reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana a jak czesto teraz chodzisz??? ja ostatnio malo przez prace ale od poniedzialku dwa razy dziennie, czuje ze beda takie zakwasy ze hoho!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Z moja pokręcona praca to o regularność cieżko ale staram sie chociaż trzy razy w tygodniu byc na zajęciach. Bo zdecydowanie wole zajęcia fitness grupowe niz siłownie [emoji4] Dwa razy dziennie to bedzie sztos! Szacun [emoji16]

Oj lepiej nie bo aż powiem wam dziwnie się czuje jak tak piszecie że wam lekko odstaje :laugh2: mi najbardziej na wieczór wywala.....:( A macie twarde brzuchy czy miękkie ? @Oczekiwanie2017 ?
Ostatnio jak zobaczyłam brzuszek @walczaca o szczescie na ciezarowkach to raczej ja wyglądam jak w blizniaczej:laugh2:
Warto walczyć!
Moja duma 18 tc i nasze dziewczęce fluidy dla Was wszystkich! ❤
@dżoasia mimo pożegnania z Wami regularnie śledzę Wasze wpisy. Trzymam kciuki, teraz już potrójne! Musi się udać :-*

Załączniki

• IMG_20180308_080314.jpg
    IMG_20180308_080314.jpg
    552,1 KB · Wyświetleń: 181
  • IMG_20180309_185419.jpg
    IMG_20180309_185419.jpg
    556,8 KB · Wyświetleń: 164
Kochana a jak czesto teraz chodzisz??? ja ostatnio malo przez prace ale od poniedzialku dwa razy dziennie, czuje ze beda takie zakwasy ze hoho!!!

Ale! Aby ożywić ciut moje chu***** ostatnio życie zobaczcie - tak w temacie fitnessu - jakie zajefajne wiosenne leginsy nabyłam [emoji16] I niech juz ta wiosna przyłazi!
IMG_4943.jpg

Załączniki

• IMG_4943.jpg
    IMG_4943.jpg
    159,7 KB · Wyświetleń: 516
Warto walczyć!
Moja duma 18 tc i nasze dziewczęce fluidy dla Was wszystkich! [emoji173]
@dżoasia mimo pożegnania z Wami regularnie śledzę Wasze wpisy. Trzymam kciuki, teraz już potrójne! Musi się udać :-*

Jaki piękny maleńki brzuszek [emoji173]️

reklama
Do góry