reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Bardzo Ci dziękuję, że pamietasz o mnie i się dopytujesz, to miłe[emoji1]. Tydzień niby 7. Ale ja mam cykle po 31 dni. Sama nie wiem, naprawdę jestem tak zestresowana jak przed egzaminem maturalnym albo gorzej [emoji26] [emoji22]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze kochana zobaczysz:) daj znac po wizycie:)✊✊✊

reklama
Byłam tydzień temu, ale był tylko pęcherzyk [emoji19], więc narazie nie ma się czym chwalić, dzisiaj mam kolejną wizytę około 13:40. Może już coś będzie, jakieś czarne myśli mnie nachodza niestety, cala w nerwach chodzę, na niczym nie umiem się skupić [emoji19]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ktory to twoj dpt ? Ja zobaczylam zarodek dopiero w 30dpt w 24 dpt nie bylo go jeszcze widac. Tez sie bardzo przejmowałam. Ale moja gin powiedziała ze jak monitorowałam bete i ona u mnie szła ksiaążkowo w sensie 100-110% rosła pod koniec 70% to pusty nie bedzie. Wiem ze bywa roznie ale pewnie chciała mnie wesprzec. 3mam kciuki za tez za was ;)

Dziękuję dziewczyny za dobre słowa i kciuki oczywiście - wizytę mam dopiero o 15, mam nadzieje że w końcu się dziś dowiem co za niespodziankę noszę pod sercem ❤️
w końcu to 15t 3 dc - liczę na dziewczynkę - z okazji dnia kobiet hehe ale jak bedzie synuś to też bede szczesliwa. Ważne zeby było ok :)
A Wam z okazji naszego święta - życzę spełnienia tego największego marzenia o ktore kazda z nas tutaj walczy dzielnie ❤️❤️❤️

Ktory to twoj dpt ? Ja zobaczylam zarodek dopiero w 30dpt w 24 dpt nie bylo go jeszcze widac. Tez sie bardzo przejmowałam. Ale moja gin powiedziała ze jak monitorowałam bete i ona u mnie szła ksiaążkowo w sensie 100-110% rosła pod koniec 70% to pusty nie bedzie. Wiem ze bywa roznie ale pewnie chciała mnie wesprzec. 3mam kciuki za tez za was ;)
@Mruch zaliczyła wpadke:laugh2:

Koniczynka to dobry pomysl ze skroceniem cytatu Damiego na to nie wpadlam. Co do wienca niestety musialam zmienic na roze i storczyki ten z kakiami nie mogl byc wykonany bo teraz kalie sa niedostepne
Witajcie :) możesz mi powiedzieć na jak wygląda składka na wieniec dla Damiana ?? Numer konta itp.Bo nie mogę się doczytać.

659337BD-9E50-413B-8EED-F72D5452399D.jpeg
Annemarie! Jak sytuacja? Minął ten "magiczny" 12 dpt?

Załączniki

• 659337BD-9E50-413B-8EED-F72D5452399D.jpeg
    659337BD-9E50-413B-8EED-F72D5452399D.jpeg
    866,6 KB · Wyświetleń: 706
reklama
Do góry