reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wy tu wiecie wszystko, więc pytam;)
Mam 17OH progesteron ponizej normy. Wszędzie gdzie szukam to piszą tylko o podwyższonym wyniku. Co może oznaczać poniżej normy? Może dlatego wczoraj plamilam?
No i wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet :)

reklama
Wy tu wiecie wszystko, więc pytam;)
Mam 17OH progesteron ponizej normy. Wszędzie gdzie szukam to piszą tylko o podwyższonym wyniku. Co może oznaczać poniżej normy? Może dlatego wczoraj plamilam?
No i wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet :)

Obniżony progesteron może być powodem plamień, ale 17 to wcale niemało. Ja najniżej miałam 6,2 i wszystko jest ok:)
Jaki i ile progesteronu przyjmujesz?

@Mruch a co tak siedzisz w ukryciu? Bylas u gin potwierdzic ciaze??❤
KOCHANE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU NASZEGO ŚWIĘTA!!!ŻYCZĘ ZEBYSMY WSZYSTKIE ZA NIEDLUGO JEZDZILY Z WOZECZKAMI!!! ZYCZE WYTRWAŁOŚCI BO WALKA ŁATWĄ NIE JEST ALE NIE WOLNO SIE PODDAWAC!❤
a tym ktore maja dzis wizytę życzę pieknych widokow❤

Obniżony progesteron może być powodem plamień, ale 17 to wcale niemało. Ja najniżej miałam 6,2 i wszystko jest ok:)
Jaki i ile progesteronu przyjmujesz?
Ten zwykły progesteron mam w normie, 17OH to nazwa tego drugiego progesteronu, związanego z kortyzolem :) ten mam ponizej normy.
A biorę 3x2 tabletki Progestanu dowcipnie :)

@Mruch a co tak siedzisz w ukryciu? Bylas u gin potwierdzic ciaze??[emoji173]
KOCHANE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU NASZEGO ŚWIĘTA!!!ŻYCZĘ ZEBYSMY WSZYSTKIE ZA NIEDLUGO JEZDZILY Z WOZECZKAMI!!! ZYCZE WYTRWAŁOŚCI BO WALKA ŁATWĄ NIE JEST ALE NIE WOLNO SIE PODDAWAC![emoji173]
a tym ktore maja dzis wizytę życzę pieknych widokow[emoji173]
Byłam tydzień temu, ale był tylko pęcherzyk [emoji19], więc narazie nie ma się czym chwalić, dzisiaj mam kolejną wizytę około 13:40. Może już coś będzie, jakieś czarne myśli mnie nachodza niestety, cala w nerwach chodzę, na niczym nie umiem się skupić [emoji19]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam tydzień temu, ale był tylko pęcherzyk [emoji19], więc narazie nie ma się czym chwalić, dzisiaj mam kolejną wizytę około 13:40. Może już coś będzie, jakieś czarne myśli mnie nachodza niestety, cala w nerwach chodzę, na niczym nie umiem się skupić [emoji19]

Kochana a ktory to tc? Bedzie dobrze zobaczysz ale i tak ✊✊✊

Kochana a ktory to tc? Bedzie dobrze zobaczysz ale i tak [emoji110][emoji110][emoji110]
Bardzo Ci dziękuję, że pamietasz o mnie i się dopytujesz, to miłe[emoji1]. Tydzień niby 7. Ale ja mam cykle po 31 dni. Sama nie wiem, naprawdę jestem tak zestresowana jak przed egzaminem maturalnym albo gorzej [emoji26] [emoji22]

reklama
Kochane dziewczynki życzę wam żebyście w tej trudnej walce nie zapominały jakimi jesteście pięknymi i wrażliwymi kobietami, życzę wam siły, mądrych partnerów, zacięcia a kiedy trzeba pogodzenia. Mamuśkami będziecie wspaniałymi bo kto przejdzie przez to bagno to napewno potrafi później docenić swój skarb.

Do góry