reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zdjęcie się nie dołączyło
f5bf43d28af78ce05cea9aa367d1740a.jpg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudowny pierścionek z brylantem :)

reklama
No i lezki polecialy[emoji173] lepszego prezentu sobie nie mogłaś wymarzyc kochana. Strasznie sie cieszę:)
Nie tylko Tobie pociekly [emoji1]. Mój mąż się popłakał. Mi z resztą oczka też się zaszklily. Więc dziewczęta co by się nie działo cud zawsze może się zdążyć. Insyminacja, 2 transfery, pustka w sercu i w głowie, rozpacz i tu nagle jak prezent od losu mała fasolka. Nie poddawajcie się, wierzcie w Wasz cud! Wam też się może zdarzyć i tego Wam życzę z okazji naszego dzisiejszego święta. W tej chwili jestem najszczesliwsza kobieta na ziemi. O wiecie co:

Mam założoną kartę ciąży [emoji1] [emoji173] [emoji106]

reklama
Byłam tydzień temu, ale był tylko pęcherzyk [emoji19], więc narazie nie ma się czym chwalić, dzisiaj mam kolejną wizytę około 13:40. Może już coś będzie, jakieś czarne myśli mnie nachodza niestety, cala w nerwach chodzę, na niczym nie umiem się skupić [emoji19]

@Mruch jak po wizycie??? Chyba że napisałaś a ja nie doczytalam.. wierzę że wszystko dobrze ❤

Do góry