reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ktore podejscie? Usiadz bo padniesz;)z 26 transfer, tak okolo bo przestalam liczyc. Ja mam zawsze do 9 dnia brak objawow, potem juz typowo okresowe ktore oznaczaja u mnie i ciaze i jej brak. Zaczynam byc wyczulona na smaki i zapachy, cycki sie wcale nie melduja:platam co chwile siusiu, i muli mnie okropnie, ale mialam podane 2 blastocysty wiec ma prawo, czekam na Bete, zobaczymy:szok:. Nie kieruj sie ani moimi ani innymi objawami bo to jest bardzo zludne, kazda ma co innego. Mi pozostaje sie modlic zebym znowu nie poronila bo taka moja natura a raczej cholerna immunologia:wściekła/y:
Uwazam ze powinnas byc przykladem jak chciec oznacza moc ... Podziwiam Cie za wytrwalosc i z calego serca zycze Ci aby ten cud zmienil sie w placzacego slicznego bobasa za 8 miesiecy :) ❤❤❤❤❤

reklama
@Mruch piękna "wpadka":biggrin2:obu każdej z nas trafił się taki cud :)
@annemarie podziwiam za wytrwanie. I jeszcze bardziej trzymam kciuki , naczekałaś się więc to szczęście musi zostać z Tobą .... a po cichu mam nadzieję ze będzie to piękne podwójne szczęście :*

Nie tylko Tobie pociekly [emoji1]. Mój mąż się popłakał. Mi z resztą oczka też się zaszklily. Więc dziewczęta co by się nie działo cud zawsze może się zdążyć. Insyminacja, 2 transfery, pustka w sercu i w głowie, rozpacz i tu nagle jak prezent od losu mała fasolka. Nie poddawajcie się, wierzcie w Wasz cud! Wam też się może zdarzyć i tego Wam życzę z okazji naszego dzisiejszego święta. W tej chwili jestem najszczesliwsza kobieta na ziemi. O wiecie co:

Mam założoną kartę ciąży [emoji1] [emoji173] [emoji106]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Masz najpiekniejszy i wymarzony dzien kobiet:) gratulacje !!!

Ja kochana niestety w PFC Praq w Pradze jestem, niemieckie kliniki sa za epoka kamienia lupanego , dlatego sie pozegnalam z nimi. A w Pradze za kazdym razem przed i po transferze akupunktura, IMSI do plemnikow, embryomonitoring, embrioglue i LATZ do embrionow. Poszlismy na calosc , ale nie zaluje zadnego centa. Co z tego bwdzie nie wiadomo, bo niestety trace ciaze czesto, ale to ze wogole raz pi razie w niej jestem to mistrzostwo swiata❤️
@annemarie trzeba wierzyć że tym razem wszystko skończy się cudownie i moim zdaniem możesz liczyć przy tak mocnych krechach na bliźniaki cudowne informacje ❤❤

Zdjęcie się nie dołączyło
f5bf43d28af78ce05cea9aa367d1740a.jpg

Cudownie podzielam wasze szczescie.

Nie tylko Tobie pociekly [emoji1]. Mój mąż się popłakał. Mi z resztą oczka też się zaszklily. Więc dziewczęta co by się nie działo cud zawsze może się zdążyć. Insyminacja, 2 transfery, pustka w sercu i w głowie, rozpacz i tu nagle jak prezent od losu mała fasolka. Nie poddawajcie się, wierzcie w Wasz cud! Wam też się może zdarzyć i tego Wam życzę z okazji naszego dzisiejszego święta. W tej chwili jestem najszczesliwsza kobieta na ziemi. O wiecie co:

Mam założoną kartę ciąży [emoji1] [emoji173] [emoji106]

No teraz to I ja rycze;)♡♡♡
Ale superrr ten Dzień Kobiet ♡♡♡

reklama
Do góry