reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hello, przez ostatni tydzien nawet nie mialam sekundy zeby tu zajrzeć, ale zaraz wszystko nadrobie. Mam nadzieje, ze u wszystkich dobrze i do przodu :)Dokładnie tydzień temu, czyli 7dpt 5 dniowej blastki, tak jak podpowiadalyscie- zrobiłam test i ujrzalam biel. Wiadomo podlamalam się... do tego plamienia i całkiem stracilam wiare i nadzieje, zajelam sie praca. Az tu 13dpt M. kazal sprawdzić. Bylam pewna, ze nic z tego, a tu niespodzianka! Dwie piekne kreseczki! polecialam na bete, a tam 1200!
W poniedziałek powtarzam bete.
Co sadzicie o takim wyniku?
Wczoraj bylam wniebowzieta, a teraz martwię sie zeby to nie było puste jajo:(
Super gratuluje takiej milej niespodzianki i trzymam kciuki za piekny przyrost

Znaczy się ja to od początku wiedziałam jak tylko zobaczyłam przy transferze ta mała kropeczke na monitorku , że dziewuszka będzie i mówiłam Lenka ❤ ogólnie od kiedy zapragnelam byc w ciazy mi się podoba to imię :p no i moj M od odebrania wczorajszej NIFTY juz zwrava sie Lenka ;)

Mam jeszcze takie :
Hania
Nina
Zuzia

A moja siostra mówi Gabrysia:laugh2:
I bądź tu człowieku mądry :nerd:
Gabrysia mi sie podobalo bo skrot jest fajny Gabi :) Lenka tez bardzo ladne :)

@shaggy tez miałam krwawienia (ciąża żywa) tydzien spokoju a teraz brązowe plamienia, przejdzie na 2 dni i znow. Czekam na wizytę u lekarza co i jak. Także nie wiem jaka plaga z tym
Wiesz obawiam sie ze to z tego chuchania i dmuchania na siebie :/ tak cos w kosciach czuje .... Mialam ciagle plamienia od implantacji. pare dni spokoju i znowu brazy i tak ciagle ale dzis rano najpierw roz a potem czerwien przy siku pierwszym wiec sie wystraszylam ze sie odkleilo lozysko i po zawodach. Ale serce bilo i rosnie jak na drozdzach wiec walcze dalej o niego. Przeciez nie moge stracic trzeciego dziecka ....

Nooo i tak się zastanawiam czy dobrze to u mnie wygląda na 4miesiac :p fakt okragly jest , ksztal ma ale no sama nie wiem :D i to ja zaczynam się tu martwić :D
Dzirwczyny przeciez jest milon powodow dlaczego jedna ma taki a druga inny. wystarczy obwod pasa-waska w tali moze miec bardziej wysadzony brzuszek. a sadelko np maskuje ciaze ;) nie denerwujcie sie z tego powodu bo kazda w 9 miesiacu jeszcze bedzie miec go dosyc

Zobacz załącznik 842078

Udało się dodać zdjęcie, jakość może nie najlepsza, ale uczę się ;).
20tc.
piekny brzusio :) To i jak swoj pokaze :p 22tc
WP_20180310_12_33_38_Pro (2).jpg

Załączniki

• WP_20180310_12_33_38_Pro (2).jpg
    WP_20180310_12_33_38_Pro (2).jpg
    492,9 KB · Wyświetleń: 181
reklama
Hello, przez ostatni tydzien nawet nie mialam sekundy zeby tu zajrzeć, ale zaraz wszystko nadrobie. Mam nadzieje, ze u wszystkich dobrze i do przodu :)Dokładnie tydzień temu, czyli 7dpt 5 dniowej blastki, tak jak podpowiadalyscie- zrobiłam test i ujrzalam biel. Wiadomo podlamalam się... do tego plamienia i całkiem stracilam wiare i nadzieje, zajelam sie praca. Az tu 13dpt M. kazal sprawdzić. Bylam pewna, ze nic z tego, a tu niespodzianka! Dwie piekne kreseczki! polecialam na bete, a tam 1200!
W poniedziałek powtarzam bete.
Co sadzicie o takim wyniku?
Wczoraj bylam wniebowzieta, a teraz martwię sie zeby to nie było puste jajo:(
Nie mysl tak !! Zaskoczylo tak milo wiec sie ciesz bo to nie czas i miejsce na martwienie sie ;) Sprawdz przyrost i bez czarnych mysli :)

Do góry