reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No i supcio!!! [emoji4] W nowym lek nadzieja. Czujesz sie bardziej zaopiekowana niż u Mireczka?
Jeszcze jajca jedz [emoji4]
Hehe no nadzieja na odstraszenie dziada :p ten lek to tylko na paciorkowca. Reszta bez zmian tylko wlew wczesniej. A jesli chodzi o Krzysia to hmm... kazda zmiana jest dobra ;)
Jajca jem prawie codziennie :)

reklama
Pewnie tak.. :) wtedy to będziemy prosić o rady co warto a czego nie kupować :) chociaż pewnie sentyment do tej grupy pozostanie :) nie należę do żadnej innej w temacie in vitro ;) jakoś tu mam pełną wiedzę od innych dziewczyn :)
Ja jestem tu nowa,ale przeglądałam wcześniej inne fora i nigdzie nie czułam się dobrze.A tu z Wami jest faktycznie mega :-)

Nie wiem czy nie muszę z beta zaczekać niestety do poniedziałku. Dziś miałam jechać, ale w związku z tym że to właśnie dziś „wypadły” moje urodziny, do południa miałam gości, a poza tym mój M zakazał robić w piątek, bo wg niego piątek to złego początek [emoji16]ja niestety jestem bardzo niecierpliwa i poszłam kupiłam test - dopiero jak M poszedł do pracy [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Piątek, piąteczek, piątunio...to początek weekendu...pięknego czasu:) Leć na betę!

Witam się popołudniowo [emoji5]dziewczynki, na ile prawdopodobny może być wyniki testu „siekanego” w 9 dpt 2 dniowego zarodka? I czy na ewentualny wynik dodatni mogą mieć wpływ przyjmowane leki (luteina + lutinus) bądź zastrzyk który się bierze przed punkcja?
Wiem, jak zwykle mam milion pytań, ale.... nie wytrzymałam i zrobiłam test

1520612319-6ca8caf1b2413c3e-aaaaaa.jpeg

Oznacza że będziesz mamusią :rofl2:

Czekałam na to tak długo [emoji22][emoji24][emoji24]życzę sobie żeby ta ciąża (o ile jest) rozwijała się prawidłowo bez żadnych komplikacji, żeby napawała mnie radością nawet kiedy będę przytulać kibelek i żeby wszystko pomyślnie zleciało (9 miesięcy) do wzięcia w ramiona moje dzieciątko [emoji173]️[emoji847][emoji1348] oczywiście po porodzie tez życzę sobie zdrowego dzidziusia [emoji7]naszego wymarzonego [emoji7]
Rozpisałam się, ale w 2015 podczas urodzin wypowiedziałam życzenie „chce być w ciąży”, i byłam... przez chwile. Także teraz niech się spełni [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Też Ci tego życzę:) Wszystkiego najlepszego:)

reklama
Początki i przyzwyczajenie się do zupełnie nowej sytuacji są najtrudniejsze. Ale z czasem jest lepiej!!! Rób jak najwięcej dla siebie. Może jakieś małe zmiany w mieszkaniu, może jakiś ciekawy kurs czegoś co Cię interesuje. Ja bardzo polecam z kolei regularny wysiłek fizyczny, on naprawdę leczy głowę i daje siłę psychiczną.

Oj, gdyby nie fitness to na pewno juz dawno bym sfiksowała dokumentnie...

Do góry