gosia321
Fanka BB :)
Hehe witaj w klubie ja tez dopiero nadrabiamo to ja jak zwykle opozniona
Napis na szarfie to jednak cytat Damiana bez koncowki bo ty jestes ze mna
A palma od nas wyglada tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe witaj w klubie ja tez dopiero nadrabiamo to ja jak zwykle opozniona
@zylwia @misis188 @Oczekiwanie2017 [USER=173469]@walczaca o szczescie pokazywac brzuchy!!! Bez wymowek prosze, chyba mi takich "zarazkow" nie odmowicie?![/USER]
Powsciagliwe to moje dziewcze trzeba ciagnac za jezykWitaj dzielna waleczna kobietko!! Zaraz doczytam jakie info dziewczynki z Ciebie już wyciągnęły
Cudo ❤❤❤
Ja juz nic nie zapisuje przy pierwszej procedurze zapisywalam i stwierdzilam ze starczy bo sie zalamie jak wszystko zliczeja wszystko zapisuję w kajeciku i chyba zaczynam teg żałować... zaraz się na kawalerkę uzbiera...
Bardzo ladna jest ta wiazanka. Jak tam nasza Asia sie trzyma? O ktorej jutro jest pogrzeb bo choć mnie tam nie bedzie cialem to w tych chwilach chce byc z Dami duchowo. A znow sie plakac chceHehe witaj w klubie ja tez dopiero nadrabiam
Hehe witaj w klubie ja tez dopiero nadrabiam
Bardzo ladna jest ta wiazanka. Jak tam nasza Asia sie trzyma? O ktorej jutro jest pogrzeb bo choć mnie tam nie bedzie cialem to w tych chwilach chce byc z Dami duchowo. A znow sie plakac chce
Bardzo ladna jest ta wiazanka. Jak tam nasza Asia sie trzyma? O ktorej jutro jest pogrzeb bo choć mnie tam nie bedzie cialem to w tych chwilach chce byc z Dami duchowo. A znow sie plakac chce
Super super wierzylam ze tak bedzie teraz tylko nudna ciaza z twoja kruszynka w brzuszkuDziewczynki .. wracamy na forum WE DWIE !! ❤❤❤
Wynik NIFTY prawidłowy Nie stwierdzono żadnych nieprawidłowości ! ❤❤❤