reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Juz mnie kregoslup boli od.lerzenia - lerze juz 35 dni ;p ale mimo uspokijen lekarza to naprawde czasem ten bol wydaje mi sie tak mocny ze az mysle ze cos zlego sie dzieje. Tez tak masz? Mnie jajniki najczesciej bola raz z jednej raz z drugiej strony czasem cale podbrzusze. A jak taki mocny bol zlapie to wtedy te plamienie sie pojawi a pozniej wszystko ucicha
Tak miewam takie bóle ale niezbyt mocne. Weź nospe i jak sie bardzo ale bardzo denerwujesz idz do lekarza.

reklama
A miałaś w 5 dobie podane? W 4 dobie włącza sie czynnik męski. No i czy w 3 dobie wszystkie były 8A a potem padły? Mysle, ze jest duzo czynników.

Miałam podane w 3 dobie, jeden zamrożony w 3, jeden wiem ze się za szybko rozwijał i był pod obserwacja i kolejne dwa tez się nie uchowały, nie wiem nawet jakiej były klasy te które miałam podane :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, czy zawsze musi być plamienie implantacyjne?? Czy zdarzyło się jednak, że obeszło się bez a mimo to doszło do upragnionej ciąży? Na kartce która dostałam z kliniki jest napisane, ze plamienie między 6 a 11 dniem po transferze zwiastuje ciąże. Czyli jeżeli ja takiego plamienia mieć nie będę to lipa?? [emoji848]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
u mnie nie było zadnego plamienia

Miałam podane w 3 dobie, jeden zamrożony w 3, jeden wiem ze się za szybko rozwijał i był pod obserwacja i kolejne dwa tez się nie uchowały, nie wiem nawet jakiej były klasy te które miałam podane :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzeba o to zapytać. To ważne bo jeśli były same 8A w 3 dobie a potem degenerowały należy upatrywać czynnik męski. Jeśli zaś od początku były słabsze to tez inaczej. Zapłodnienie było100% oznacza to, ze plemniki były zadowalające. Wazę jest jakie podano zarodki w dniu transferu. Do tego przy czynniku męskim podstawa jest hodowla do 5 doby. Z tego co ja wiem tak to wyglada.

Leze juz 5h po 2tabl cytoteca i zadnego krwawienia. Ale bol jest wiekszy niz sie spodziewalam. Poszla juz jedna kroplowka z paracetamolem.
Najgorsze ze od sniadania nie moge jesc w razie zabiegu no i kurde jestem glodna jak wilk [emoji52]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana dasz rade ile to moze potrwać? Tak bóle mogą byś sile nawet 3 razy miesiączka.

reklama
Do góry