Kiedy cos podadzą do jedzienia?Mowia ze 12-14h i zabieg planowany raczej na jutro. Wiec kurde daliby jakies zarlo. Bez jaj [emoji6]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kochane pisze dopiero dzisiaj , bo musiałam dojść do siebie...
Jednak transferu znowu nie będzie...
Tym razem poszło coś nie tak z lh... za wysokie... Dodatkowo przez leki które brałam ( estrofem i divigel ) stworZyłam idealne endometrium pod kolejne polisy...
Wszystko odroczone O minimum 3 miesiące...
Już nie mam sił dłużej czekać...
Miało być tak pięknie to miał być prezent urodzinowy męża...
A znowu jest porażka...
Ja jestem za słaba na to wszystko...
Nie daje już rady...
Jednak transferu znowu nie będzie...
Tym razem poszło coś nie tak z lh... za wysokie... Dodatkowo przez leki które brałam ( estrofem i divigel ) stworZyłam idealne endometrium pod kolejne polisy...
Wszystko odroczone O minimum 3 miesiące...
Już nie mam sił dłużej czekać...
Miało być tak pięknie to miał być prezent urodzinowy męża...
A znowu jest porażka...
Ja jestem za słaba na to wszystko...
Nie daje już rady...
chlopkers
Fanka BB :)
Z tego co zrozumialam lekarzy przy obchodzie i pozniej na badaniach, to po sniadaniu juz do zabiegu nalezy nie jesc. Prof. powiedzial ze gdybym zaczela mocno krwawic beda robic zabieg na cito, wiec wychodzi na to, ze chca miec mnie na czczo w razie czego.Kiedy cos podadzą do jedzienia?
Glowa wszystko rozumie, ale i tak mam nerwa przez glod [emoji6] ze mna troche jak z dzieckiem
Dziewczyny,ponawiam pytanie. W jakim celu po punkcji przepisano mi duphaston? Zeby przyspieszyć okres i szybciej doprowadzić do transferu? 2 dni po punkcji zaczelam plamic i nie wiem czy tak po prostu jest po punkcji czy to juz na okres mi się ma? Podpowiedzcie cos,proszę...
@Iskra_82 ty jeszcze przed wizytą? Na która masz?
Na 15.20 Czekam...
Mój wczoraj też nie mógł tego nosić ale dzisiaj już założył więc jest nadzieja ze będzie nosił. Jeden plaser podzielił na pół i jest wystarcZający bo i tak komicznie z tym wygląda narazie kupiłam jedno opakowanie 32 szt. A w razie gdybyśmy potrzebowali więcej to się odezwę do CiebieKochana na jąderka nie wycinaj niech całe klei mój to ich nosić nie może bo strasznie go szczypie
Ja miałam w celu wchłoniecia ewentualnych torbieli, a gdy jest transfer po punkcji to też dają progresteron aby dzidzia chętniej zostałaDziewczyny,ponawiam pytanie. W jakim celu po punkcji przepisano mi duphaston? Zeby przyspieszyć okres i szybciej doprowadzić do transferu? 2 dni po punkcji zaczelam plamic i nie wiem czy tak po prostu jest po punkcji czy to juz na okres mi się ma? Podpowiedzcie cos,proszę...
Koniczyna82
To dobrze ze zaczęło szybciej bolec, szybciej pójdzie. U mnie dopiero po 4/5 aplikacji coś ruszyło...co 3 godziny każda.Leze juz 5h po 2tabl cytoteca i zadnego krwawienia. Ale bol jest wiekszy niz sie spodziewalam. Poszla juz jedna kroplowka z paracetamolem.
Najgorsze ze od sniadania nie moge jesc w razie zabiegu no i kurde jestem glodna jak wilk [emoji52]
A nie pozwalają już jesc ani pic żeby mogli cię znieczulić do łyżeczkowania po poronieniu. 6h musi być bo inaczej anastyzjolog może się nie zgodzić. To to znieczulenie co przy punkcji, szybko się budzisz.
A może jeśli dawno nie mialas tego badania albo coś cię niepokoi uda ci się namówić lekarzy na histeroskopie zamiast łyżeczkowania tak na ślepo? Bo mogą zrobić. U mnie zrobili łyżeczkowanie koło północy, rano usg, wyszło ze coś tam zostało to musiałam poczekac 6h(zjadłam coś) żeby doczyścić histeroskopią.
chlopkers
Nigdy nie mialam histeroskopii. I nawet nie wiem na czym dokladnie to badanie polega [emoji6] Choc czesto wspominacie o tym tu na forum [emoji4]To dobrze ze zaczęło szybciej bolec, szybciej pójdzie. U mnie dopiero po 4/5 aplikacji coś ruszyło...co 3 godziny każda.
A nie pozwalają już jesc ani pic żeby mogli cię znieczulić do łyżeczkowania po poronieniu. 6h musi być bo inaczej anastyzjolog może się nie zgodzić. To to znieczulenie co przy punkcji, szybko się budzisz.
A może jeśli dawno nie mialas tego badania albo coś cię niepokoi uda ci się namówić lekarzy na histeroskopie zamiast łyżeczkowania tak na ślepo? Bo mogą zrobić. U mnie zrobili łyżeczkowanie koło północy, rano usg, wyszło ze coś tam zostało to musiałam poczekac 6h(zjadłam coś) żeby doczyścić histeroskopią.
reklama
Koniczyna82
Nigdy nie mialam histeroskopii. I nawet nie wiem na czym dokladnie to badanie polega [emoji6] Choc czesto wspominacie o tym tu na forum [emoji4]
Generalnie w takim samym znieczuleniu jak łyżeczkowanie wsadzają ci mikrokamerę do macicy. I mogą se wyogladac wszystko. Czy polipów nie ma. Czy resztek nie ma. Mogą oczyścić te resztki nie na ślepo machając tą łyżką tylko pod podglądem.
Standardowo robi się po prostu łyżeczkowanie. Ale może uda ci się wyprosić. Ze leczysz niepłodność od dawna i nie miałaś nigdy. I ze się boisz łyżeczkowania żeby cie nie poorali i nie było problemów z implantacją w przyszłości bo i tak masz problem i nie chcesz dokładać...
Spróbuj, co ci szkodzi, może zrobią?
Podziel się: