reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A ja dziś rano uwierzyłam, że jestem w ciąży. 32 dzień cyklu A okresu brak. Od soboty widziałam pojedyncze plamki, nitki brazowe na wkładce. Do wczoraj czekałam na okres bo przecież nie może być inaczej. Dziś rano wstałam i znów czysto. Naczytałam się o krwawieniu implantacyjnym. Pojechałam na betę. Ale już nie muszę sprawdzać wyniku, okres już się pojawił. Echhh ta nadzieja...
Strasznie mi przykro... :-(

reklama
Kochane wiazanka (palma) dla Damiego zamowiona beda to storczyki w polączeniu z różami kolor prawdopodobnie cherbaciany plus jasny storczyk ale to tez zalezy od tego co beda mieli w hurtowniach w piatek.
Problem jest z napisem na szarfie niestety cytat ktory mial Damian jest za dlugi. W takim razie prosze o propozycje czy szukamy innego cytatu czy piszemy na szarfie ostatnie pozegnanie od przyjaciolek cos w ten desen
Czekam na propozycje ;)
Koszt wiazanki 250 zl reszte zebranych pieniazkow wysylam Asi na konto musze dokladnie podliczyc ale z tego co pamietam co pojawilo sie na moim koncie to wszystkiego jest ok 700 chyba ze jeszcze doszly jakies przelewy
Ja przelałam dopiero dziś rano,miałam trochę zawirowań i zapomniałam.

Koniczynka to dobry pomysl ze skroceniem cytatu Damiego na to nie wpadlam. Co do wienca niestety musialam zmienic na roze i storczyki ten z kakiami nie mogl byc wykonany bo teraz kalie sa niedostepne

Odnośnie tych bliźniaków jeszcze...

Ja po 5 transferach mam już dość i teraz sama zamierzam się uprzeć na 2 zarodki. Mimo ze blastki... ale miałam już 5 transferów wyłącznie blastek i z nich jedna biochemiczna

Dziewczyny, Wy się znacie to Was zapytam, mam mutacje MTHFR hetero, a moje wyniki są następujące, w nawiasach normy:
Antrytrombina 109 (83-118)
Homocysteina 9,99 (<12)
Białko S 88 (60.1 - 113.6)
Białko C 138 (70-140)

Co sądzicie? Te badania zleciła mi moja ginka, a nie klinika, 14.03 dowiem się, co ona o tym sądzi.
Pozostałych badan nie robiłam wiec nie bardzo się w nich orientuje ale Homocysteina za wysoka. Trzeba zbijać.

Zobacz załącznik 841634
Hej kochane ! :* dziękuje ,że o nas pamiętacie ! nie będę odpisywała każdej z osobna tylko po kolei napisze co u nas..
A więc tak .. na wyniki czekamy cały czas.. Po odebraniu Pappy byłam bardzo załamana ,dużo płakałam i w weekend zaczęłam się martwić o mojego dzidziusia.. Postanowiłam ,że napisze do mojego ginekologa do którego się zgłosiłam z naszym problemem (skierował mnie na laparoskopie , pozniej podchodziłam tam do IUI) ..przyjął mnie wczoraj bez żadnego problemu ,żeby sprawdzić czy wszystko z nami dobrze. Poświęcił nam bardzo dużo czasu,rozmawialismy o ivf ,o wynikach Pappy, zbadał mnie dokładnie a pózniej zrobił USG ,które trwało z 15 minut albo i dłużej.. mierzył naszego maluszka , patrzył kość nosową i cały czas mówił,że z naszą kruszynką jest wszystko dobrze i nie ma innej opcji żeby wyniki NIFTY wyszły zle. Wszystko pokazywał i omawiał . Uspokoiłam się. Na koniec powiedział ,że bardzo się cieszy,że nam się udało i trzyma kciuki bo innej opcji nie widzi jak tylko to ,że musi być dobrze bo nic nie wskazuję na to ,że może być inaczej!
Tak naprawdę nie mam złych przeczuć ale wiadomo,że czekam na te wyniki .

Zamieszczam zdjęcie mojego okruszka ! 159 gram szczęścia ! :)
Tak samo mowilamr i wierzę że tak będzie! Poglaszcz ode mnie brzucho i nie stresuj Maluszka :-)

reklama
@encka86 - cudownych widoków zapierajacych dech w piersiach i wywołujący łzy szczęścia :). Pochwal się zdjęciem.

A dla wszystkiech Kobiet z okazji Ich swieta samych pieknych chwil, jak najmniej stresu i spełnienia najskrytszych marzeń :)
@encka86 miłego podglądania:)
@Oczekiwanie2017 dziękuję i wzajemnie wszystkiego co najlepsze z okazji dnia kobiet:)
Dla reszty dziewcząt również :)

Ostatnia edycja:
Do góry