Tak miewam takie bóle ale niezbyt mocne. Weź nospe i jak sie bardzo ale bardzo denerwujesz idz do lekarza.Juz mnie kregoslup boli od.lerzenia - lerze juz 35 dni ;p ale mimo uspokijen lekarza to naprawde czasem ten bol wydaje mi sie tak mocny ze az mysle ze cos zlego sie dzieje. Tez tak masz? Mnie jajniki najczesciej bola raz z jednej raz z drugiej strony czasem cale podbrzusze. A jak taki mocny bol zlapie to wtedy te plamienie sie pojawi a pozniej wszystko ucicha
reklama
izabella87
Fanka BB :)
A miałaś w 5 dobie podane? W 4 dobie włącza sie czynnik męski. No i czy w 3 dobie wszystkie były 8A a potem padły? Mysle, ze jest duzo czynników.
Miałam podane w 3 dobie, jeden zamrożony w 3, jeden wiem ze się za szybko rozwijał i był pod obserwacja i kolejne dwa tez się nie uchowały, nie wiem nawet jakiej były klasy te które miałam podane
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
izabella87
Nie. Puste jajo widoczne jest na usg jako ciemna plama bez widocznego zarodka.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli w moim przypadku poszło o krok dalej?
chlopkers
Tak mysle. Ale to niech sie wypowiedza dziewczyny z wiekszym dosw. Ja poki co mialam okazje widziec usg tylko z pustym pecherzemCzyli w moim przypadku poszło o krok dalej?
Never give up
@chlopkers jak tam u Ciebie????Nie. Puste jajo widoczne jest na usg jako ciemna plama bez widocznego zarodka.
Evelin83
u mnie nie było zadnego plamieniaDziewczyny, czy zawsze musi być plamienie implantacyjne?? Czy zdarzyło się jednak, że obeszło się bez a mimo to doszło do upragnionej ciąży? Na kartce która dostałam z kliniki jest napisane, ze plamienie między 6 a 11 dniem po transferze zwiastuje ciąże. Czyli jeżeli ja takiego plamienia mieć nie będę to lipa?? [emoji848]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
chlopkers
Leze juz 5h po 2tabl cytoteca i zadnego krwawienia. Ale bol jest wiekszy niz sie spodziewalam. Poszla juz jedna kroplowka z paracetamolem.@chlopkers jak tam u Ciebie????
Najgorsze ze od sniadania nie moge jesc w razie zabiegu no i kurde jestem glodna jak wilk [emoji52]
Trzeba o to zapytać. To ważne bo jeśli były same 8A w 3 dobie a potem degenerowały należy upatrywać czynnik męski. Jeśli zaś od początku były słabsze to tez inaczej. Zapłodnienie było100% oznacza to, ze plemniki były zadowalające. Wazę jest jakie podano zarodki w dniu transferu. Do tego przy czynniku męskim podstawa jest hodowla do 5 doby. Z tego co ja wiem tak to wyglada.Miałam podane w 3 dobie, jeden zamrożony w 3, jeden wiem ze się za szybko rozwijał i był pod obserwacja i kolejne dwa tez się nie uchowały, nie wiem nawet jakiej były klasy te które miałam podane
Kochana dasz rade ile to moze potrwać? Tak bóle mogą byś sile nawet 3 razy miesiączka.Leze juz 5h po 2tabl cytoteca i zadnego krwawienia. Ale bol jest wiekszy niz sie spodziewalam. Poszla juz jedna kroplowka z paracetamolem.
Najgorsze ze od sniadania nie moge jesc w razie zabiegu no i kurde jestem glodna jak wilk [emoji52]
reklama
chlopkers
Mowia ze 12-14h i zabieg planowany raczej na jutro. Wiec kurde daliby jakies zarlo. Bez jaj [emoji6]Kochana dasz rade ile to moze potrwać? Tak bóle mogą byś sile nawet 3 razy miesiączka.
Podziel się: