reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jestem zalamana :/ odebralam wyniki - podwyzszona glukoza az 156 dowyzszone leukocyty i lonfocyty i zapalenie pecherza :/ jestem zalamana. Jutro bede dobijac sie do jakiegos lekarza na wizyte ;( a na dodatek bola mnie jajniki mega i chyba jakas baktwtia sie przyolontala bo piecze;( boze...

Nie martw się, wszystko będzie dobrze. Leć jak najszybciej do gina na wymaz, powiedz że to sytuacja awaryjna niech Cię przyjmie między pacjentkami. Pokaż też mu wyniki moczu może coś zaradzi.

reklama
Dziewczyny,ponawiam pytanie. W jakim celu po punkcji przepisano mi duphaston? Zeby przyspieszyć okres i szybciej doprowadzić do transferu? 2 dni po punkcji zaczelam plamic i nie wiem czy tak po prostu jest po punkcji czy to juz na okres mi się ma? Podpowiedzcie cos,proszę...

Duphaston nie przyspiesza okresu. Podaje się go po punkcji, bo organizm jest rozregulowany przez stymulację, żeby wyregulować cykl i zapobiec powstania torbieli. Plamienia po punkcji są naturalne, w końcu to zabieg.

My już po badaniu. Z bejbikiem wszystko dobrze:) Serduszko bije równo, wszystkie narządy na swoim miejscu, przezierność karkowa ok :) Buźki niestety nie pokazał, za to pięknie się rozkraczył i zaświecił dzwonkami:D

Aaaaaa [emoji3]pięknie [emoji5]gratuluję synusia [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry