj zaczęłam lekko plamić a dziś już jak przy okresie leje się, chyba się zaczęło. Czy przy samoistnym poronieniu jakoś jeszcze się sprawdza czy wszystko się oczyściło ? Lekarz powiedział ze koło weekendu powinno się u mnie zacząć i tak chyba jest i ze koło 20.03 powinnam dostac okres. Zastanawiam się czy powinnam robić jeszcze jakieś usg przed okresem żeby sprawdzić czy wszystko się oczyściło ? Czy dopiero na kolejnej wizycie po okresie będziemy sprawdzać ? [emoji1374]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzirwczyny przeciez jest milon powodow dlaczego jedna ma taki a druga inny. wystarczy obwod pasa-waska w tali moze miec bardziej wysadzony brzuszek. a sadelko np maskuje ciaze ;) nie denerwujcie sie z tego powodu bo kazda w 9 miesiacu jeszcze bedzie miec go dosyc
Pasuje mi to " wąska w talii" :laugh2:
Oczywiście masz rację :D ale widzisz jakie malusie brzusie widzimy u dziewczyn :szok: czekamy i na Twój, niech się pojawia :D

Dziewczyny piękne brzuszki:)
Mam pytanie-czy Wy kupujecie ciuchy ciążowe? Nie wiem czy jest sens kupować na parę miesiecy, tanie one nie są.
ja w inne sie nie mieszcze, wiec chodze tylko w ciazowych ale z miesiac temu trafilam na promocje w h&m i kupilam ciuchy 70% taniej i jeszcze druga sztuka byla gratis :) zrobilam duuze zakupy za grosze. Szukaj promocji, ciuchy w hm sa calkiem niezle.

Wiesz obawiam sie ze to z tego chuchania i dmuchania na siebie :/ tak cos w kosciach czuje .... Mialam ciagle plamienia od implantacji. pare dni spokoju i znowu brazy i tak ciagle ale dzis rano najpierw roz a potem czerwien przy siku pierwszym wiec sie wystraszylam ze sie odkleilo lozysko i po zawodach. Ale serce bilo i rosnie jak na drozdzach wiec walcze dalej o niego. Przeciez nie moge stracic trzeciego dziecka ....
Oczywiście, trzeba leżeć. Ja po morzu krwi myślałam, ze koniec a tu serce waliło. Wiec nie wiem skąd sie ro bierze ale wiem jedno stresuje tak, ze nie wiem!!! Trzeba odpoczywać, na usg i czekać...

wracam ze szpitala bo dzis rano byla krew. serce bije. chcieli zostawic ale ja sie nie zgodzilam bo zapytalam czy cos innego w szpitalu dostane niz w domu. odpowiedzieli ze leki jakie mam to brac dalej i dupka zeiekszamy do 3x2 i lezec. tyle to w domu bede robic. dzis dzidzia 11+1 wyglada to na dwa krwiaki:/ co ma byc to bedzie. w poniedzialek wizyta u mojego lekarza.
odpoczywaj kochana i bedzie dobrze. Ja tez plamilam wlasnie w okolicach 11-12tc, tez miakam krwiaka. Trzymam kciuki ✊

O ja Cie pierdziele Ale pięknie:D A nie masz może jakiegoś z 17tc ?:laugh2:
mam ale moj iphone sie zepsol i musze posciagac z chmury na lapka a nie ma mnie teraz w domu :) Duzo sie nie roznil :p Ja mam dosyc spory jak na moje oko. W poprzedniej ciazy pod koniec wygladalam jak z blizniakami hehe naprawde mialam ogromny brzuch i wszystki wskazuje na to, ze teraz bedzie tak samo :p

reklama
mam ale moj iphone sie zepsol i musze posciagac z chmury na lapka a nie ma mnie teraz w domu :) Duzo sie nie roznil :p Ja mam dosyc spory jak na moje oko. W poprzedniej ciazy pod koniec wygladalam jak z blizniakami hehe naprawde mialam ogromny brzuch i wszystki wskazuje na to, ze teraz bedzie tak samo :p
Pięknie ! No to super nie jestem sama :laugh2: pięknie wyglądasz :) I spodnie super muszę też po takie pojechać :D

Do góry